ورود

View Full Version : مقایسه موتور های بازی سازی

mg_mahyar
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 22:31 عصر
سلام
یه سایت درست حسابی واسه مقایسه موتور ها سراغ دارید؟
مثلا رتبهه بندی کنه و معیار رتبه بندی رو بگه و خلاصه یه چیزی شبیه لینک زیر ولی مفصل تر
http://www.develop-online.net/news/32250/The-top-10-game-engines-revealed#after_ad
لطفا فقط سایتای معتر معرفی کنید وبلاگ و این مدل چیزا نباشه.
و اصلا چه ژانر بازی هایی با چه موتور هایی هماهنگه؟ مثلا FPS رو میگن بهترین موتورش انریل هست. و.. کلا یه مقایسه این مدلی که حالا این موتور قابلیتاش واسه ساخت چه نوع بازی هایی مناسبه.

1485159
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 22:44 عصر
سلام
من میخوام با یه موتوری کار کنم که قدرت برنامه نویسیش عالی بشه!
مثلا بشه از توابع یک dll استفاده کرد و......
در ضمن منظور من انجین های هست که مثل گیم میکر و آنریل و.... نیازی به کامپایلر ندارن!!!

مرتضی پیروزی
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 22:54 عصر
سلام
این PDF رو دانلود کن
http://igottabelieve.com/projects/maverick/files/game_comparison.pdf
موفق باشی

1485159
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 09:24 صبح
یکی منو هم رهنمایی کنه!

mg_mahyar
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 12:26 عصر
سلام
در ضمن منظور من انجین های هست که مثل گیم میکر و آنریل و.... نیازی به کامپایلر ندارن!!!

قدرت برنامه نویسی خیلی موتور ها خوبه.
ogre
nebula device
3d game studio
,...
http://www.devmaster.net/engines/
توی سایت برو موتور ها رو بر اساس هر موضوعی که بخوای لیست میکنه.
شما برو زبون دلخواهتو بزن

REZAsys
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 12:56 عصر
سلام
سلام
به نظر من یونیتی برای شما از همه بهتره. دلایل:
1.پشتیبانی#C
2.پشتیبانی جاوا اسکریپت
3.یکی از قدرتمندترین موتورهاست.

mg_mahyar
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 18:16 عصر
ای خدا چرا یک بار نمیشه یک بحث درست و حسابی کرد؟
اخه این دلیلایی که گفتی توی بالای 100 تا موتور بازی مشترکه.
جای اینکه یک سایت با رده بندی لمی معرفی کنید دوباره شروع کردید به پیشنهاد. اگر تذکر مدم به شما نیست به شمای نوعیه.
چون الان یکی میاد میگه انریل و دوباره بحث و ....
یعنی یک نفر سایت با رده بندی مناسب نمیشناسه؟ اصلا یه همچین سایتی هست؟
مثلا بگه فلان موتور توی فلان سبک خوبهو...

REZAsys
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 18:25 عصر
ایشون سوال کردن و من هم جوابشون رو دادم.
نخیر من جایی برای مقایسه نمیشناسم...........

مرتضی پیروزی
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 19:02 عصر
سلام
دوست عزیز، خوب برو توی wikipedia و بنویس Game Engine ،لیست اون ها رو با مشخصات بهت میده،
همچنین بازی هایی که باهاشون ساخته شده رو هم میگه، بعد خودت راحت میتونی بفهمی که کدوم
تو چه سبکیه و واسه چه بازیهایی مناسبه.
چون من ندیدم سایتی رو که بخواد مفصل مقایسه کنه، چون واقعیت اینه که فایده هم نداره، اون هایی که
قابل دسترس هستند که معلومه چطورن، تو همون PDF هم مشخصاتشون بود، اون هایی هم که خیلی خوب باشند که گیر من و شما نمیاد!
شما حالا دوست داری تو چه سبکی بازی بسازی؟؟ این طوری شاید بشه بهتر فهمید و راهنمایی کرد.
موفق باشی

1485159
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 19:46 عصر
وقتی میگن زبان برنامه نویسی انجین c# یعنی باید مثل opengl و.... با انجین رفتار کنی؟ یا خودش مثل گیم میکر ادیتور داره؟
در ضمن وقتی میگن که زبان برنامه نویسیش فلان هست یعنی فقط سینتکسش شبیه اونه یا میشه باهاش مثل زبان برنامه نویسی واقعی همه کاری کرد؟

mg_mahyar
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 19:59 عصر
نه بستگی داره هر دو حالت ممکنه پیش بیاد. و گاهی یکیشون.
مثلا موتور نبولا مثل همون اپن جی ال میشه ولی موتور یونیتی که میگن جاوا هست داخلش میشه اسکریپت نوشت. باید سایت سازنده رو ببینی

mg_mahyar
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 20:12 عصر
سلام
دوست عزیز، خوب برو توی wikipedia و بنویس Game Engine ،لیست اون ها رو با مشخصات بهت میده،
همچنین بازی هایی که باهاشون ساخته شده رو هم میگه، بعد خودت راحت میتونی بفهمی که کدوم
تو چه سبکیه و واسه چه بازیهایی مناسبه.
چون من ندیدم سایتی رو که بخواد مفصل مقایسه کنه، چون واقعیت اینه که فایده هم نداره، اون هایی که
قابل دسترس هستند که معلومه چطورن، تو همون PDF هم مشخصاتشون بود، اون هایی هم که خیلی خوب باشند که گیر من و شما نمیاد!
شما حالا دوست داری تو چه سبکی بازی بسازی؟؟ این طوری شاید بشه بهتر فهمید و راهنمایی کرد.
موفق باشی
راستش یه موضوعی هست اینکه http://www.torquepowered.com/products/torque-3D
این سایت رو ببین یه قسمت بازی های ساخته شده رو نوشته با این موتور و سبکشونم نوشته.
برای گیم استدیو هم داریم

It was never easier to create 1st or 3rd person action games, role playing games, side scrollers, flight and drive simulators, board games, sports games, online games, real-time presentations, virtual exhibitions... or any other 2D or 3D project you can imagine! Gamestudio is the first all-in-the-box game development system, used by over 120,000 artists, hobbyists, programmers or game development companies across the world. Our clients range from kids who use Gamestudio for their first steps into computer programming, to multinational corporations who use the software for creating all sorts of simulations and advertising games.

