PDA

View Full Version : فرا خوانی یک سورس کد

majidbestgame
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 03:58 صبح
با سلام...من میخواستم بدونم چطوری میشه یک ریسورس را که به عنوان یک فابل .res هست رو در برنامه فراخوانی کنیم و ازش استفاده کنیم....
منظور من کامپایل کردن فایل ریسورس با برنامه نیست

{$R res.res}
.......یک مثال.....
من یک برنامه نوشتم که میخوام یک فایل ریسورس همراه برنامه باشه....
این فایل ریسورس از چند تا فایل .exe درست شده و هر کدام دارای نامی خاص و از نوع RCDATA هستند... که مثلا با استفاده از کامپایلر دلفی درستش کردم
الان میخوام با استفاده از برنامه ای که نوشتم از اون فایل ریسورس استفاده کنم
و یکی از فایل های .exe ای که داخل فایل ریسورس هست رو استخراج کنم و روی هارد ذخیره بشه...آیا این امکان هست و اگه میشه از اساتید محترم درخواست دارم کمک کنید..:لبخندساده:

lord_viper
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 12:30 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=187090

majidbestgame
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 01:14 صبح
ممنون اون بخشو دیدم .... مربوط به کامپایل کرد ن فایل ریسوس همراه با برنامه است....منظور من لود مستقیم ریسورس و استفاده اون بود.........
گرچه میشه فایل ریسورس را داخل یک dll قرار داد بعد dll رو لود کرد و از ریسورس استفاده کرد ...ولی فقط استفاده ی مستقیم از ریسورس

lord_viper
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 09:06 صبح
منظوزتون از load مستقیم چیه؟

majidbestgame
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 04:55 صبح
منظوزتون از load مستقیم چیه؟

منظورم اینه که مثلا ما چندتا فایل رو توی یک فایل ریسورس قرار دادیم....
مثلا چند تا فایل .exe با نام های myexe1,myexe2,myexe3 الان این فایل رو داریم...
نمیخوایم با برنامه ای که نوشتم کامپایلش کنم
{$R res.res}
میخوام به عنوان یک فایل همراه برنامه ی اصلی باشه....بعد بتونم مثلا بک کلیک روی یک دگمه یکی از فایل های داخل ریسورس(myexe2) همراه برنامه لود و سپس اجرا بشه
...............................................
دلیلم واسه این کار اینه که میخوام کاربر بتونه چندتا فایلی را که میخواد ریسورس بشه رو انتخاب کنه...........آینو آماده کردم ............توی برنامه ای که ساختم کاربر میتونه هر چندتا فایل انتخاب کنه........بعد همه ی فایل ها رو با نام های myexe1,myexe2,...در یک فایل ریسورس قرار میده الان مشگل من اینه که میخوام مثلا با یک کلیک یکی از فایل های ریسورس شده اجرا بشه.................

lord_viper
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 10:22 صبح
فکر نکنم بشه از یک فایل ریسورس به صورت مجزی استفاده کرد فایل ریسورس حتما باید در فایل exe یا dll
قرار داشته باشه
شما میتونید فایلهایی که کاربر انتخاب میکنه به جای قرار دادن در ریسورس که نیاز به کامپایل و غیره داشته باشه یک فایل Stub ایجاد کنید و فایلهای exe یی که کاربر انتخاب میکنه رو درون اون قرار بدین و در زمان لازم از اون فایل بخونین

majidbestgame
یک شنبه 30 خرداد 1389, 05:08 صبح
سلام ببخشید که دباره مزاحم شدیم:لبخند:
من یک برنامه درست کردم که کارش ایجاد برنامه ی نصب برای یک سری فایل است که توسط کاربر انتخاب میشوند از دوستان تقاضا دارم به این آدرس برن: http://majidbestgame.blogfa.com/post-323.aspx
هم توضیحاتی در مورد برنامه هست و هم عکس هایی از محیط برنامه...و نظرشون رو در مورد چگونگی بهتر کردن برنامه بگن...ممنون میشم کمک کنید...
ضمنا این برنامه از کمپایلر دلفی برای کمپایل کردنش استفاده میکنده و یک فایل ریسورس میسازه و اونو داخل یک Dll میزاره سپس یک فایل .exe که ریسورش شده و داخل برنامه اصلی هست Extract میشه و اونم از فایل ریسورس استفاده میکنه:بوس:
یک سوال دیگه داشتن اونم اینه که ان قضیه Stub و نیاز نداشتن به کامپایلر چیه؟

شما میتونید فایلهایی که کاربر انتخاب میکنه به جای قرار دادن در ریسورس که نیاز به کامپایل و غیره داشته باشه یک فایل Stub ایجاد کنید و فایلهای exe یی که کاربر انتخاب میکنه رو درون اون قرار بدین و در زمان لازم از اون فایل بخونین
منتظر کمکتون هستم...

