ورود

View Full Version : ثبت نام در Google تایید می خواهد !

qanewaisi
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 20:11 عصر
سلام
گوگل جدیدا(البته من جدید با خبر شدم) برای ثبت نام نیاز به تایید داره که فقط از طریق پیام متنی که به شماره تلفن شما ارسال می کند از شما ثبت نام بعمل می آورد، و متاسفانه ایران هم رو پشتیبانی نمی کنه.
دوستان لطف کنن بگن که راهی برای ثبت نام هست وجود داره یا نه؟
با تشکر

qanewaisi
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 11:23 صبح
مثل اینکه هیچ کس هیچ نظری نداره!
من عکس همون صفحه رو می زارم اینجا،شاید اینجوری بهتر باشه.

shervin_agh67
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 11:43 صبح
خیر. من الان یک اکانت درست کردم و خیلی راحت ساخته شد و کوچکترین تائیدیه ای هم نخواست. شاید رو آی پی شما حساس شده بهتره از یک جای دیگه امتحان کنید.

m.hamidreza
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 11:50 صبح
شما برای استفاده از چه سرویسی میخواین ثبت نام کنید؟
این مساله قبلا در ثبت نام GMail هم بود که در حال حاضر ایران به لیستش اضافه شده. شاید اونجا رو یادشون رفته بذارن یا شما با دقت ندیدید. بهرحال میتونید از صفحه ی SignUp جیمیل اقدام به ثبت نام کنید اونجا مشکلی نیست.
موفق باشید.

#target
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 11:25 صبح
دوست عزیز شما دیگر از ایران نمی توانید ثبت نام کنید به دلیل همان همان SMS

حتی بعد از انتخاب ایران و دادن شماره تلفن میگه :

Sorry, the selected country is not supported for verification.

mali2000
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 18:05 عصر
برا منم همین پیغام می ده ip هم از ایران هستش
نمی دونم چرا بعضی از دوستان این مشکل رو ندارند شاید رندوم گیر میده:لبخندساده:

babak_delphi
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 18:17 عصر
شاید دوستانی که بهشون گیر نمیده از پراکسی یا فیلت... استفاده میکنند!

Felony
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 18:52 عصر
من همین الان یک اکانت بدون VPN و ... ساختم و کشور رو هم خودش ایران تشخیص داده بود و هیچ گیری هم نداد !

mali2000
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 21:48 عصر
صبح که چند بار امتحان کردم همون پیغام رو می داد اما شب که امتحان کردم بدون هیچ مشکلی اکانتم ایجاد شد! آخرشم نفهمیدم مشکل از ما بود یا گوگل

xxxxx_xxxxx
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 23:42 عصر
من فکر می کنم فقط تو یک ساعات خاصی از شبانه روز این اتفاق میوفته!

sahele_sheni
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 01:19 صبح
من فکر می کنم فقط تو یک ساعات خاصی از شبانه روز این اتفاق میوفته!
یادمه یه جایی رو شبکه کردیم ..... طرف بعد از یه مدت زنگ زده میگه :: آقا شیکه شما هر روز از ساعت 12 تا 1 کار نمیکنه !!!!!!!

:متفکر::متفکر::متفکر:

n_reza23
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 09:36 صبح
من هم اکانت ساختم هیچ مشکلی نداشت
فکر کنم این برا قسمتی هستش که میخوای اکانتتو ریکاوری کنی و یه فیلد دلبه خواهه که در صورت پر شدن پسورد جدیدو برات اس ام اس میکنه

HamedNet_ir
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 11:41 صبح
یادمه یه جایی رو شبکه کردیم ..... طرف بعد از یه مدت زنگ زده میگه :: آقا شیکه شما هر روز از ساعت 12 تا 1 کار نمیکنه !!!!!!!
:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:: هقهه:
شاید زمان کلاینتها با هم متفاوته!

#target
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 11:53 صبح
دوستان تا نبینند باور نمی کنند
صفحه پیام رو ضمیمه کردم ... نگاه کنید

vcldeveloper
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 13:06 عصر
احتمال میدم کسب آمادگی برای افزایش تحریم های گوگلی برای ایرانیان باشه.
به احتمال زیاد الان به شکل محدود این محدودیت رو برای بعضی کاربران اعمال می کنند (همانطور که گوگل برای تست قابلیت های جدید سرویس های خودش، قبل از عرضه نهایی آنها، برخی از کاربران خودش را به طور تصادفی انتخاب میکنه).

