View Full Version : استفاده از TRY در thread
h_mohamadi
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 18:17 عصر
سلام دوستان
من یک سئوال دارم
این است که من از TRY در thread دارم استفاده می کنم ولی فکر کنم try در thread جواب نداهد می خواستم بدانم باید چی کار کنم
البته من از کامپوننت thread در تب indy دارم استفاده می کنم می خواستم بدانم مشکلم از کجاست
vcldeveloper
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 18:45 عصر
این است که من از TRY در thread دارم استفاده می کنم ولی فکر کنم try در thread جواب نداهد می خواستم بدانم باید چی کار کنم
منظور بلوک های try-finally یا try-except هست؟ اینها مشکلی با استفاده شدن در داخل threadهای مختلف ندارند.
h_mohamadi
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 08:27 صبح
منظور بلوک های try-finally یا try-except هست؟ اینها مشکلی با استفاده شدن در داخل threadهای مختلف ندارند.
سلام آقای کشاورز عزیز منظور من try-except است.چون من می خواهم اگر تیبلی یا فیلدی از تیبل نبود بسازد اما من با select آن فیلید یا تیبلی که نیست در try می خواهم در except ساخته شود
vcldeveloper
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 13:16 عصر
سلام آقای کشاورز عزیز منظور من try-except است.چون من می خواهم اگر تیبلی یا فیلدی از تیبل نبود بسازد اما من با select آن فیلید یا تیبلی که نیست در try می خواهم در except ساخته شود
علیک سلام...همانطور که در پست قبلی هم بهش اشاره کردم، استفاده از try-except در داخل threadها به طور کلی مشکلی ایجاد نمیکنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.