View Full Version : هویت WPF ?! ایا برداری است یا فرکانسی
Unknownlive
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 13:02 عصر
با سلام هدف بنده از تشکیل این تاپیک تبادل اطلاعات با اساتید ارجمند در مورد هویت این زبان است برخی دوستان این را برداری می دانند اما بنده در کتاب های انتشارات O,reily Present خواندم که WPF بر اساس DirectX است و تنها تفاوت ان ساده شدن کتابخانه ها و عدم وابستگی مستفیم به کارت گرافیک می باشد خوب چیزی که معلومه Directx پیکسلی و یا همان فرکانسی است ایا WPF تغییر هویت یافته است ؟
ax.dbyte
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 21:43 عصر
البته Wpf برداریه.
راه اثباتش خیلی سادست. یک Geometry قرار بدین و روش Zoom کنید . گرچه تمام سیستم های برداری نهایتا pixelize میشن همون طور که ما میگیم هیچ وقت بی نهایت ریاضی تو فیزیک وجود نداره.و این به ارتباطش با DirectX بر میگرده . گرچه ابزاریه قدرتمند با طراحی ای ناشی از هوش پیشرفته برای طراحی برنامه نویسانی که همیشه دنبال کامپاننت های گرافیکی ای بودند که فقط موتورهای بازی سازی از مشابهشون بهره می بردند و فقط تحت اون Platform ها قابل استفاده بودند. با اسامی مختلف چه بسیار از این قبیل زحمات دوباره کشیده میشدند و راهی که عده ای رفته بودند رو عده ای دیگر با تمام مشقتهاش دوباره می پیمودند و بسیاری موارد حتی شاید از این مهمتر دیگه ...
اما WPF از نظر DirectX فقط یک صفحه دو بعدیه یعنی تمام پردازش های تبدیل 3D world به 2D render target توسط CPU کامپیوتر انجام میشه نه اینکه تصویر ارسالی به مانیتور داخل کارت گرافیک پردازش بشه و این یعنی همون(عدم وابستگی مستفیم به کارت گرافیک) و بسیاری موارد دیگه . البته و خیلی مشتاقم نظر کاملا تخصصی رو در این مورد بشنوم. شاید در اشتباه باشم!!!
Unknownlive
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 22:46 عصر
شما اشتباه می کنید یکی از اهداف امدن WPF این بود که طبق یک تحقیق 70 درصد پردازش ها اشتباها به جای اینکه در GPU پردازش شوند در CPU پردازش می شوند و باعث سربار شدن در پردازنده مرکزی می شوند و پردازش های گرافیکی در WPF دقیقا در GPU انجام می شود اما به علت این که RealTime نیست و کمی متفاوت از DirectX شده پس نتیجه این شده که نیازی نیست گرافیک مذکور از نسخه خاصی از دایرکت ایکس حمایت کند اما من هنوز با برداری،پیکسلی ان مشکل دارم
ax.dbyte
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 03:18 صبح
با ارسال پست پایینی از جانب مدیر محترم در حالی که به موضوع مورد مکالمه این پست پایان میداد می خواستم این پستو حذف کنم اما چون مطالبی برای عرض کردن داشتم بجای شلوغ کردن Topic باهم جای گزینشون میکنم.
من در پست ابتدایی ام اشتباهی کردم در واقع چون من بیشترین کاری که با Wpf کرده بودم در فضا سازی 3D اون بوده که بسیار هم قوی کار شده مثل کار کردن با Matrix ها و ... یعنی ViewPort3D Class. فکر میکنم در به کار بردن اون کلمه اشتباه کردم ضمنا در همین مورد هم اگر اشتباهی هست لطفا با ذکر منبع قرار بدید که استفاده بیشتری کنیم.
