ورود

View Full Version : کارکردن یک کد ASPدریکی از دیتابیس های SQLserverو کارنکردن در دیتابیسی از همان سرور

jannati
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 10:57 صبح
به نام خدا
با سلام به دوستان
من یک صفحه ساده دارم که یکسری اطلاعات را نمایش میده و کاربر میتواند همانجا آنها را ادیت کند.منتهی مشکل اینجاست که این کدها (که خیلی خیلی هم ساده هستند) روی یکی از دیتابیس های اسکیول سرور کار میکند .اما روی یکی دیگر از دیتابیس های همان سرور کار نمیکند و ارور داخلی میدهد و وقتی دستورات Requst.formرا حذف میکنم،ارور برطرف میشود.کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟کسی میتونه کمک کنه؟ممکن تنظیمات سرور روی اون دیتابیس خاص درست ست نشده باشه؟

قبلا از توجهتون سپاسگزارم

aryaei2000
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 20:25 عصر
بهتره کدتون رو بزارید. چون اینجوری بهتر میشه به سوالتون پاسخ داد.

jannati
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 08:04 صبح
به نام خدا
با سلام به دوستان گرامی
مشکل را پیدا کردم.مشکل مربوط به تنظیمات IISبود.البته شاید بی ربط به نظر بیاید.اما چون 150تا تکس اریا و 150تا چک باکس را من ارسال میکردم حجم درخواست زیاد بود.اما در دیتابیس دیگر این تعداد رکورد نداشتم.خوب ما چیکار کردیم؟....فایل metabase.xmlرا روی سرور پیدا کردیم.بعد خاصیت aspMaxRequest Entity Allowedرا که تقریبا 2مگ هست را به 1073741824تغییر دادیم.یعنی حجم درخواست صفحه را به مقدار ماکزیمم تغییر دادیم.درست شد.البته قبلش حتما از این فایل بک آپ بگیرید.چون ممکنه خراب بشه و باید تمام برنامه هایی رو که به این فایل نیازدارند مجبور بشید دوباره نصب کنید.لینک زیر نحوه بک آپ گیری از این فایل و ری استور دوباره را توضیح داده:
http://support.microsoft.com/kb/302573