View Full Version : مشکل هنگام وارد شدن به سایت
شاپرک
سه شنبه 03 خرداد 1384, 14:58 عصر
وقتی با WIn XP کار می کنم و می خوام به سایت barnamenevis بیام و login کنم نمی تونم چون به جای"پ" شاپرک علامت تقسیم تایپ میکنه و وقتی از کلید دیگه که سمت راست صفحه کلید هست استفاد میکنم میگه کاربر یا رمز عبور اشتباه می باشد چندین بار امتحان کردم ..... :sorry:
چیکار باید بکنم؟ :گیج:
3nitro
سه شنبه 03 خرداد 1384, 18:04 عصر
شما از ~ استفاده کردی پیغام خطا داد ؟ خب این راهی که میگم عملی نیست و موقتی هست که یک پ مثلا از همین جا کپی کنی و در قسمت لاگین paste کنی . این حداقلشه . :موفق:
oxygenws
سه شنبه 03 خرداد 1384, 19:31 عصر
از فایرفاکس استفاده کن :)
بمب منطقی
سه شنبه 03 خرداد 1384, 19:47 عصر
از فایرفاکس استفاده کن
من هر کار میکنم ، نمیتونم تو FireFox و مخصوصا Mozilla یوزر خودم رو که فارسیه ، وارد کنم. یعنی بهتره بگم که user name و Pasword رو وارد میکنم و Login رو هم می زنم ولی متاسفانه وارد نمیشه و از طرف سایت پیغامی مبنی بر اینکه User و Pass اشتباه تایپ شده ، صادر میشه.
چیکار باید بکنم :cry:
ویندوز کار
سه شنبه 03 خرداد 1384, 20:46 عصر
من هر کار میکنم ، نمیتونم تو FireFox و مخصوصا Mozilla یوزر خودم رو که فارسیه ، وارد کنم.
به نظر مشکل از حرف «ی» میاد. از IE استفاده کن. :wink:
oxygenws
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 00:42 صبح
من هر کار میکنم ، نمیتونم تو FireFox و مخصوصا Mozilla یوزر خودم رو که فارسیه ، وارد کنم.
نام کاربری و رمز عبورت رو دقیق اینجا بنویس تا تست کنم :mrgreen:
شاپرک
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 07:57 صبح
این راهی که میگم عملی نیست و موقتی هست که یک پ مثلا از همین جا کپی کنی و در قسمت لاگین paste کنی . این حداقلشه .
عملی بود اما یه کم سخت :wink: :mrgreen:
:موفق:
بمب منطقی
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 15:48 عصر
به نظر مشکل از حرف «ی» میاد. از IE استفاده کن
راهی برای رفع این مشل سراغ نداری. منظورم اینه که هیچ کدوم از مهندسین مایکروسافت چیزی در این رابطه نگفتن. :mrgreen:
نام کاربری و رمز عبورت رو دقیق اینجا بنویس تا تست کنم
دهکی خیال کردی. :mrgreen:
جدای از شوخی یعنی کاری نمیتونم بکنم. من FireFox میخواااااام. بیشتر بخاطر امکان Navigator Tab فایرفاکسه که میخوام ازش استفاده کنم. به خاطر این موضوع مجبورم از Browser های امثالهم ، مثل Slim و Crazy استفاده کنم. که این Browser ها هم فقط یه Patch برای IE هستن و Browser به حساب نمیان .
البته Slim نسبت به Mozilla قابلیتی داره که بنظرم اونو بهتر از Mozilla کرده. اون هم اینه که وقتی Browser پیغام Dont Send میده و نرم افزار بسته میشه (و تو اعصاب ما .... :mrgreen: ), دفعه بعد تمام صفحاتی که قبل از Error باز کرده بودی FeedBack میشن. البته این قابلیت رو Opera هم داره ولی IE و Mozilla ندارن :evil2:
M.GhanaatPisheh
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 16:02 عصر
بیشتر بخاطر امکان Navigator Tab فایرفاکسه
توی IE 7 این امکان گنجونده شده
و البته به نحو بهینه تری. :wink:
در ضمن برای مشکل حرف پ توی فایر فاکس از کی بورد قسمت Accessibility می تونید استفاده کنید(اگر بهتون بر نمی خوره :wink: )
بمب منطقی
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 16:06 عصر
راستی یادم رفت که بگم Opera هم همین مشکل رو داره :cry:
بمب منطقی
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 16:10 عصر
توی IE 7 این امکان گنجونده شده
در مورد پیغام Dont Send چه تدابیری دیده شده ؟
ویندوز کار
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 19:46 عصر
راهی برای رفع این مشل سراغ نداری. منظورم اینه که هیچ کدوم از مهندسین مایکروسافت چیزی در این رابطه نگفتن.
تا همینجاش که فارسی رو ساپورت می کنن باید کلاهمون رو بندازیم هوا. حالا باگهای اون بماند.
بمب منطقی
پنج شنبه 05 خرداد 1384, 00:03 صبح
:(
whitehat
پنج شنبه 05 خرداد 1384, 08:03 صبح
از shift+x استفاده کنید.
:)
بمب منطقی
جمعه 06 خرداد 1384, 14:33 عصر
از shift+x استفاده کنید.
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییول . اصلا فکرشو هم نمی کردم که Shift+X اینجا هم کاربرد داشته باشه. :flower: :flower: :تشویق: :تشویق:
همین الان Slim و امثالهم رو از سیستمم پاک میکنم. :D
اجرت با خدا :flower:
hosseinzadeh
جمعه 06 خرداد 1384, 15:47 عصر
در برخی سیستم عامل ها (از جمله لینوکس) باید برای تایپ پ از دکمه ی M استفاده کنید.همچنین برای تایپ ژ از Shift+C استفاده کنید.
