PDA

View Full Version : خبر: صادرات 100 ميليون دلار نرم‌افزار از ايران

sahele_sheni
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 08:42 صبح
با سلام به دوستان .
چیزی که من رو جذب این خبر (http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8902041285) کرد تیترش بود ولی توی متن خبر چیزی در این مورد ندیدم ....

--------------------------------------------------
--------------------------------------------------

مشاور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي خبر داد:
صادرات 100 ميليون دلار نرم‌افزار از ايران

خبرگزاري فارس: رئيس مركز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه‌هاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهار داشت: ايران در سال گذشته معادل 100 ميليون دلار صادرات نرم‌افزار داشته است.

به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان، عيسي زارع‌پور ظهر امروز در مراسم افتتاحيه نخستين نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال كشور در استان سمنان اظهار داشت: تجارت نرم‌‌افزار در دنيا 800 ميليارد دلار است.
وي اضافه كرد: فضاي رسانه‌هاي ديجيتال يكي از مهم‌ترين و جذاب‌ترين فضاهاست و در حال حاضر كمتر خانه‌اي پيدا مي‌شود كه در آن رايانه موجود نباشد.
رئيس مركز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه‌هاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: در حال حاضر بين 60 تا 70 درصد مردم داراي تلفن همراه هستند اما آيا فرهنگ‌سازي مناسبي در اين زمينه وجود دارد؟
زارع‌پور تصريح كرد: در حال حاضر 30 ميليون كاربر اينترنتي در كشور فعال هستند.
وي افزود: در حال حاضر ايجاد مركز توسعه فناوري و رسانه‌هاي ديجيتال يكي از سياست‌هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است كه در آن سلامت اينترنتي افراد در نظر گرفته شده است.
مشاور وزير و رئيس مركز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه‌هاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تاكيد كرد: هم‌اكنون با استفاده از اينترنت خطر در پستوهاي خانه‌ها در كمين است كه بايد براي آن فكري شود.
زارع‌پور ادامه داد: در حال حاضر دشمنان ما با استفاده از رسانه‌هاي ديجيتال مي‌خواهند ذهن جوانان و كودكان ما را منحرف كنند كه ما بايد با فرهنگ‌سازي مناسب جلوي اينگونه تخريب‌ها را بگيريم.
وي با بيان اينكه بايد با اقدامات ترويجي و آموزش مردم جلوي بسياري از تخريب‌ها گرفته شود، گفت: صدا و سيما و رسانه‌ها نيز بايد در اين زمينه بيشتر كار كنند.
رئيس مركز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه‌هاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين با اشاره به برپايي نخستين نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال استان سمنان اظهار داشت: تاكنون اين نمايشگاه سه دوره به صورت ملي و سال گذشته نيز به صورت بين‌المللي برگزار شده است.
زارع‌پور ادامه داد: همچنين قرار است نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال بار ديگر به صورت بين‌المللي در مهر ماه سال جاري برگزار شود.
وي افزود: همچنين تاكنون اين نمايشگاه چهار بار به صورت استاني برگزار شده است و استان سمنان به عنوان پنجمين استاني است كه اين نمايشگاه در آن برگزار مي‌شود.
رئيس مركز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه‌هاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: قرار است از اين به بعد اين نمايشگاه ماهي يك بار در استان‌هاي مختلف برگزار شود كه اين نمايشگاه ماه آينده در زنجان برگزار مي‌شود.
زارع‌پور گفت: همه دستگاه‌ها بايد دست به دست هم دهند و پيگيري كنند تا محصولات نرم‌افزاري توليد شده مطلوب بين مردم توزيع شود.
مشاور وزير خاطرنشان كرد: همچنين بايد طوري بسترسازي شود كه به جاي اينكه جوانان مصرف‌كننده باشند بتوانند خودشان به افراد توليدكننده تبديل شوند.

