soheril.server
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 17:55 عصر
با سلام به همه ی دوستان
بنده می خواستم پروژه ای رو شروع کنم گفتم شاید بهتر باشه از اول مسیر درست رو برای نوشتن کدش انتخاب کنم، چون وقت زیادی ندارم و با آزمون و خطا جلو رفتن امکان پذیر نیست...
برنامه به این صورت هست که مثلا" یک فیلد داره که هر عبارت جبری رو کاربر میتونه درش بنویسه، از عبارات مثلثاتی گرفته تا چند جمله ای ها و توابع معکوس مثلثاتی و ...
بعد برنامه مشتق اون رو محاسبه می کنه و بر میگردونه....
اما میخوام با شما مشورت کنم و ببینم به چه طریقی این کار رو انجام بدم تا راحت تر باشه....
اگه براتون مقدور هست روند کار رو توضیح بفرمایید...یعنی مثلا" :
1.یه فیلد داریم که کاربر عبارتش رو وارد میکنه و ما Valid بودن اون رو چک میکنیم
2. [ از اینجا به بعدش رو اگه براتون مقدور هست کمک کنید و راهی که به ذهنتون میاد رو بفرمایید } :چشمک:
با تشکر فراوان:لبخندساده::تشویق:
بنده می خواستم پروژه ای رو شروع کنم گفتم شاید بهتر باشه از اول مسیر درست رو برای نوشتن کدش انتخاب کنم، چون وقت زیادی ندارم و با آزمون و خطا جلو رفتن امکان پذیر نیست...
برنامه به این صورت هست که مثلا" یک فیلد داره که هر عبارت جبری رو کاربر میتونه درش بنویسه، از عبارات مثلثاتی گرفته تا چند جمله ای ها و توابع معکوس مثلثاتی و ...
بعد برنامه مشتق اون رو محاسبه می کنه و بر میگردونه....
اما میخوام با شما مشورت کنم و ببینم به چه طریقی این کار رو انجام بدم تا راحت تر باشه....
اگه براتون مقدور هست روند کار رو توضیح بفرمایید...یعنی مثلا" :
1.یه فیلد داریم که کاربر عبارتش رو وارد میکنه و ما Valid بودن اون رو چک میکنیم
2. [ از اینجا به بعدش رو اگه براتون مقدور هست کمک کنید و راهی که به ذهنتون میاد رو بفرمایید } :چشمک:
با تشکر فراوان:لبخندساده::تشویق: