ورود

View Full Version : بازي كامپيوتري را با چه نرم‌افزاري بيشتر مي نويسند؟

HAMRAHSOFT.IR
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 18:28 عصر
سلام
ميخواستم ببينم بازي كامپيوتري را با چه نرم‌افزاري بيشتر مينويسن و كدوم راحت تر است براي شروع كار
با تشكر
:متفکر:

REZAsys
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 19:38 عصر
خوب شما چند راه دارید:
1.کار با دایرکت ایکس.
2.کار با موتور بازی ساز.
3.کار با open gl .
من بهت دومی رو پیشنهاد میکنم مخصوصا کار با موتور یونیتی چون #c دوست داری

vb2005
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 02:23 صبح
3d game studio
game maker

http://www.alibozorg.com/gameenginecollection

mg_mahyar
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 20:00 عصر
هر دو مورد مضخرفن
تورگ 3 و 2 بعدی خوبه.
برنامه نویسی میخوای تورگ x
و خلاصه گیم استدیو خیلی قدیمی هست و به درد نخور تخت تاثیر جو منم داشتم میرفتم سمتش که یه نظر خوندم یه جایی کاربری بود که دو سال با این موتور کار کرده.
تکلیف گیم میکر هم معلومه.
یونیتی هم خوبه مثل تورگ سی شارپ رو هم پشتیبانی میکنه
توی یک کلام اگر:
xna , c# , c , C++
بلدی برو تورگ.
بلدم نیستی برو تورگ:قلب:

LORD AELX
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 07:47 صبح
زبان برنامه نویسی برای اینکار فقط ++C و JAVA و یا C#‎‎ ..... دو تا برنامه نویس کافیه، حالا اگه بیشتر نیاز داری دیگه با خودت!!

استفاده از یک گیم انجین مناسب مثل Unreal III با استفاده از نرم افزار UDK (Unreal Dev Kit) v3 یا ... و یا ساخت یک گیم انجین شخصی

نرم افزار و گیم انجین: بسته به دانش و سلیقه شما و حرفه ای بودن کارتان:

Game Bryo
3D Game Studio
UDK (Unreal Dev Kit) v3
Unity 3D
Quest 3D
3D Studio Max
Poser
DX Studio Pro
Virtools
ShiVa
FPS Creator
3D Game Maker
Esperient Creator

بهره گیری از چندین گرافیست و انیماتور خبره و یا استفاده از Texture های آماده خوب (از خودم بپرس جاشو بهت بگم :لبخندساده: )

راستی من شدیدا پایه ام تا یه تیم از بچه های ایران تشکیل بدم و شروع کنیم به ساخت بازی، کار سختی هم نیست که معمولا زیاد گندش می کنن، فقط سنگین و پر هزینه است که از لحاظ زمانی و تعداد نفرات زیاد میشه، که موردی نداره... هر کی از برنامه نویس ها (100 نفر پا نشن بیان، کمتر از 5 نفر میخوام پس فقط خیلی حرفه ای ها بیان) و گرافیست و انیماتور ها و ... میخوان همکاری کنن، PM بدن به من. :قلب:

flamingo
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 18:36 عصر
زبان برنامه نویسی برای اینکار فقط ++C و JAVA و یا C#‎‎‎ ..... دو تا برنامه نویس کافیه، حالا اگه بیشتر نیاز داری دیگه با خودت!!
ببخشید، ولی اگر بگن خنده دار ترین جمله در صنعت بازی چیه، من جمله شما رو تکرار میکنم!

راستی من شدیدا پایه ام تا یه تیم از بچه های ایران تشکیل بدم و شروع کنیم به ساخت بازی، کار سختی هم نیست که معمولا زیاد گندش می کنن،
اتفاقاً خیلی هم گندس! شاید منظور شما از بازی، قارچ خور یا شطرنج باشه!
------------
میشه بگید چقدر تجربه دارید؟؟ به چه زبونی مسلط هستید؟؟ میشه نمونه کار شما رو ببینم؟؟
--------------

REZAsys
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 19:01 عصر
اتفاقا من با نظرLORD ALEX کاملا موافقم.......
ساخت بازی قارچ خور برای مقدماتی کارهایی مثل بعضیاست.......
لطفا بی احترامی نکنید........

mg_mahyar
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 21:00 عصر
رضا جان این مخصوص شما:
نظرات یکی از کاربران غیر ایرانی که حدود 2 سال از عمرش را برای این Game Studio تلف کرده:

