ورود

View Full Version : راهنمایی برای امنیت در وایر لس

new-idea
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 21:56 عصر
سلام دوستان
من از نروژ با شما صحبت میکنم و در اینجا ما بیشتر از وایر لس استفاده میکنیم و من میخواستم بدانم چطور میتوانم در این خصوص امنیت سیستم را بالا ببرم .تشکر

moh_mov
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 21:34 عصر
امنیت شبکه های وایرلس طبق پیش فرض به اندازه کافی قوی هست....مثلا استاندارد wpa 2 خیلی خوبه....ولی امنیت bult by 5 عدد....99.999یعنی همه چی ممکنه.....

mehrdad196
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 22:29 عصر
اگه یه سرچی بکنی حتماً پیدا می کنی

mohsensaghafi
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 23:02 عصر
سلام دوست عزیز.
راه حلی که بشه بش بگی امن هرگز وجود نداره. شما می تونی بصورت تناوبی، پسوردت رو عوض کنی. یعنی هر مثلا! یک ماه یکبار پسورد رو عوض کنی که کسی نتونه به شبکتون دسترسی پیدا کنه. یا اینکه از MacFilter استفاده بکنی.

vcldeveloper
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 23:07 عصر
امنیت شبکه های وایرلس طبق پیش فرض به اندازه کافی قوی هست
خیلی وقت ها پیش فرض Access Pointها یا Open هست، یا استفاده از WEB که دارای انواع و اقسام ضعف های امنیتی هست.

من میخواستم بدانم چطور میتوانم در این خصوص امنیت سیستم را بالا ببرم
نوع رمزنگاری شبکه را بر روی WPA2-PSK تنظیم کنید. یک کلید رمزنگاری با طول مناسب (15 تا 20 کارکتر)، و ترکیبی از حروف و عدد تعریف کنید (بهتره برای این کار از نرم افزارها یا سایت های تولید Password تصادفی استفاده کنید، تا کلید رمزنگاری با امنیت کافی برای شما تولید کنند).

اگر فقط خودتان از آن Access Point استفاده می کنید، می تونید بعد از تنظیم کردن شبکه، و تجهیزاتی که باید به آن متصل شوند، Access Point را Hidden کنید، تا سایرین با اسکن کردن برای WLAN، نتوانند Access Point شما را پیدا کنند. دقت کنید که در صورت Hidden کردن Access Point، برای اتصال یک دستگاه به آن، باید هم SSID آن Access Point را داشته باشید، و هم کلید رمزنگاری که ثبت کردید.

موارد بالا فقط در جهت سخت شدن پیدا کردن شبکه بی سیم شما توسط دیگران، و رمزنگاری داده های رد و بدل شده بین Wireless Access Point شما و دستگاه های مورد استفاده (مثل PC, Laptop, Mobile, و غیره) مفید هستند؛ یعنی این تنظیمات فقط باعث می شوند که افراد ناشناس بدون کسب اجازه، از شبکه بی سیم شما استفاده نکنند، از وجود آن با خبر نشوند، و سیگنال های آن را شنود نکنند.

mahdi4132
پنج شنبه 30 تیر 1390, 10:32 صبح
ما یک شنبه داخلی داریم که با Wireless Access Point راه اندازی شده و همچنین به اینترنت هم متصل هستیم. از MacFilter و پسورد هم استفاده میکنیم که کسی نمیتونه وارد شبکه ما بشه.
میخواستم بدونم راه مطمئن که کسی از طریق اینترنت وارد شیکه ما نشه چی هست؟ اگه میشه نرم افزار یا روش را معرفی کنید.

houtanal
شنبه 01 مرداد 1390, 03:13 صبح
MacFilter
مک فیلتر راه مطمئنی نیست.hidden ssid هم همین طور.wep هم سپر امنیتی خاصی نیست.انگار اصلاً وجود ندارند.wpa2 برای استفاده های معمولی کاملا مناسبه.

cybercoder
دوشنبه 31 تیر 1392, 23:52 عصر
WPA2-AES بهتر است و با ACL که بر اساس MAC و میزان قدرت و نوسان سیگنال تنظیم شود امنیت بالایی بدست میدهد. علاوه بر آن از EAP هم برای محکم تر کردن میتوان بهره جست