شاپرک
یک شنبه 22 خرداد 1384, 14:42 عصر
پس من چی؟ مثل اینکه این تاپیک رو من باز کردم ...یکی به داد من برسه !!!!!! :confy2:
هر دفعه که میخوام login کنم میام ID خودمو از اینجا کپی می کنم آخه اینم شد زندگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :strange:
saeedkhan
یک شنبه 22 خرداد 1384, 20:59 عصر
بهترین راه اینه که ID رو فارسی نزارید (دری که با کلید بار میشه با سنجاق قفلی باز نمیکنن)
هر دفعه که میخوام login کنم میام ID خودمو از اینجا کپی می کنم
شما هم بهتره یه بار تو یه فایل WORD کپی کنی که هر بار نیای اینجا البته راه سومی هم وجود داره اونم اینه که WIN XP بی خیال بشی ... :mrgreen:
oxygenws
یک شنبه 22 خرداد 1384, 21:14 عصر
یه بار عبارتی که تایپ می کنی و ازت اشتباه میگیره رو اینجا بنویس.
whitehat
یک شنبه 22 خرداد 1384, 22:23 عصر
پس من چی؟ مثل اینکه این تاپیک رو من باز کردم ...یکی به داد من برسه !!!!!!
شما از دکمه \ استفاده کرده اید ؟ (این دکمه همان | می باشد)
:wise2:
شاپرک
دوشنبه 23 خرداد 1384, 07:18 صبح
شاپرک================> شا÷رک (پ بالا سمت چپ صفحه کلید)
اون یکی پ (پایین سمت راست صفحه کلید)رو هم که اصلا قبول نمیکنه میگه نام کاربر اشتباه است .... :sad2:
شاپرک
دوشنبه 23 خرداد 1384, 07:21 صبح
بهترین راه اینه که ID رو فارسی نزارید
شما هم بهتره یه بار تو یه فایل WORD کپی کنی که هر بار نیای اینجا البته راه سومی هم وجود داره اونم اینه که WIN XP بی خیال بشی ...
شما از دکمه \ استفاده کرده اید ؟ (این دکمه همان | می باشد)
شما باید میرفتین ناسا :wink:
whitehat
دوشنبه 23 خرداد 1384, 11:08 صبح
شاپرک================> شا÷رک (پ بالا سمت چپ صفحه کلید)
مشکل شما از پ نیست بلکه از حرف ک می باشد !
راه حل هم به عهده خودتان چون قراره که ما بریم ناسا !
:sad2:
3nitro
دوشنبه 23 خرداد 1384, 11:13 صبح
اون یکی پ (پایین سمت راست صفحه کلید)رو هم که اصلا قبول نمیکنه میگه نام کاربر اشتباه است
خب ما چی کار کنیم ؟ زبونت عربیه ؟ این رو امتحان کردی | ؟ ~ رو چی ؟ اگه همه اینها مشکل داره خب راه حلت اینه که یه فارسی ساز مناسب یا همچین چیزهایی نصب کنی .
از تکست باکس این سایت کمک بگیر . فعلا هم که میتونی بیای تو سایت .
http://farsi.googlefa.com
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
شاپرک
دوشنبه 23 خرداد 1384, 12:08 عصر
از تکست باکس این سایت کمک بگیر .
http://farsi.googlefa.com
کمکی نکرد :sorry:
مشکل شما از پ نیست بلکه از حرف ک می باشد !
راه حل هم به عهده خودتان چون قراره که ما بریم ناسا !
منم میام :sunglass:
چه ربطی به ک داره استاد ؟
oxygenws
دوشنبه 23 خرداد 1384, 14:16 عصر
شما زحمت بکش و اون "پ" ای که مشکل داره رو اینجا بنویس.....
در حقیقت کل کلماتی که برای "شاپرک" وارد می کنی و باهاش مشکل داری رو همینجا، توی همین پنجره بنویس که --من-- ببینم.
saeedkhan
دوشنبه 23 خرداد 1384, 14:44 عصر
ببینم تا کی قرار این تاپیک ادامه پیدا کنه
شما باید میرفتین ناسا
ما رفتیم گفتن بریم برنامه نویس مشکلات پ فارسی رو حل کنیم :D
whitehat
دوشنبه 23 خرداد 1384, 15:23 عصر
بهتره برای اینکه به جوابت برسی کاری نکنی که دیگران از جواب دادن به تو پشیمان شوند !
چه ربطی به ک داره استاد ؟
حرف پ در همه جاها پ است فقط باید آنرا درست بنویسی ، که قبلا گفتم که باید با کلید پایین کیبوردت آنرا بنویسی .
و آما چرا حرف ک ؟
به نام کاربری دقت کن " شاپرک " و حالا به چیزی که می نویسی " شاپرک " به نظر خودت آیا دو تا ک شبیه به هم هستند ؟
شما هنگامی که این نام کاربری را ساخته اید با ک عربی ثبت شده است که به صورت پیشفرض در این سایت استفاده نمی شود.
شاپرک
سه شنبه 24 خرداد 1384, 07:20 صبح
شما هنگامی که این نام کاربری را ساخته اید با ک عربی ثبت شده است که به صورت پیشفرض در این سایت استفاده نمی شود.
آفرین :تشویق:
شما واقعا باید میرفتی ناسا :تشویق: :تشویق:
اصلا دقت نکرده بودم :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.