اینطوری موج اعتراضی ناشی از این محدودیت کم اثر تر میشه، چون محدودیت به صورت تدریجی اعمال شده، و همه با هم در یک زمان آن را تجربه نکردند که بخوان با هم سر و صدا کنند.

حدس میزنم به تدریج دامنه این محدودیت افزایش پیدا کنه، و به لغو امکان ایجاد حساب کاربری جدید گوگل توسط کاربران ایرانی برسه. البته در صورت همچین کاری، کاربرانی که از قبل از اعمال این محدودیت حساب گوگل ایجاد کرده بودند، را محدود نمی کنند. چون این کار سر و صدای زیادی ایجاد میکنه.

در هر حال، مشخص هست که شرکت های آمریکایی سعی می کنند اعمال تحریم بر کاربران ایرانی را با کمترین سر و صدای رسانه ایی انجام بدند، تا تاثیرات تبلیغاتی منفی آن برای این شرکت ها به حداقل برسه.

ایمان اختیاری
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 15:02 عصر
چیزی که اشاره شده بهش رو منم تایید می کنم .. در موارد خاص این اتفاق می افته و از شما می خواد که شماره ی موبایلتون رو وارد کنین .. اسم ایران عزیزمون هم توی لیست وجود داره ولی وقتی که شما شمارتون رو وارد می کنین می گه این سرویس در کشور شما ساپورت نمی شه ..
راهی که من تست کردم برای این موضوع این بود که مرورگر رو عوض کردم از کروم استفاده کردم و جواب گرفتم ... اما این که جناب کشاورز می گن تا یه حدی با مسئله ی که در اواخر عید مطرح شد رو در تناقض می بینم.
اگه خاطرتون باشه قانونی از طرف خزانه داری آمریکا تصویب شد که انتقال فناوریهای شبکه های اجتماعی به کشورهایی مانند ایران رو آزاد می کرد .. قانون تصویب شد و خیلی از شرکتها از اون استقبال کردن...
البته ما یک برگ برنده داریم فکر کنم مهندس کردستانی بتونن جلوی این تحریم احتمالی رو بگیرن ( البته خدا کنه )

H2K
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 16:22 عصر
SMS Verification for App Creation
(http://code.google.com/appengine/kb/sms.html)

HamedNet_ir
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 18:51 عصر
SMS Verification for App Creation

دوست عزیز , گوگل کد که مدتهاست بستس!

حدس میزنم به تدریج دامنه این محدودیت افزایش پیدا کنه، و به لغو امکان ایجاد حساب کاربری جدید گوگل توسط کاربران ایرانی برسه. البته در صورت همچین کاری، کاربرانی که از قبل از اعمال این محدودیت حساب گوگل ایجاد کرده بودند، را محدود نمی کنند. چون این کار سر و صدای زیادی ایجاد میکنه.

خدا نکنه!
اینطوری که شما حدس میزنید , سرچ رو هم تحریم میکنن!
ولی اگر اینطوری بخواد بشه , باید به سرویس دهنده ی نسبتا جایگزین مهاجرت کنیم.

vcldeveloper
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 19:07 عصر
اگه خاطرتون باشه قانونی از طرف خزانه داری آمریکا تصویب شد که انتقال فناوریهای شبکه های اجتماعی به کشورهایی مانند ایران رو آزاد می کرد .. قانون تصویب شد و خیلی از شرکتها از اون استقبال کردن...
البته ما یک برگ برنده داریم فکر کنم مهندس کردستانی بتونن جلوی این تحریم احتمالی رو بگیرن ( البته خدا کنه )
اون قانون فقط مربوط به سرویس های اجتماعی هست که دولت آمریکا تشخیص بده برای سیاست های آن در ایران مفید هستند. یعنی تشخیص اینکه کدوم سرویس اجتماعی میتونه به ایران سرویس بده هم با دولت آمریکا هست، نه با شرکت مربوطه. از طرف دیگه، هیچکدام از سرویس های تحریم شده مورد استفاده در ایران (مثل Yahoo Messenger یا GTalk) محدودیت خودشان بر علیه ایرانیان را برنداشتند. قبلا هم این جمله را گفتم، اون خبر بیشتر یک بلوف تبلیغاتی و رسانه ایی بود که دولت آمریکا در پیش چشم جهانیان وانمود کنه به فکر مردم ایران هست، و در حال اعمال تحریم های هدفمند بر ضد دولت ایران (نه مردم ایران) هست.