اما در مورد خودش به طور کلی قابل انعطافه http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms742196.aspx
لارم به ذکر است که این منبع اشاره میکند :
A rendering tier value of 0 means that there is no graphics hardware acceleration available for the application on the device. At this tier level, developers should assume that all graphics will be rendered by software with no hardware acceleration
saed2006
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 10:14 صبح
wpf اگه برداری هست پس باید بشه یه فایل dxf یا نقشه رو داخلش لود کرد
ایا این شدنی هست واقعا
majid325
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 10:59 صبح
WPF Graphics Rendering Overview (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms748373.aspx)
Unknownlive
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 20:40 عصر
A rendering tier value of 0 means that there is no graphics hardware acceleration available for the application on the device. At this tier level, developers should assume that all graphics will be rendered by software with no hardware acceleration
خوب همین نوشته به اینکته اشاره می کنه که نیاز به شتاب دهنده که همان دایرکت ایکس می باشد ندارد نه اینکه کلا کاری به کارت گرافیک ندارد زیرا از لحاظ الگوریتمی اصلا محاسبات در پردازنده سنگین و سربار می شوند و حتی به هنگ کردن پیش می روند
Unknownlive
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 20:44 عصر
با این منبعی که اقا مجید زحمت کشیدند ظاهرا برداری است اما چرا؟مگه میشه بیس کار با موتور فرکانسی باشد بعد برداری کار کند دلیل ان چیست ؟! البته پردازش شدن در گرافیک قطعیست ولی ایا این احتمال وجود داردهدف مایکروسافت از برداری کردن جدا از بحث دقت رنگ بوده چون به نظر من ارزش اینا نداره که مایکروسافت بیاد سرعت فرکانسی را ول کنه و به دقت رنگ در برداری بپردازهبا توجه به این که تفاوت دقت زیاد محسوس نیست مخصوصا وقتی که می تونه فایل های برداری ادوبی را در خود وارد کند شاید دلیل این انتقال هویت ربطی هم به جدا کردن وابستگی این تکنولوژی به شتاب دهنده های گرافیکی باشد.
ax.dbyte
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 20:19 عصر
البته DirectX یک "SoftWare" است شما اون رو مترادف Hardware" acceleration" معنی کردین و اون شتاب دهنده نیست فقط کتابخانه هایی برای استفاده بهینه ار کارت گرافیک در محیط Windows است چطور یک نرم افزار میتونه شتاب دهنده باشه اگه ممکن بود پیشرفت در سخت افزار کلا رها میشد و کارت های گرافیک تنها با پیشرفت نرم افزار قادر به اجرای گرافیک های قویتر میشدند. ضمنا متاسفانه من یادم نمی آد جایی گفته باشم WPF اصلا کاری به کارت گرافیک ندارد(با توجه به اصلاحیه در پست دومم) در حالی که حتی کلید Start menu هم با DirectX طراحی شده چطور ممکنه WPF از DX استفاده نکنه. راستش من اولش فکر نمیکردم نکته مورد سوال به این سادگی باشه. البته ببخشید کمی رک صحبت میکنم چون الان کمی بامشکل وقت مواجهم
اما در مورد فرکانسی بودن DX شاید لازم باشه عرض کنم Dx هم تا حد زیادی برداریه و در مرحله نهایی وقتی تصاویر برای مانیتور render میشن تبدیل به Pixel میشن. حتی اگر هم نباشه ایا این دلیلی میشه که WPF تغییر هویت داده باشه؟ WPF مجموعه Data حاصل از محاسبات برداری خودشو (میتونیم اینطور بگیم البته کاملا هم صحیح نیست که : ) "برای DirectX ارسال میکنه" و اونجا با قدری تقریب تبدیل به Pixel میشن و ما خروجیشو میبینیم.
البته در مورد پست های بالا بحث زیاده اما وقت کم.
با تشکر
Unknownlive
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 22:04 عصر
ببینید DirectX مجموعه کتاب خانه ای است اما بخش نرم افزاری ان اما بخش سخت افزاری هم داره نمونش اینکه که اگه کارت گرافیک شما nVidiaباشه که DX 10 ساپورته حالا که سون با DX11 اومده نمی تونه از اون استفاده کنه اگه نرم افزاری بود که با روز رسانی این مسئله حل می شد در واقع در هر گرافیک DX ساپورت الگوریتم های همان API ها به گرافیک داده شده تا طبق ان پردازش کنه در ضمن از انجای که DX مخصوص بازی سازی است به هیچ عنوان برداری نیست و سرعت اجرا بازی اجازه نمی ده اصلا توجیح نداره چون تو بازی سرعت مهمتره اصلا برداری برا ترکیب رنگ و چاپ و جاهای خاص استفاده می شه
ax.dbyte
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 04:03 صبح
خوب من اون چیزی که باید می گفتم رو گفتم دیگه احساس میکنم داره به جای تبادل اطلاعات جنگ کلمات شروع میشه که نتیجه و ارزشی برای شرکت و ادامه نداره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.