مصطفی ساتکی
یک شنبه 30 خرداد 1389, 08:08 صبح
منظورم اینه که مثلا ما چندتا فایل رو توی یک فایل ریسورس قرار دادیمآخه واسه چی resource .شما به راحتی می تونی یه TotalStream از مجموعه فایل هات بسازی و از اون استفاده کنی

Felony
یک شنبه 30 خرداد 1389, 08:32 صبح
سلام ببخشید که دباره مزاحم شدیم:لبخند:
من یک برنامه درست کردم که کارش ایجاد برنامه ی نصب برای یک سری فایل است که توسط کاربر انتخاب میشوند از دوستان تقاضا دارم به این آدرس برن: http://majidbestgame.blogfa.com/post-323.aspx
هم توضیحاتی در مورد برنامه هست و هم عکس هایی از محیط برنامه...و نظرشون رو در مورد چگونگی بهتر کردن برنامه بگن...ممنون میشم کمک کنید...
ضمنا این برنامه از کمپایلر دلفی برای کمپایل کردنش استفاده میکنده و یک فایل ریسورس میسازه و اونو داخل یک Dll میزاره سپس یک فایل .exe که ریسورش شده و داخل برنامه اصلی هست Extract میشه و اونم از فایل ریسورس استفاده میکنه:بوس:
یک سوال دیگه داشتن اونم اینه که ان قضیه Stub و نیاز نداشتن به کامپایلر چیه؟

منتظر کمکتون هستم...
کدوم برنامه Setup ساز رو دیدید که برای نصب از این شیوه استفاده کنه : (8:فایل های لازم برای برنامه نصب 4 فایل در پوشه ی Setup Files به نام های Setup.ini , setup.dll , setup.exe , install.ini هستند ) ؟

فایل های Setup باید Stand a lone باشند وگرنه دیگه Setup معنایی پیدا نمیکنه ، قبلا یه همچین برنامه ای نوشتم ولی به دلایلی وقت نکردم کاملش کنم ، میتونید سورس رو مطالعه کنید و ازش ایده بگیرید : http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=207593

majidbestgame
یک شنبه 30 خرداد 1389, 13:23 عصر
کدوم برنامه Setup ساز رو دیدید که برای نصب از این شیوه استفاده کنه : (8:فایل های لازم برای برنامه نصب 4 فایل در پوشه ی Setup Files به نام های Setup.ini , setup.dll , setup.exe , install.ini هستند ) ؟

من برنامه های دیدم که خیلی بیش از 4 تا فایل در پوشه ی ستاپ قرار دادن...
ضمنا این اولین برنامه ی ستاپ سازی بود که یک جورایی ایدش از خودم بود و خودم ساختم... اگر هم مشگل داشته باشه مهم نیست چون فعلا در شوروع راهیم :لبخند:
setup.ini برای گرفتن لیست فایل هایی که باید نصب شوند
install.ini برای دادن موقیعت button های روی فرم که به دست کاربر تنظیم میشوند
setup.dll که یک دل ل ریسورس هست و برنامه ها و تنظیمات کلی مربوط به برنامه setup.exe رو در خودش جا داده
و Setup.exe که فایل اجرایی هستش ...:ناراحت: آره شایدم باید یک فایل میشدن ولی نشد :لبخند:
دارم ستاپ ساز شما رو دانلود میکنم امیدوارم بتونم ازش سر در بیارم

آخه واسه چی resource .شما به راحتی می تونی یه TotalStream از مجموعه فایل هات بسازی و از اون استفاده کنی
مشگل اینجاست که فایل هایی که قراره ریسورس بشن از قبل تعیین شده نیستن و قرار کاربر آنها رو تعیین کنه: اینکه چند تا فایل باشن...چه نام هایی داشته باشن ...و
ضمنا کسی نگفت اون Stub چی بود؟:متفکر:

SAASTN
یک شنبه 30 خرداد 1389, 18:23 عصر
من خودم تا حالا این کارو نکردم ولی تا اونجایی که می دونم توی این زمینه باید با cab file کار کنی.
یه کامپوننت free اینجا هست:
http://www.torry.net/pages.php?id=300

majidbestgame
دوشنبه 31 خرداد 1389, 00:52 صبح
ممنون از راهنمایی هاتون...یک جورایی دستکاریش کردم...الان بعد از ساخت ستاپ فقط برنامه ی Setup.exe و setup.dll باقی میمونه...از چهار تا فایل کردمش 2 تا فایل اگرم بشه و بتونم سعی میکنم یکیش کنم و قابلیت ها جدیدی بهش اضافه کنم...شایدم....سورسش رو گذاشتم...تا دوستان ببینین یا بیشتر یاد بگیرند یا بیشتر آموزشمون بدن...:لبخند:

majidbestgame
جمعه 21 آبان 1389, 01:55 صبح
سلام خدمت همه ی دوستان برنامه نویس....آقا بعد از مدت ها نرم افزار Setup maker ما آماده شد البته این نسخه ی 3 هستش...:چشمک:
رو همین سایت برنامه نویش گذاشتم واسه دانلود با حجمی کم ولی کلی امکانات...گرچه هنوز هم ممکنه نقص هایی داشته باشه که اونم اگه شما دوستان با نظرات سازندتون ما رو یاری کنین بتونیم اونو کامل تر کنیم....حتما این تاپیک رو ببینید http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=258466 MBG Installer 3.0