View Full Version : سوال: دلیل بروز خطای Server Application Unavailable چیست؟
viper2009
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 15:08 عصر
سلام
Server Application Unavailable
The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable. Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request.
Administrator Note: An error message detailing the cause of this specific request failure can be found in the application event log of the web server. Please review this log entry to discover what caused this error to occur.
Keramatifar
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 17:53 عصر
سلام
Server Application Unavailable
The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable. Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request.
Administrator Note: An error message detailing the cause of this specific request failure can be found in the application event log of the web server. Please review this log entry to discover what caused this error to occur.
دوست عزیز
راه حل مشکلتو توی متن Error برات Highlight کردم
viper2009
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 22:30 عصر
دوست عزیز
راه حل مشکلتو توی متن Error برات Highlight کردم
دست شما درد نکنه
ضمناً یک جای دیگر هم این سوال مطرح شده بود و شما هم اشاره کرده بودید به ورژن ASP من با ورژن 2 پروژه را نوشتم و فکر می کنم تو کانکشن استرینگ اشکال داشته باشه ، اما آخه در ویژوال استودیو اجرا میشه ولی بر روی سرور اول خطای mode = "off" را می داد و وقتی ورژن را به 2 تغییر دادم این خطا رویت شد
این طوری بگم که یک مثال بصورت پروژه ایی که بر روی هاست قرار گرفته شده باشه که داخلش از کانکشن استرینگ استفاده شده باشه به من نشان بدید فکر کنم مشکل حل بشه (منظور اموزش تصویری )
درخواست پروژه ندارم - درخواست آموزش انتقال پروژه و کانفیگ درست را خواستارم
viper2009
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 22:40 عصر
ضمناً آِیا زبان برنامه نویسی هم تاثیر داره؟
من با VB کار می کنم
viper2009
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 02:43 صبح
الان این خطا را نشان می دهد
Server Error in '/karafarin' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>
ببخشید من همه این خطا را کپی کردم اینجا
من در کانفیگ این اعمالی را که خواسته شده را اجرا کردم ولی درست نشد
viper2009
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 02:10 صبح
سلام دوباره
یک جوون مردی پیدا میشه که آموزش بده یک پروژه ASP.Net با کد VB را چطور در هاست انتقال بده و کانفینگ و غیره صحیح باشه انقدر هم خطا نده
من امتحانی پروژه ام را بر روی هاست قرار دادم ولی هر کاری می کنم کانکت نمیشه به SQL و غیره
هر دفعه یک خطایی را مده
منتظر نظرات شما هستم
Keramatifar
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 12:07 عصر
دوست عزیز
کانکشن استیرنگ رو برام بذار ببینم مشکلش چیه
viper2009
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 23:32 عصر
دوست عزیز
کانکشن استیرنگ رو برام بذار ببینم مشکلش چیه
سلام
ممنون از پیگیری تان
من از این دو دستور استفاده کردم البته نمی دونم باید پسورد و یوز هم بدم یا نه چون دیتا بیسم که پسورد نداره ولی در هاست ساختم داره
1
Dim objConnection As New SqlConnection( _
System.Web.Configuration.WebConfigurationManager.C onnectionStrings("DBtest").ConnectionString)
و در کد کانفیگ
<connectionStrings>
<add name="DBtest" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DBtest.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
</connectionStrings>
2
'Dim Str As String = "Data Source=localhost\sqlexpress;Initial Catalog=DBtest;Integrated Security=True"
بعد از دیتا سورس هم نمی دونم باید از نقطه استفاده کنم یا مثل دومی لوکال هاست
ممنون میشم اگر کانکشن صحیح را بنویسید
Keramatifar
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 08:07 صبح
نمی دونم باید پسورد و یوز هم بدم یا نه چون دیتا بیسم که پسورد نداره ولی در هاست ساختم داره
دوست عزیز اگر دیتابیس توی هاست Usernameو Password داره باید داخل کانکشن استرینگ قرارش بدی ...
viper2009
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 14:44 عصر
دوست عزیز اگر دیتابیس توی هاست Usernameو Password داره باید داخل کانکشن استرینگ قرارش بدی ...
اگر دیتابیسم را که خودم در سیستم ساختم کپی کنم بدون پسورد باشه میشه؟
کانکشن هایی که نوشته بودم درست بود؟
این خطا را چی کارش کنم؟
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>
raziee
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 15:15 عصر
اگر دیتابیسم را که خودم در سیستم ساختم کپی کنم بدون پسورد باشه میشه؟
کانکشن هایی که نوشته بودم درست بود؟
این خطا را چی کارش کنم؟
خیلی باحالی!
