PDA

View Full Version : از Expression Blend استفاده كنم يا نه؟چرا؟

Davood_amega
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 08:31 صبح
قصد نوشتن برنامه هتل داري را دارم اما ترديد دارم كه از Expression Blend و WPF استفاده كنم .
به نظر شما در برنامه اي كه مهمترين كارش كار با بانك اطلاعاتيه عاقلانه است(وآيا شدني است؟)كه از Expression Blend استفاده كنم ؟
آيا كار با Component ها ميتونه نياز مرا به Expression Blend برطرف كند ؟
از لحاظ لود شدن Expression Blend در چه وضعيتي است ؟

behnam25214
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 09:23 صبح
قصد نوشتن برنامه هتل داري را دارم اما ترديد دارم كه از Expression Blend و WPF استفاده كنم .
به نظر شما در برنامه اي كه مهمترين كارش كار با بانك اطلاعاتيه عاقلانه است(وآيا شدني است؟
اگه پایگاه داده شو بلد باشی میتونی انجام بدی ولی سخته.
)كه از Expression Blend استفاده كنم ؟من فرم اصلی خودم رو با wpf طراحی میکنم بقیه اش رو
فرم های #C
آيا كار با Component ها ميتونه نياز مرا به Expression Blend برطرف كند ؟ wpf ساخته شده تا از
Component سایر شرکت ها استفاده نشه.
از لحاظ لود شدن Expression Blend در چه وضعيتي است ؟ لودش هم بستگی به کار خودت داره ولی عادی هست.

Unknownlive
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 22:00 عصر
ببینید کلا Blend واسط طراحی WPF است که اخرش هم شما را وادار می کنه دستی مجبور بشین در کد ها تغییر ایجاد کنید و کامل نیست اما خوب است پس بهتره بپرسید ایا WPF کار شما را راه می اندازد؟در این زمینه باید بگم خوب سرعت لود ان برای بارگزاری در کارت گرافیک برای بخش طراحی می توان گفت بسیار بهتر است و از انجای که بایند کردن WPF قوی تر است پس خیلی بهتره بسته به قابلیت های خودتون داره شما برید توش ما هستیم کمک کنیم.