ورود

View Full Version : SerialMe:Golden

(هیچکس)
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 16:07 عصر
با سلامی دوباره!

به خاطر یه سوء تفاهم کوچیک که امیدواریم whitehat عزیز ببخشند تاپیک SerialMe:Golden قبلی حذف شد.
این هم لینکش برای دوستان البته با اجازه whitehat

جریانش همون پیدا کردن یوزر و پس درست هست (برای کسایی که تازه این تاپیک رو می خونن گفتم)

موفق باشید.

Nima NT
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 16:51 عصر
دوست عزیز اینطوری داره تالار شیر تو شیر میشه ، لطفا" سعی کنید در ادامه همون تاپیکی که ایجاد کردید به روز رسانی ها رو قرار بدید و در توضیحات موارد تفاوت و بهبود رو عنوان کنید.

(هیچکس)
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 21:29 عصر
دوست عزیز اینطوری داره تالار شیر تو شیر میشه ، لطفا" سعی کنید در ادامه همون تاپیکی که ایجاد کردید به روز رسانی ها رو قرار بدید و در توضیحات موارد تفاوت و بهبود رو عنوان کنید.

سلام .
چشم نیما جان، تاپیک قبلی حذف شده بود وگرنه این تاپیک رو ایجاد نمی کردم.
حالا هم همین تاپیک رو ادامه می دم. تاپیک جدیدی ایجاد نمی کنم. این مسئله از طرف من اولین بار هست که پیش میاد اون هم به خاطر یه مسئله کوچیک. بازم عذر می خوام.

در پناه حق...

(هیچکس)
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 15:17 عصر
سلام دوستان عزیز.
در مورد SerialMe هایی (3 تا) که فرستادم توضیحاتی هست که بنا به درخواست دوستان اونا رو این جا مینویسم.
من تو این کار (کرک) تجربه ای ندارم (من فقط برنامه می نویسم خانواده C + دلفی) فقط در گذشته به صورت خیلی ابتدایی کار می کردم تا اینکه چند وقت پیش بنا به درخواست یکی از دوستان عزیز پیگیر این قضیه شدم. الان هم این SerialMe هایی که می فرستم نکات پیچیده ای ندارن. تا اون حدی که بتونم نکات این برنامه ها رو برای دوستان مینویسم.
* نکاتی که تو این SerialMe ها تعبیه شده:
1- ایجاد Runtime کنترل ها.
2- نمایش ندادن MessageBox (این دیگه از اون حرفا بود :قهقهه:).
3- استفاده از الگوریتم های Hash و رمزنگاری.
4- رشته ها به صورت رمزنگاری شده هستند.
5- هیچ وقت اطلاعات مهم درحافظه باقی نمی مانند.
6- استفاده از متغیر های عمومی.

از نوشتن توضیحات بیشتر معضورم ... خودتون که بهتر میدونین چرا :کف: دارم روش کار میکنم.

از نکات هم معلومه که الگوریتم پیچیده ای ندارن. اما نمیدونم چرا دوستان این قدر آدم رو منتظر میزارن :قلب:
لااقل یه خبری بدین تا بعد از توضیحاتش بریم سراغ ورژن بعدیش :متعجب:
مسلما استاد بردیا در محکمتر شدن این SerialMe ها نقش بسزایی داشتن که من با تشکر از ایشون امیدوارم که جواب این SerialMe رو پیدا کنند و همینطور از بقیه دوستان.

با آرزوی موفقیت...

Securebit
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 14:35 عصر
درجه امنیت : 10/4

UserName : 80B4C750089A4A0F773815A7DB574E590CEA7AEE

Password : 78EAB96915CE400959E2DC70406B5E59F6E4DCF7