ورود

View Full Version : مشکل در بستن پروژه به طور کامل

pesarekhobtar
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 01:54 صبح
سلام...
من یک اکتیوایکس از همین سایت گرفتم برای اینکه فرم را شبیه ویستا کنه و اجرا کردم توی برنامه اما یک مشکل داره اگر چند تا فرم داشته باشیم مثلا 2 تا و شروع برنامه با فرم یک باشه بعد با یک لینک به فرم دوم بریم و فرم اول را اینویز کنیم اگر فرم دوم را ببندیم , کل پروزه بسته نمی شه و باید حتما از داخل خود ویزوال بیسیک اون دکمه استاپ را بزنیم تا کار بسته شه .
اسم اکتیو ایکس هست :osenvistaform
بعد اینکه اگر بخواهیم مثلا با یک دکمه به فرم بعدی بریم و وقتی بر می گردیم دوباره این فرم اولیه از قسمت فرم لود اجرا بشه باید چی کار کنیم.

ممنون

aryasoft2872
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 15:22 عصر
Unload فرم دومی:

If Form1.Visible = False Then End

aryasoft2872
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 15:23 عصر
دومیش رو هم نفهمیدم چی میگی...

Dr.Bronx
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 16:00 عصر
فکر می کنم منظور از سوال دوم یه چیزی مثل wizard ها باشه
برای اونکار نباید فرم رو unload کنید باید hide بشه
موفق باشید ./

pesarekhobtar
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 02:39 صبح
ممنون از پاسخ هاتون...
قسمت دوم منظورم اینه که فرض کنید می خوایم توی یک فرم از دیتابیس یک چیزی را بخونه و در فرم نشان بده (این کار را در فرم لود می کنیم البته) بعد می ریم توی فرم های دیگه می گردیم برمی گردیم. در این مقداری که قبلا توی دیتابیس بوده عوض شده ولی همچنان همون را نشان می ده توی فرم اول . حتی اگر رفرش کرده باشیم . مگر اینکه ببندیمش دوباره باز کنیم پروزه را ...
ممنون

pesarekhobtar
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 00:53 صبح
سلام مجدد.
این روشی را که گفتین را کجا باید وارد کنم حالا وقتی که دسترسی به باتن اون ضربدر ندارم.؟!!
شما اکتیو ایکس را دانلود کنید بی زحمت ببنید اصلا می شه این کار را کرد ؟اگر میشه چه طور؟
if form1.visible =false then end
:گیج:

pesarekhobtar
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 14:56 عصر
توی انلود فرم دومی هم نوشتم . ولی یک مشکل دارم هنوز ..
شما دو تا فرم بسازید و از این اکتیو ایکس برای انها استفاده کنید حالا با یک باتن برید به صفحه دوم وقتی که ضربدر (کلوز) را می زنیم ارور می ده که وی بی 6 با مشکل روبرو شده و باید بسته شه . و کل پروزه را بدون سیو کردن می بنده ...
یا اینکه ارور 404 می ده (automation error) موقع بستن فرم اول وقتی چند تا فرم موجود باشه .
یکی جواب بده دیگه ...؟
ممنون