View Full Version : محافظت از پروژه
sahar_82614
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 18:49 عصر
سلام
من یک پروژه با vb6 و دیتابیس sqlserver نوشتم و حالا می خوام اونو روی یک کامپیوتر دیگه اجرا و نصب کنم و میخوام که یک setup از روی ان بسازم و میخوام کسی نتونه اطلاعات دیتابیس رو با باز کردن sql ببینه در واقع میخوام برنامم محافظت بشه و کسی نتونه اونو براحتی کپی کنه و جای دیگه از ان استفاده کنه
در ضمن از کنترلهای ocx هم استفاده کردم که اگه سورس برنامه کنار فایل اجرایی ان نباشه جواب نمیده لطفا بهم بگین این ایرادو چگونه برطرف کنم ؟ ممنون میشم :قلب::قلب:
Pr0grammer
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 19:16 عصر
میخوام کسی نتونه اطلاعات دیتابیس رو با باز کردن sql ببینه
ببینید این به دردتون میخوره، هرچند از دلفی استفاده شده، اما کدهای SQL یکیه... ضمنا SQL Server 2005 باید باشه تا جواب بده...
http://www.4shared.com/file/254646805/3e771dd7/Security_In_SQL.html
kooroush
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 19:45 عصر
چه جوریه که باید سورس برنامه باید کنار فایل اجرایی باشه تا فایل اجرایی اجرا بشه ؟؟؟ مگه تو سورس چی داری ؟
اگه از نرم افزار installshild استفاده کنی فکر کنم مشکلت رفع شه !
از SQL هم پشتیبانی می کنه !
sahar_82614
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 17:34 عصر
تنها چیزی که در سورس برنامم دارم اینه که از چنتد تا کنترل ocx استفاده کردم و همه را هنگام نصب وارد component هام کردم ولی روی همونا ارور میده
sahar_82614
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 19:46 عصر
سلام
این نرم افزارinstallshield رو از کجا میشه رایگان دانلود کردلطفا اگه آدرسشو دارین بهم بگین
من خیلی گشتم پیدا نکردم
xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 23:13 عصر
سلام
این نرم افزارinstallshield رو از کجا میشه رایگان دانلود کردلطفا اگه آدرسشو دارین بهم بگین
من خیلی گشتم پیدا نکردم
این موضوع مربوط به تالار تولید و توسعه برنامه های Setup و Install (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=123) می شود. به اینجا رجوع کنید. توجه کنید که InstallShield یک برنامه تجاری هست و نیاز به License داره. درخواست این برنامه ها که عموماً همراه با License لینک دانلودش قرار میگیره ممنوع است.
mds_boy
سه شنبه 02 شهریور 1389, 13:14 عصر
شمامیتونید، هنگام ستاپ سازی اون فایلهای OCX رو کنار برنامتون قرار بدید تا بعد از نصب کناره برنامتون کپی بشه.
و مشکلی نداشته باشید.
اگه مشکلت حل نشد، اطلاع بده تا خوده سورست رو درست کنم.
Hoseynseyedan
سه شنبه 02 شهریور 1389, 19:40 عصر
بهترین و قویترین برنامه برای ساخت ستاپ Installshield هست که همونطور که عزیزان گفتند از sql هم پشتیبانی میکنه و توی اینترنت هم پیدا نمیشه
موقعی که خواستی برای برنامه ستاپ بسازی خود Installshield به صورت خودکار ocx هارو لود میکنه تا بعد از نصب مشکلی توی اجرا بوجود نیاد.
به نظر من اگه از Installshield استفاده کنی بهتره
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.