View Full Version : جلوگیری از ورود رشته تکراری در دیتابیس
silverado
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 21:07 عصر
سلام . توی برنامه ای که دارم می نویسم یه فیلد به اسم ردیف دستی گذاشتم یعنی کاربر خودش شماره ردیف رو وارد می کنه . حالا من می خوام که تکراری نباشه . یعنی اگه کاربر 1 رو وارد کرده دوباره ردیفی با شماره 1 نتونه وارد کنه . فقط در این حد می دونم که باید تو اکسس این قسمت رو کلید کنم . اگه کسی می دونه کمک کنه خیلی عجله دارم
اوبالیت به بو
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 21:30 عصر
سلام . توی برنامه ای که دارم می نویسم یه فیلد به اسم ردیف دستی گذاشتم یعنی کاربر خودش شماره ردیف رو وارد می کنه . حالا من می خوام که تکراری نباشه . یعنی اگه کاربر 1 رو وارد کرده دوباره ردیفی با شماره 1 نتونه وارد کنه . فقط در این حد می دونم که باید تو اکسس این قسمت رو کلید کنم . اگه کسی می دونه کمک کنه خیلی عجله دارم فیلد ردیف یا ID رو از جنس int در نظر میگیرید.
و بعد این فیلد رو کلید اصلی قرار میدید.
برای اینکه رکورد تکراری نباشه 2 راه دارید:
الف) یه Select بزنید و اگر یه همچین رکوردی دیدید متوجه می شید که این روکورد وجود داره و پیام مناسب رو به کار میدید.
ب) تویه vb6 وقتی شما یه رکورد تکراری درج می کنید، اگر در جدول کلید اصلی داشته باشید، vb6 یه exeption صادر می کنه که یه عددی رو برمی گردونه. فکر کنم یه عدد 12 رقمی (یا بیشتر یا کمتر) باشه که فکر کنم با منفی 2 (2-) شروع میشه. این عدد رو یه جا یادداشت کنید و با On Error این خطا رو به کاربر نشون بدید.
silverado
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 20:48 عصر
سلام . اگه میشه این چیزایی رو که گفتین رو به صورت یک سورس بذارین ممنون می شم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.