یکی از دلایلی که شرکت های کامپیوتری تحریم کننده ایران سعی می کنند تا حد امکان خبر تحریم شان در رسانه ها زیاد منعکس نشه، همینه. چون اون وقت باید به افکار عمومی جهان پاسخ بدند که چرا سیاست های دوگانه ایی را دنبال می کنند. مثلا اخیرا شرکت Embarcadero دسترسی کاربران ایرانی به Embarcadero Developers Network رو در سایتش قطع کرد. ولی بدون هیچ پیامی مبنی بر تحریم بودن ایران، بلکه فقط صفحات مربوطه در سایت شان از ایران باز نمیشه، و کاربر پیام Server not found دریافت میکنه.
وقتی هم که این موضوع در Newsgroupهاشون مطرح شد، یک جوری خودشون رو زدن به بی اطلاعی، و کارمندانش طوری وانمود کردند که انگار مشکلی نیست. بعدشم یکی از کارمندانشان خیلی بی سر و صدا ای میل فرستاد که به خاطر سیاست های دولت ما اون سرویس را در ایران تحریم کردیم. شما هم باید متن این ایمیل را محرمانه تلقی کنید! (البته من محرمانه تلقی نکردم، چون لزومی نداره من پیرو سیاست های اونها باشم). نهایتا هم تاپیک مربوطه را از Newsgroup حذف کردند تا توجه سایر کاربران بهش جلب نشه.

هر چقدر اعمال تحریم ها با سر و صدای کمتری همراه باشه، و افراد کمتری در سطح جهان متوجه اعمال اینگونه تحریم ها بشند، برای اعتبار و پرستیژ شرکت های آمریکایی و دولتشون در سطح بین المللی بهتر هست.

Ali_Hashemi
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 19:55 عصر
خود گوگل توضیح داده :

I don't have a phone. Can I sign up?

If you're trying to sign up for a Google Account, you may be asked to provide a phone number to verify your identity -- you have the option to use SMS verification or our Voice Call option.

If you choose SMS verification, make sure the phone you use has text-messaging capabilities. If you don't have a mobile phone and are prompted to enter your phone number, you may want to ask a friend if you can use his or her number to receive a code via SMS.

Note: SMS verification is not available in Japan or Iran.

If you use the Voice Call option, Google will dial your phone and you'll hear an automated message with a verification code. Enter the code on the page to complete the process.

Note: For both the SMS and Voice Call options, standard messaging and calling charges apply. Check with your phone provider for details regarding billing prior to using this service.
اولا که این پیغام به صورت تصادفی ظاهر میشه.
دوما اینکه گفته که توی ژاپن و ایران این سیستم SMS کار نمیکنه.!!
(نتیجه اخلاقی : ما با ژاپن از لحاظ تکنولوژی در یک سطح هستیم:قهقهه:) (شوخی بود , بحث رو عوض نکنید:گیج:)

اینطور که گفته شما میتونید گزینه Voice رو (به جای SMS)انتخاب کنید و گوگل به صورت اتوماتیک با شما تماس میگیره و مراحل رو میتونید تکمیل کنید. یکی از دوستان اگر تونست این صفحه رو ببینه , این گزینه voice رو یه امتحانی بکنه بد نیست:لبخندساده:به نظر میاد که باید کار بکنه:متفکر:

درضمن پیشنهاد داده که اگر گوشی با قابلیت Text SMS ندارید!! از گوشی دوستتون میتونید برای این کار استفاده کنید :بامزه:

به نظر من ربطی به تحریم نداره , چون اسمی از کشورهای دیگه که همیشه همراه با ایران میبرند رو نیاورده!شاید هم اینطور نباشه :چشمک:
اون چیزی که بین ایران و ژاپن مشترک بوده واسه من جالبه.:لبخند: