View Full Version : چطوری میشه گیم انجین جاوا ساخت؟
hamzehshabani
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 21:46 عصر
سلام به همه.
راستش من تصمیم گرفتم یه برنامه تحت ویندوز بنویسم که باهاش بشه برای موبایل بازی ساخت.
البته میدونم این کار فوق الاده سخته اما دوست دارم اگه بتونم انجامش بدم.
مشکلم اینه که اصلا نمیدونم باید چیکار کنم.
یعنی نمیدونم با کدوم IDE باید کد بنویسم.
میشه کمکم کنید؟
LORD AELX
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 07:45 صبح
اتفاقا برنامه نویسی گیم برای موبایل نسبت به PC و Console کار خیلی راحت تریه. برای گوشیهای جاوا شما باید زبان جاوا نسخه J2ME رو یاد بگیرید. ضمنا باید بسته به نوع بازی یخورده کار گرافیکی سبک هم انجام بدی که مسلما برای موبایل خیلی راحت تره...
hamzehshabani
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 13:54 عصر
اینا رو میدونم، ببین مثلا نرم افزار مولتی مدیا بیلدر رو دیدی؟ میخوام یه برنامه باشه که مثلا توش مثل مولتی مدیا بیلدر باشه اما بازی بسازم برای موبایل باهاش.
بگید چیکار کنم؟ از کدوم IDE استفاده کنم؟ لطفا کمک کنید.
LORD AELX
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 14:02 عصر
Borland JBuilder 7 Enterprise with MobileSet 3
Sun Microsystems' Sun ONE (Open Network Environment) Studio 4 Mobile Edition
Metrowerks CodeWarrior Wireless Studio 7
S5 Systems' jVise (based on IBM Eclipse technology)
jeus
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 01:01 صبح
دوست من ببین این برنامه ای که شما قصد ساختن اونو داری عملا یک IDE به حساب می آد چون برای بازیها مختلف شما باید کدهای مختلف بنویسی مگر اینکه پایه بازی یکی باشه و شما بخواهید تغییرات جزئی خارج از منطق بازی طراحی کنی
مثال شما یک بازی طراحی میکنی مانند brick breaking و بعد از ساختن موتور اصلی برنامه (البته در صورتی که سعی کنی تماما شی گرا باشه) میتونی با تغییرات در قسمتهای مختلف و تغییر وضعیت اشیاء مراحل مختلفی را براش طراحی کنی و هرکدام یک مرحله محصوب میشه .
اما اینکه بخوای یک برنامه بنویسی که هر بازی ای باهاش طراحی کنی اسم اینو یا باید بزاری netbeans و یا Eclipse چون اینا با استفاده از کتابخانه های JME و پلاگینها میتوانند برات محیطی را برای طراحی بازی فراهم کنند .
استارتشو بزن کمکت میکنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.