View Full Version : اروري كه تا حالا با اون برخورد نكردم – موقع باز شدن كريستال ريپورت
csharpprogramer88
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 19:37 عصر
سلام
من با يك دستور سلكت تعدادي ركورد را به كريستال ريپورت مي فرستم ولي اين ارور را ميده اين كدهايي را كه براي اين مورد نوشتم در هر پروژه ديگري استفاده كردم مشكل نداشت ولي الان ارور مي ده .
FastCode
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 20:52 عصر
فایل ریپورت یه پراپرتی به اسم build action داره که باید به Embedded resource ست بشه.
csharpprogramer88
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 21:39 عصر
فایل ریپورت یه پراپرتی به اسم build action داره که باید به Embedded resource ست بشه.
دوست من در قسمت solution explorer راست كليك كردم و properties گرفتم و در آنجا چيزي كه گفتيد ست شده بود اگر چيز ديگري نظر شما هست بگيد انجام بدم
csharpprogramer88
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 23:40 عصر
دوستان چزا جواب نمي دن خيلي فوريه من به همين روش توي همه پروژه ها جواب
گرفتم ولي حالا نميدونم چي شده خيلي فوريه كمك كنيد:گریه:
FastCode
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 06:16 صبح
اگر مشکل از یک فایله فکر میکنم باید حذفش کنید و از بک backup اون رو کپی کنید روش.
و اگر backup ندارید...
sara.f
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 11:23 صبح
سلام
من با يك دستور سلكت تعدادي ركورد را به كريستال ريپورت مي فرستم ولي اين ارور را ميده اين كدهايي را كه براي اين مورد نوشتم در هر پروژه ديگري استفاده كردم مشكل نداشت ولي الان ارور مي ده .
سلام
فکر نمی کنم ربطی به کدهاتون داشته باشه.
این error میگه که فایل گزارشتون را پیدا نمی کنه.
شاید اسم فایلتون را تغییر دادید و یا remove شده، فایل گزارشتون را دوباره اضافه کنید.
s@nb@l
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 16:04 عصر
سلام
احتمالا شما اين كريستال ريپورت رو به يه كوئري وصل كردين و اين كوئري رو بعدا پاك كردين
mn_zandy63
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 18:51 عصر
سلام دوست من، این رو هم امتحان کن،
پوشه obj و bin رو پاک کن،
روی solution کلیک راست کن و rebuild all رو انتخاب کن،
بعد برنامه ات رو run کن ببین درست میشه یا نه.
csharpprogramer88
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 18:47 عصر
دوستان عزيز گزاشم را چندباره هم طراحي كردم ولي نشد جالب اينه كه يه پروژه خالي ايجاد كردم و همان كدها را استفاده كرده و درست جواب داده
sara.f
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 18:58 عصر
دوستان عزيز گزاشم را چندباره هم طراحي كردم ولي نشد جالب اينه كه يه پروژه خالي ايجاد كردم و همان كدها را استفاده كرده و درست جواب داده
منطورتون از پروژه خالی چیه؟
mn_zandy63
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 19:17 عصر
سلام دوست من،
یک کار دیگه رو هم امتحان کن، همونطور که دوستمون در پست های اول توضیح دادند گزارشت رو کلا حذف کن از پروژه و یک بار دیگه به پروژه ات اضافه کن،
بعد حتما Build acction ش رو چک کن.
موفق باشی
اگه بازم جواب نداد کل پروژه ات رو بذار اینجا اگه حجمش کمه.
موفق باشی
csharpprogramer88
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 23:56 عصر
يك پروژه جديد
csharpprogramer88
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 00:02 صبح
سلام دوست من،
یک کار دیگه رو هم امتحان کن، همونطور که دوستمون در پست های اول توضیح دادند گزارشت رو کلا حذف کن از پروژه و یک بار دیگه به پروژه ات اضافه کن،
بعد حتما Build acction ش رو چک کن.
موفق باشی
اگه بازم جواب نداد کل پروژه ات رو بذار اینجا اگه حجمش کمه.
موفق باشی
دوست عزيز اگه منظورت از Build acction همونه كه توي پست گفتم كه انجام دادم ولي حل نشد
mn_zandy63
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 00:10 صبح
سلام دوست من، بله منظورم بعد از حذف و اضافه مجدد گزارش بود که حتما چکش کنی.
اگه بازم جواب نگرفتی لطفا پروژه ات رو بذار اینجا تا ما هم یک نیگاه بهش بندازیم شاید بتونیم کمکت کنیم.
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.