ورود

View Full Version : سوال: مشکل در نمایش حاصل عملیات جستجو در کریستال ریپورت

omidghadiri
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 12:25 عصر
باسلام

امیدوارمکه حال شما دوستان خوب جامعه برنامه نویس خوب باشه

من ریپورتی رو با کریستال ریپورت 10 طراحی کردم و تمامی کارهاش رو انجام دادم ولی زمانی که جستجو میکنم نتایج جستجو من رو نمیاره و بلکه کل اطلاعات دیتابیس رو میاره

به عنوان مثال

من بانکی دارم که اطلاعات افراد مثل نام ، نام خانوادگی ، شماره شناسنامه فیلدهای اصلی اون هست
مثلا از اسم امید دو ریکورد داریم، قصد نمایش دادنش رو هم دارم ولی به جای اینکه اون دو ریکورد رو برای من بیاره ، همه ریکوردهارو میاره.

قابل توجه :
من این عملیات لود کردن ریپورت رو با کد اجرا کردم و نه با Dataset .

لطفا اگر کسی مشکل کار من رو میدونه که نتیجه سرچ رو نمایش بده ، لطفا راهنمایی کنه

باتشکر از تمامی دوستان که توجه میکنن

sara.f
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 12:32 عصر
سلام
کدتون را بزارید اینجا، تا ببینیم مشکلش چیه.

omidghadiri
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 17:20 عصر
با سپاس از پاسخ شما

باید عرض کنم که این کد های من تنها کریستال ریپورت رو اجرا میکنه و کار میکنه و بهتره عرض کنم که چه کدی باید استفاده کنم که سرچ رو نشون بده .

از یکی ازسایت های برنامه نویسان خوندم که باید برای متغیری که از جنس ReportDocument تعریف میکنم باید یک Dataset بنویسم یعنی یک دیتاست با کد بنویسم و پرش کنم ولی نمی دونم چطور به متغیری که از جنس ReportDocument تعریف کردم باید چطور نسبت بدم.

mn_zandy63
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 20:11 عصر
سلام دوست من،

مثلا از اسم امید دو ریکورد داریم، قصد نمایش دادنش رو هم دارم ولی به جای اینکه اون دو ریکورد رو برای من بیاره ، همه ریکوردهارو میاره.

شما لطف کنید، توضیح بدید که این فیلتر روی مثلا نام امید رو به چه روشی انجام دادید تا ایراد کارتون رو بگیم.

من این عملیات لود کردن ریپورت رو با کد اجرا کردم و نه با Dataset .

منظورتون اینه که یک DataSet رو به عنوان DataSource به کریستال نفرستادید؟
دقیقا از چه روشی استفاده کردید؟ کد نمایش گزارشتون رو بذارید اینجا لطفا.

روشهای زیادی هست برای نمایش گزارش و فیلتر کردن رکورد ها، بهتره شما دقیقا بگید تا کجا رفتید که بتونیم راهنماییتون کنیم.

توضیحاتی که دادید خیلی ناواضحه. لطفا یک بار دیگه متنی که نوشتید رو بخونید :چشمک:

موفق باشید

omidghadiri
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 21:24 عصر
باسپاس از شما

ببینید من مشکلم اینه که یک کلاس Dataset نوشتم که عملیات جستجو رو انجام میده براساس نام ولی حالا نمیدونم چطور باید این دیتاست رو به کریستال ریپورت اتصال کنم و اینهائی که شما فرمودین اصلا نمیدونم چطور باید انجام بدم.

در کل راهنمایی برای کد نویسی ، ارتباط دادن دیتاستی که نوشته میشه به کریستال ریپورت که نتیجه رو نشونمون بده.

باتشکر