میخوای دیتابیست رو تو اینترنت بذاری بدون یوزر و پسورد؟!
خوب خودا خیرت بده کاره هکر ها رو آسون کردی.(البته هکر که نه هر کسی میتونه به دیتابیست وصل بشه.)
این یک نمونه ی کانکشن استرینگ هست.
Data Source=yourserverIP;Initial Catalog=yourdatabaseName;User ID=YourUserName;Password=YourPassword
اگه تو صفحه ای ارور داشته باشی اون خطا رو میده.
احتمالا تو صفحه ی اصلیت مقداری رو از بانک میگیری.
Keramatifar
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 15:59 عصر
please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
دوست عزیز
این کاری که Error گفته رو انجام بده تا دقیقا متوجه بشی مشکل از کجاست
viper2009
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 16:02 عصر
خیلی باحالی!
میخوای دیتابیست رو تو اینترنت بذاری بدون یوزر و پسورد؟!
خوب خودا خیرت بده کاره هکر ها رو آسون کردی.(البته هکر که نه هر کسی میتونه به دیتابیست وصل بشه.)
این یک نمونه ی کانکشن استرینگ هست.
Data Source=yourserverIP;Initial Catalog=yourdatabaseName;User ID=YourUserName;Password=YourPassword
اگه تو صفحه ای ارور داشته باشی اون خطا رو میده.
احتمالا تو صفحه ی اصلیت مقداری رو از بانک میگیری.
آخه اول می خوام طریقه کانکت شدن را تست کنم بعداً پسورد و یوزر را قرار بدم
این پسورد مربوط به دیتابیس داخل سایت را گفتید یا کلاً هر دیتا بیسی؟
ضمناً گفتید که مقدار را از صفحه اصلی می گیرم
آیا منظورتون کانکشن هست؟
اگر آره من کانکشن هم در قسمت صفحه اصلی و هم در کانفیگ قرار می دهم یعنی در کانفیگ بطور اتوماتیک میاد مانند ویژوال استودیو
مثال اگه باشه من بهتر می تونم مشکلم را حل کنم
واسه ACCESS را حل کردم اما برای SQLServer مونده
البته هکر ها هم باید نون بخورند:لبخند:
viper2009
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 16:08 عصر
دوست عزیز
این کاری که Error گفته رو انجام بده تا دقیقا متوجه بشی مشکل از کجاست
این کار را کردم حل شد ولی خطای وراثت فرم و بعد هم کانکشن
Keramatifar
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 17:01 عصر
این کار را کردم حل شد ولی خطای وراثت فرم و بعد هم کانکشن
متن Error و کانکشن استرینگ رو بذار لطفا
Mahdi-563
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 23:29 عصر
دوست عزیز شما دیگه انتظارت از سرور خیلی زیاده
"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DBtest.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient
.\SQLEXPRESS : نام سرور بانک اطلاعاتی را قرار میدی اگه SQL Server Management داری با اون اول چک کن بعد داخل وب کافیگ قرار بده
ضمنا اگه کنترل پنلت پلسکه بت واقعا تسلیت می گم. اما در عوض برنامه نویش اب دیده ای می شی
viper2009
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 00:53 صبح
دوست عزیز شما دیگه انتظارت از سرور خیلی زیاده
"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DBtest.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient
.\SQLEXPRESS : نام سرور بانک اطلاعاتی را قرار میدی اگه SQL Server Management داری با اون اول چک کن بعد داخل وب کافیگ قرار بده
ضمنا اگه کنترل پنلت پلسکه بت واقعا تسلیت می گم. اما در عوض برنامه نویش اب دیده ای می شی
بدبختی این کانکشن ATTACH را هم نوشتم و هم در ASP.Net Setting ش هم موجود می باشد
ضمناً میگم غیر از Plesk چی هست؟ معرفی کن اگر بهتر باشه اونو بخرم ، این که واقعاً منو کشت
اگر کسی بتونه بطور تصویری مراحل دقیقش را به نمایش دربیاره اون موقع دیگه علی میشه ، که فکر کنم باید این کار را خودم وقتی مشکلم حل شد انجام بدم
viper2009
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 01:36 صبح
دوستان ممنون
بالاخره یافتم مشکل از کجا بود
دیتا بیسی را که ساخته بودم در Manager SqlServer هاست با نام کاربری dbo ثبت شده بود که من در کانکشن استرینگ با نام کاربری که خودم ایجاد کرده بودم ثبت می کردم و این باعث بروز این خطا می شد
ضمناً حتماً می بایست یک پوشه مجازی درست می کردم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.