ورود

View Full Version : گفتگوي آزاد؟؟!!!

amir-yeketaz
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 10:35 صبح
سلام
ممنون از اينكه تالار گفتگوي آزاد رو راه انداختيد و يواش يواش هم داره تالار داغي ميشه
به نظر شما بهتر نيست كه اين بخش مثه بقيه ي بخش ها آزاد باشه
چون دليلي نداره كه بخوايم مخفيش كنيم و اينطوري از دسترس موتور هاي جستجو مثه گوگل خارج ميشه و فقط كاربرايه فروم ميتونن استفاده كنن...
به شخصه دليلي نمي بينم كه اين بخش محدود بشه:متفکر: :متفکر:
اميدوارم كه مثه بقيه ي بخش ها آزاد باشه...

vcldeveloper
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 18:03 عصر
چون دليلي نداره كه بخوايم مخفيش كنيم و اينطوري از دسترس موتور هاي جستجو مثه گوگل خارج ميشه و فقط كاربرايه فروم ميتونن استفاده كنن...
خب، همچین تالاری که ارتباطی هم با برنامه نویسی نداره، اگر در دسترس کاربران غیر عضو و موتورهای جستجو قرار بگیره، چه ارزش خاصی برای سایت داره؟!

Parham.D
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 19:44 عصر
سلام بر مدیران عزیز.

من از طریق "محدود سازی نمایش تالار ها" یک سری از تالارهای مورد علاقه را دنبال میکنم. حالا میخواهم که تالار گفتگوی آزاد را اضافه کنم، اما در لیست "محدود سازی نمایش تالار ها" وجود ندارد. آیا هنوز اضافه نشده، یا اینکه باید به روش دیگری از آن استفاده کرد؟

ممنون از راهنمایی شما.

amir-yeketaz
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 22:25 عصر
خب، همچین تالاری که ارتباطی هم با برنامه نویسی نداره، اگر در دسترس کاربران غیر عضو و موتورهای جستجو قرار بگیره، چه ارزش خاصی برای سایت داره؟!
حرف شما رو تا حدودی قبول دارم
ولی مطمئنا این تالار جنبه ی فرهنگی پیدا میکنه یواش یواش
اگه یه سر به تاپیک ها بزنین متوجه میشین
پس همیشه که نمیشه همه چیزو از دید علمی دید و البته این تالار برای مبتدی ها و برای اونایی که میخواین رشتشونو انتخاب کنن مفید خواهد بود
چون که یکی که می خواد رشتشو انتخاب کنه حالیش نیس که برنامه نویسی چیه؟؟ و باید یه سری چیزایی که تخصصی نیستو از این سبک تالارا متوجه بشه
البته استثنا هم زیاده ولی عموم همینن...
پس یه همچین تالاری اگه در دید عموم قرار بگیره خوبه...
دیگه این در سطح یک پیشنهاده که اگه قبول ندارین برای من مشکلی نداره ...