ورود

View Full Version : سوال: جدول ها در ASP.NET

adine2020
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 20:17 عصر
سلام
من می خوام در ای اس پی یه صفحه وب داشته باشم در واقع شبیه سازی صفحه اول یک وب سایته و می خوام با جدول صفحه اولش رو بسازم و چون هر کدام از خانه های جدول یه اندازه کاملا متفاروتی دارند (شامل : عکس و متن و منو و ...)در تنظیم صفحه مشکل دارم
ضمنا وقتی می خوام عکسی در یکی ازسطرها بذارم و می خوام سایز عکس با تغییر اندازه پنجره مرورگز تغییر کنه و با این کد درست اجرا نمیشه :width="100%"
pLeAsE

Peyman.Gh
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 20:18 عصر
از Div استفاده کنید.

Vahid_moghaddam
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 20:27 عصر
http://www.devarticles.com/c/a/Web-Style-Sheets/DIV-Based-Layout-with-CSS/

http://www.smashingmagazine.com/2009/04/08/from-table-hell-to-div-hell/

rana-writes
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 11:42 صبح
از Div استفاده کنید

سلام
ایشون درست میگن
استفاده از div بهتره، شاید یه کمی اولاش سخت باشه، ولی می ارزه
یه توصیه
div ها همیشه از چپ به راست چیده میشن، منم تقریبا تو طراحی سایت تازه کارم، این چیزی بود که بین کار یاد گرفتم
تازه اگه Div ها رو درصدی مقدار بدین، یعنی خاصیت width رو با درصد مشخص کنین، اونطوری وقتی صفحه رو Maximaize یا Minimize میکنین هم اندازه ستونها کوچیک و بزرگ میشن
موفق باشین

salehbagheri
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 12:53 عصر
تازه اگه Div ها رو درصدی مقدار بدین، یعنی خاصیت width رو با درصد مشخص کنین، اونطوری وقتی صفحه رو Maximaize یا Minimize میکنین هم اندازه ستونها کوچیک و بزرگ میشن
موفق باشین

اين روش (روش درصدي) يه مشكل داره كه اگه كاربر پنجره مرورگر رو از حد مجاز كوچكتر كنه همه چيز به هم ميريزه!

css خصايصي به نام min-width و min-height داره كه نميدونم چرا عمل نميكنه!

rana-writes
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 22:19 عصر
اين روش (روش درصدي) يه مشكل داره كه اگه كاربر پنجره مرورگر رو از حد مجاز كوچكتر كنه همه چيز به هم ميريزه!

سلام
درسته حق با شماست، بعضی کاربرها دیگه سندرم آزار دارن :(:عصبانی++: این دیگه به خودشون مربوطه حتما خوششون میاد دیگه
حالا به نظر شما کدوم حالت بهتره؟ هنوز این min-width که گفتین رو تست نکردم، اما اینکه صفحه اگه در حالت مینیمایز یا ماکسیمایز کوچیک بزرگ بشه بهتره یا اینکه درصدی نباشه و پیکسلی مقدار بگیره ؟

emad_67
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 23:13 عصر
css خصايصي به نام min-width و min-height داره كه نميدونم چرا عمل نميكنه!
از چه نظر عمل نمیکنه؟ مشکلی نداره که.

salehbagheri
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 10:22 صبح
از چه نظر عمل نمیکنه؟ مشکلی نداره که.

من يه جدول دارم كه خصوصيت min-height رو متناسب با رزولوشن صفحه تنظيم ميكنم! ولي باز وقتي مطلب كم باشه جدول كوچيك تر از حد معمول ميشه!

اشكال كار كجاست؟

Keramatifar
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 13:35 عصر
من يه جدول دارم كه خصوصيت min-height رو متناسب با رزولوشن صفحه تنظيم ميكنم! ولي باز وقتي مطلب كم باشه جدول كوچيك تر از حد معمول ميشه!

اشكال كار كجاست؟
چه جوری بر اساس رزولوشن تنظیم میکنی؟

salehbagheri
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 15:00 عصر
تنظيمش كه كاري نداره! از طريق كدهاي JAVA ميشه رزولوشن صفحه رو بدست اورد!

screen.width
screen.height
...

مهم اينه كه خصوصيت min-height دقيقاً وظيفه خودشو انجام نميده!

Keramatifar
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 15:08 عصر
تنظيمش كه كاري نداره! از طريق كدهاي JAVA ميشه رزولوشن صفحه رو بدست اورد!

screen.width
screen.height
...
مهم اينه كه خصوصيت min-height دقيقاً وظيفه خودشو انجام نميده!
منم قبلا اینکارو از طریق js کردم، گفتم شاید راهی پیدا کردید که فقط با CSS بشه بر اساس رزولوشن تنظیم کرد ...
توی همین کد اگر بجای

screen.width
screen.height
از

screen.availwidth
screen.availheight
استفاده کنید میتونید بهتر و دقیق تر تنظیم کنید چون مختصات قابل استفاده توسط Browser رو بهتون میده

m.hamidreza
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 14:10 عصر

اشكال كار كجاست؟

اگه فقط توی IE6 اینجوریه اشکالی نداره طبیعیه.:لبخندساده:

adine2020
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 21:42 عصر
eXcUs EMe
من سوالم در مورد اس اس پي بود من مي خوام يه سايت بنويسم که رو local اجرا بشه احتياجي به اجراي اون رو وب ندارم
براي استادم مهمه که از جدول استفاده کنم
ميشه يه مثال در مورد div و table بهم بدين
يه مثال کامل که صفحه اصلي سايت ساده رو با table مرتب چيده باشه
آخه من تازه کارم و با asp و html تا حالا کار نکردم
tAnKs
:متفکر: :متفکر: :متفکر: :متفکر: :متفکر: :متفکر: :متفکر:

mehdi.mousavi
دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 14:06 عصر
eXcUs EMe من سوالم در مورد اس اس پي بود من مي خوام يه سايت بنويسم که رو local اجرا بشه احتياجي به اجراي اون رو وب ندارم براي استادم مهمه که از جدول استفاده کنم ميشه يه مثال در مورد div و table بهم بدين

سلام.
به خودتون زحمت دادید مقالاتی که آقای "وحید مقدم" دادن رو مطالعه کنید؟ از نظر من دو لینکی که ایشون دادن برای شروع کاملا کافی و مناسب هستش. لطفا اونها رو مطالعه کنید، اگر پس از مطالعه اونها بازهم به نتیجه نرسیدید، بفرمایید تا راهنمایی کنیم.

موفق باشید.

adine2020
دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 23:52 عصر
من که چیزی از اینها نفهمیدم