ورود

View Full Version : مشکل با Qt و Mysql لطفا کمک کنید!!!

khafanovich
سه شنبه 03 خرداد 1384, 18:15 عصر
با عرض سلامو خیته نباشید خدمت همه دوستان ....
من در SlackWare دارم با Qt یک برنامه بانک اطلاعاتی مینویسم.
mySql رو نصب کردم ( دوباره ..)
مشکلی که هم اکنون هست اینه که در نرمافزار QT Designer یا به اختصار designer در قسمت اتصال به بانک اطلاعاتی درایور بانک اطلاعاتیMySql و تشخیص نمیده...

لطفا راهنمایی کنید.
1- یک فرانت اند مناسب برای Mysql ( هم مدیریت و ..)
2- آیا تا به حال کسی با Qt برنامه بانک اطلاعاتی نوشته؟

Inprise
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 00:19 صبح
یک فرانت اند مناسب برای Mysql ( هم مدیریت و ..)

MySQLcc روی اغلب توزیع ها موجوده و ابزار نسبتا" خوبی ست .

در نرمافزار QT Designer یا به اختصار designer در قسمت اتصال به بانک اطلاعاتی درایور بانک اطلاعاتیMySql و تشخیص نمیده...

موقع نصب ، بستهء QT MySQL Driver رو نصب کردی ؟ عموما" این گزینه ذیل عنوان بسته های KDE Development موجوده ؛ بعد از نصب این بسته ، اگر سرویس MySQL نصب و در حال اجرا باشه ، میتونی بهش متصل بشی .

khafanovich
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 07:10 صبح
راستش اول mysql نصب بود...من Packageمربوطه رو Remove کردم و دوباره Mysql رو نصب کردم...قبل از این کار در فرم مربوط به اطلاعات اتصال به بانک درایور Mysql بود ولی الان نیست!!!
لطفا اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید.
ممنون.

rezaTavak
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 07:24 صبح
سلام

[code]

MySQLcc

QT MySQL Driver

[quote]

اگه واقعا بشه ابزارهایی ویژوال برای طراحی بانک MySQL در لینوکس پیدا کرد که عالیه!

ببخشید من هم می خواهم بدانم این دو ابزار چه هستندو چکار میکنند. در چه توزیعی هستند یا قابل دانلود هستند.

hosseinzadeh
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 10:17 صبح
اگه واقعا بشه ابزارهایی ویژوال برای طراحی بانک MySQL در لینوکس پیدا کرد که عالیه!
نرم افزاری به نام reKall هم وجود داره.البته نرم افزار آزاد نیست و
توزیع مجددش محدودیت (www.thekompany.com/products/licensing.php3) داره.
صفحه اصلی:
http://www.thekompany.com/products/rekall/

http://www.thekompany.com/products/rekall/_img/screenshots/formdata.png

rezaTavak
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 13:35 عصر
:flower:

Inprise
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 17:54 عصر
راستش اول mysql نصب بود...من Packageمربوطه رو Remove کردم و دوباره Mysql رو نصب کردم...قبل از این کار در فرم مربوط به اطلاعات اتصال به بانک درایور Mysql بود ولی الان نیست!!!
لطفا اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید

قاعدتا" اگر MySQL نصب و در حال اجرا ایضا" بستهء QT MySQL Driver نصب شده باشه نباید مشکلی داشته باشی ؛ با اطلاعاتی که دادی راهنمائی بیشتری وجود نداره . موفق باشی