Amir 2010a
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 09:28 صبح
:قهقهه::قهقهه:سلام
این خبری بسیار جالب بود که من بعد از باز کردن سایت برنامه نویس خوندم و در صورت صحت این خبر بسیار باعث مسرت است

حداقل مسئول مربوطه اگه میفرمودند بازار داخل یه خرده برام قابل هضم بود اما چون فرموده اند صادرات ای کاش یه خرده بیشتر توضیح میادن که کجا صادرش کردن
ونزوئلا سوریه یا شایدم آمریکا و هند
شایدم صادرات چمدانی بوده چون بس قیمت نرم افزار کرک شده میلیاردی شرکت های معرف دنیا در ایران پائین است (مثلا خود بنده با یکی از دوستانم حرفم شد چون ایشون یک عدد دی وی دی رو نرم افزار رو بجای 1000 تومن 1500 بهم قالب کرد!!!!) بعضی از هموطنان که خارج میرن با خود میبرند
احتمالا منظور این مسئول گرامی صادراتی از این دست بوده است

:قهقهه:
:متعجب::قهقهه::قهقهه::قهقهه:
:قهقهه::گیج::لبخند:
:شیطان::قهقهه::متفکر::عصبانی+ +:
بابا تو رو خدا یک خرده شکلک ها رو بیشتر کنید

Parham.D
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 10:28 صبح
شاید صالح عزیز از جو رسانه‏های خبری ایران خبر ندارند!!! شوخی کردم؛ به هر حال این خبر کذب است.

dousti_design
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 10:30 صبح
رئيس مركز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه‌هاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهار داشت: ايران در سال گذشته معادل 100 ميليون دلار صادرات نرم‌افزار داشته است.
باورش سخته واقعا!

در حال حاضر بين 60 تا 70 درصد مردم داراي تلفن همراه هستند اما آيا فرهنگ‌سازي مناسبي در اين زمينه وجود دارد؟
نه نشده!

در حال حاضر 30 ميليون كاربر اينترنتي در كشور فعال هستند.
که شما دارید با اونا و کلا با اینترنت میجنگید.

هم‌اكنون با استفاده از اينترنت خطر در پستوهاي خانه‌ها در كمين است كه بايد براي آن فكري شود.
اینترنت این همه خوبی هم داره که هیچ وقت از طرف شما اشاره ای بهش نشده چون با این حرفا میخواید اعمالتون رو توجیه کنید.

در حال حاضر دشمنان ما با استفاده از رسانه‌هاي ديجيتال مي‌خواهند ذهن جوانان و كودكان ما را منحرف كنند كه ما بايد با فرهنگ‌سازي مناسب جلوي اينگونه تخريب‌ها را بگيريم.
فرهنگسازی نمیخواد که برادر کم کم کابل اینترنت رو قطع کنید کلا خلاص بشید! حرف اینترانت ملی رو هم که پیش کشیدید راه اندازیش کنید وصل بشیم اینترنت فقط بریم لیدر دات آی آر...

تاكنون اين نمايشگاه سه دوره به صورت ملي و سال گذشته نيز به صورت بين‌المللي برگزار شده است.
خوبه دست شما درد نکنه.

قرار است از اين به بعد اين نمايشگاه ماهي يك بار در استان‌هاي مختلف برگزار شود كه اين نمايشگاه ماه آينده در زنجان برگزار مي‌شود.
ممنون و خسته نباشید.

زارع‌پور گفت: همه دستگاه‌ها بايد دست به دست هم دهند و پيگيري كنند تا محصولات نرم‌افزاري توليد شده مطلوب بين مردم توزيع شود.
مشاور وزير خاطرنشان كرد: همچنين بايد طوري بسترسازي شود كه به جاي اينكه جوانان مصرف‌كننده باشند بتوانند خودشان به افراد توليدكننده تبديل شوند.
این حرفاتون فقط شعاره و بس!!!

sahele_sheni
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 10:43 صبح
:

یک خواهش از شما دارم لطفا هر خبری که منتشر شد سریع نیاین بازگو کنین اول بشینید روش یه خرده فکر کنید بعدش بیارین تو سایت

دوست عزیز نکنه خدای نکرده فکر کردید من اینو خودم باور کردم !!!!!

:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 11:30 صبح
سلام. این خبر درسته. یعنی واقعا طبق گقته اقای زارع پور هست. زیرا در همایشس صادرات نرم افزار که بنده شرکت کردم در سال گذشته(خبرش هم در سایت هست) هم گفته بیان شد. و ایشون گفتند که نرم افزار به کشورهای عربی، آمریکای جنوبی، آفریقا وبعضی از کشورهای اروپایی صادر شده است.
حالا در مورد درست بودن اینکه واقعا این رقم صادرات نرم افزار داشتیم یا خیر نمیتونم نظری بدم.

dousti_design
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 12:40 عصر
سلام. این خبر درسته

حالا در مورد درست بودن اینکه واقعا این رقم صادرات نرم افزار داشتیم یا خیر نمیتونم نظری بدم.
سلام. ببخشید شما اول گفتید درسته و بعدا گفتید نمیتونم نظری بدم.:لبخندساده:

مهران رسا
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 13:41 عصر
سلام. ببخشید شما اول گفتید درسته و بعدا گفتید نمیتونم نظری بدم.:لبخندساده:

حالا در مورد درست بودن اینکه واقعا این رقم صادرات نرم افزار داشتیم یا خیر نمیتونم نظری بدم
منظور ایشون در مورد رقم ذکر شده بود . یعنی ما صادرات نرم افزار داشتیم اما 100 میلیون دلار :متفکر: ...

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 13:42 عصر
سلام. دوست عزیز من فقط صحت مطلب فوق رو تائید کردم نه صحت مطلب بیان شده توسط آقای زارع پور.
چون دوستان گفتند احتمالا خبری کذب هست من هم گفتم که خودم این گفته رو شنیدم.ولی در مورد صحت مطلب فوق که ایا گفته اقای زارع پور واقعا درست هست یا خیر نظری ندارم.

FastCode
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 14:05 عصر
پس چرا حقوق برنامه نویسها اینقدر کمه؟
50,000 تا برنامه نویس که بیشتر نداریم؟
100,000,000/50,000=2,000$ در سال
2,000/12~=160$ در ماه
اگر 10 برابر همین هم در داخل بفروشیم وضع هممون توپ توپ میشه:لبخند:

مصطفی ساتکی
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 14:40 عصر
دوست عزیزی که میگی واقعیت نداره .این خبر واقعیت داره ولی نه با اون قیمت نرخ دستمزد برنامه نویس ها رو در اروپا و آمریکا خیلی بالاتر و قیمت تمام شده هم همچنین.ایران هم تو زمینه Database تا حد و اندازه ای که چشمگیر نیست پیشرفتهایی داشته(چون اکثر شرکت فقط Databaseکار می کنن و جز این چاره ای ندارند) و برای کشور های در حال توسعه برای راه اندازی اوماسیون براشون فرقی نمی کنه که از کدوم کشور بخرن.ISO و چند تا استاندار دیگرو داشته باشه و همون کارو انجام بده قیمتم ارزون باشه می خرن.این هم توجه کنید که دارن اتوماسیون خریداری می کن نه Package .مثل هندونه به شرط چاقوه.

Mamdos
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 16:06 عصر
بسیاری از شرکت‌ها صادراتشون رو از عموم پنهان می‌کنند تا باعث برانگیخته شدن حساسیت خارجی و تحریم شدن نشه. من این رو از قول یک شرکت صادرکننده شنیدم (که مشتری خارجی‌شون خواسته بود کسی نفهمه دارند از ایران خرید می‌کنند). ولی در مورد این که صدمیلیون‌دلار هست یا نه، نظری ندارم. به هر حال بازار نرم‌افزار دنیا بازار بزرگیه (شنیدم ۲۰۰۰ میلیارد دلار) که داشتن ۰٫۰۵٪ سهم از این بازار (که می‌شود یک میلیارد دلار، با احتساب بازار داخلی) برای کشوری به بزرگی ایران خیلی سخت یا بعید نیست (ایران ۰٫۵٪ اقتصاد دنیا رو تشکیل می‌ده).
کاش یک خبرنگار از آقای زارع‌پور جزئیات بیشتر (مثل فهرست صادرکنندگان نرم‌افزار) را بخواهد.