ولی برای مثلا یونیتی چیز خاصی که واضح باشه ندیدم.
کلی میگم که این سایته نیست؟

ولی مشکل خودم اینه سبک پلتفرمر یا استراتژیک فانتزی (سوپر ماریو و همسایه جهنمی )
رو نمیتونم یه موتور خوب براش پیدا کنم.
مثلا WinterMute Engine خوبه ولی کیفیت خروجیش در حد انتظار من نیست.
من یه موترو میخوام که قابلیت توسعه با زبون برنامه نویسی رو داشته باشه و بشه توش کد نویسی کرد برای قابلیت هایی که به صورت آماده نداره. خروجی کار خوب باشه. در حد خروس دیوانه. و مهمتر بشه بازی های دو و نیم بعدی رو باهشا ساخت.
به عبارت بهتر یه جوری باشه هم بشه از کد نویسی استفاده کرد. هم بشه امکانات خود موتور رو داشت.
ogre .nebula خوب بودن اما فقط کد نویسی هستن و یه سری امکانات مثل هوش مصنوعی و اگره امکان صوتی ندارن.
گیم استدیو و آنریل خوبن ولی دو بعدی ضعیفن.

خلاصه کلام طراح کم داریم ولی برنامه نویس زیاد. برنامه نویسا چیزی از طراحی نمیدونن. خروجی کار باید با کیفیت باشه. پس باید جوری باشه که گرافیک خروجی موتور خوب باشه. و 3 بعدی باشه یا 2.5 به دلیل همون کیفیت. گیم میکر نباشه چون اگر بعدا خواستیم دوباره تیم بشیم و کار خوبی انجام بدیم باید از صفر یه موترو دیگه استارت بزنیم.
امکان نوشتن موتور نداریم. چی پیشنهاد میدید؟
شیوا رو کسی مطلبی در موردش داره؟ چه سبک هایی رو ساپورت میکنه؟

REZAsys
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 21:28 عصر
وقتی میگن زبان برنامه نویسی انجین C#‎ یعنی باید مثل opengl و.... با انجین رفتار کنی؟ یا خودش مثل گیم میکر ادیتور داره؟
در ضمن وقتی میگن که زبان برنامه نویسیش فلان هست یعنی فقط سینتکسش شبیه اونه یا میشه باهاش مثل زبان برنامه نویسی واقعی همه کاری کرد؟
شما یه مطالعه ی کوچیک از این مقاله ها داشته باش خودت میفهمی:
http://www.persian-designers.com/index.php?ind=downloads&op=section_view&idev=14

mg_mahyar
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 01:05 صبح
اینا رو دیدم.
خروجی کار مهمه. و ایکه چقدر حرف واسه گفتن داره.
یونیتی ادمو یاد ماتیز میندازه.
وقتی نفرات کمه یونیتی خوبه ولی وقتی زیاد بشیم انگار کار خیلی کوچیک شده. نمیدونم شاید اشتباه میکنم.
xna رو دیدم یه کتاب 400 صفحه ای هم خوندم مطمین شدم این سبک ها به درد نمیخوره. (به درد شروع).
اکثر موتورا برای بازی بکش بکشن . واقعا حیف

REZAsys
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 12:49 عصر
اینا رو دیدم.
خروجی کار مهمه. و ایکه چقدر حرف واسه گفتن داره.
یونیتی ادمو یاد ماتیز میندازه.
وقتی نفرات کمه یونیتی خوبه ولی وقتی زیاد بشیم انگار کار خیلی کوچیک شده. نمیدونم شاید اشتباه میکنم.
xna رو دیدم یه کتاب 400 صفحه ای هم خوندم مطمین شدم این سبک ها به درد نمیخوره. (به درد شروع).

اصلا هم این طور نیست.
یونیتی اتفاقا بهترین موتور بعد از آنریل هست و کار گروهی و تک نفره فرقی نمیکنه.

اکثر موتورا برای بازی بکش بکشن . واقعا حیف
کی گفته؟؟ با همه ی موتورها میشه سبکهای مختلف ساخت . بستگی به کدهایی که می نویسید داره.

mg_mahyar
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 17:03 عصر
اصلا هم این طور نیست.
یونیتی اتفاقا بهترین موتور بعد از آنریل هست و کار گروهی و تک نفره فرقی نمیکنه.

کی گفته؟؟ با همه ی موتورها میشه سبکهای مختلف ساخت . بستگی به کدهایی که می نویسید داره.
اره شاید
من از روی بازی هایی که ساختن نظرمو گفتم.
http://www.torquepowered.com/products/torque-2d
http://www.torquepowered.com/products/torque-3d
این موتور سبکش دلخواه منه.
و همون نبولا دیوایس. الباقی موتور ها یا خیلی ضعیفن یا برای این سبک بازی که من تصور دارم مناسب نیستن.
یونیتی رو هم خیلی خودم میپسندم. محیط خوبی هم داشت. به نظرم محیط نباید خسته کننده باشه.(از حق نگذریم شیوا موتور با دیزاین محشری بود ولی حیف که به شدت کنده)