3D Game Studio یک نرم افزار خوب است چون یک بسته نرم افزاری است. امّا متاسفانه یک واسطه کاربری بسیار بد ترکیب و اجزای بد ترکیب تر دارد. من اکنون 2 سال است که از این نرم افزار استفاده می کنم.
این درست است که این نرم افزار یک بسته کامل است امّا ویرایشگر مدل آن یک چیز بیهوده است و با اندیشه درست ساخته نشده است.
این درست است که برخی از کاربران کارهای با کیفیت از این نرم افزار ارائه می دهند امّا من به شباهت این کارها با یک بازی نگاه می کنم. بیشتر یک چیزی برای راه رفتن است که برای کمپانی ساخته شده و یک صحنه موثر نیست. و همچنین بیشتر در صحنه های درونی است.
بیشتر کاربران حرفه ای این نرم افزار توخالی و دوره دیده هستند. کسانی که بانگ SDK سر می زنند امّا هیچ چیز بیشتر از کار با یک زبان فرعی شبیه به C بلد نیستند.
اینجا دسترسی به کدهای نورهای ثابت، اشیای BSP یا هر چیز دیگری که با ارزش باشد نیست.
عملکرد موتور این نرم افزار چیزی شبیه به عملکرد موتور half-life 1 است.
هنگامی که شما هرچیزی مربوط به indoor یا outdoor را بخواهید build کنید شما باید با موتور جنگ کنید و موتور هم با شما جنگ می کند. فکر می کنید چرا کسی یک تصویر از صحنه پرجزئیات و بزرگ ساخته شده توسط این نرم افزار ارائه نمی دهد. چون این موتور بسیار کند عمل می کند و اگر هم صحنه ای باشد مربوط به محیط های درونی کوچک است.
]ورهای ثابت موتور این نرم افزار بد نیست امّا بصورت متقابلی اثری در مدل ها ندارد و یا من باید بگویم این وحشتناک است. تمام مدل ها و رنگ کف زمین درخشان می شود. به طور اساسی فناوری استفاده شده در موتور این نرم افزار فوق العاده قدیمی است. نورهای متحرک به خوبی بر روی مدل ها و اشیا کار می کنند امّا شما محدود به 8 نور هستید.
یکی از مزایای 3D Game Studio راحتی در استفاده است. این درست است که خیلی سریع و راحت اجرا می شود. شما می توانید برای تجربه در تلاش برای ساخت محیطهای با جزئیات محصولات بهتری را بگیرید.
بگذارید واضح تر بگویم با دیگر موتورها نظیر Torque Unreal و... به راحتی می توانید منظره ها و چشم اندازهای وسیعی را بدون هیچ سر و صدا و مشکلی بسازید.
من Game Studio را پیدا کردم. شما مقدار زیادی از وقتتان را صرف تنظیم میزان بافت و براقیت مدل ها می کنید. تا یک نمای درست و شایسته را بگیرید. این باعث می شود که مدت زمان توسعه کند شود و تلاش شما برای ساختن مراحل زیبا سخت تر و سخت تر شود.
بیشتر استفاده راحت در Game Studio که همه می گویند همان Sample های آن است که به توسعه و پیشرفت شما نمی تواند کمکی بکند. در موتور Torque و با استفاده از lighting pack آن من می توانم ترکیبی از مراحل indoor و outdoor را فقط ظرف چند ساعت بسازم. و مراحل من بهتر از تمام چیزهایی است که کاربران Game Studio تاکنون ساخته اند. هنوز هم می خواهید روزها با این حریف بجنگید و نمی خواهید به یک نمای بهتر دست پیدا کنید.

LORD AELX
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 07:51 صبح
ببخشید، ولی اگر بگن خنده دار ترین جمله در صنعت بازی چیه، من جمله شما رو تکرار میکنم!

قابل توجه شما که اکثر بازی های معروفی که میبینید بیش از 5 برنامه نویس ندارند. نیازی هم به داشتنش نیست. خیلی از گیم انجین ها هم با ++C یا #C نوشته شدند. JAVA هم که جای خودش رو داره...

حجم کار بالاست، وگرنه علم و دانش خاصی برای شروع نیاز نداره. منظورم اینه که اگه یه برنامه نویس (نه یه تازه کار) بخواد یه گیم انجین بنویسه، مشکل علمی سر راهش نیست و دقیقا میدونه که باید چه کاری انجام بده. یا یه انیماتور حرفه ای یا ...

میشه بگید چقدر تجربه دارید؟؟ به چه زبونی مسلط هستید؟؟ میشه نمونه کار شما رو ببینم؟؟

رزومه من تو پروفایلم هست. :متفکر: پسر جون مطمئن باش که کسی که اینجا حرف میزنه، نه تو رو میشناسه که بخواد حالش رو بگیره و کل کل نه ... شما دوست داشتی یاد بگیر و حرف بنده رو قبول کن، دوست نداشتی هم حرف منو قبول نکن.... ولی نیازی به بی احترامی کردن و دعوا نیست. من این حق رو دارم که نظراتم رو بیان کنم و اون چیزی رو که بلدم به بقیه هم یاد بدم و هیچ کس هم حق نداره به من بی احترامی کنه، شما اگه مخالفید و دنبال جواب (نه دعوا) میتونید با لحن بهتری بنویسید.

موفق باشید :لبخندساده:

REZAsys
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 12:57 عصر
رضا جان این مخصوص شما:
نظرات یکی از کاربران غیر ایرانی که حدود 2 سال از عمرش را برای این Game Studio تلف کرده:

3D Game Studio یک نرم افزار خوب است چون یک بسته نرم افزاری است. امّا متاسفانه یک واسطه کاربری بسیار بد ترکیب و اجزای بد ترکیب تر دارد. من اکنون 2 سال است که از این نرم افزار استفاده می کنم.
این درست است که این نرم افزار یک بسته کامل است امّا ویرایشگر مدل آن یک چیز بیهوده است و با اندیشه درست ساخته نشده است.
این درست است که برخی از کاربران کارهای با کیفیت از این نرم افزار ارائه می دهند امّا من به شباهت این کارها با یک بازی نگاه می کنم. بیشتر یک چیزی برای راه رفتن است که برای کمپانی ساخته شده و یک صحنه موثر نیست. و همچنین بیشتر در صحنه های درونی است.
بیشتر کاربران حرفه ای این نرم افزار توخالی و دوره دیده هستند. کسانی که بانگ SDK سر می زنند امّا هیچ چیز بیشتر از کار با یک زبان فرعی شبیه به C بلد نیستند.
اینجا دسترسی به کدهای نورهای ثابت، اشیای BSP یا هر چیز دیگری که با ارزش باشد نیست.
عملکرد موتور این نرم افزار چیزی شبیه به عملکرد موتور half-life 1 است.
هنگامی که شما هرچیزی مربوط به indoor یا outdoor را بخواهید build کنید شما باید با موتور جنگ کنید و موتور هم با شما جنگ می کند. فکر می کنید چرا کسی یک تصویر از صحنه پرجزئیات و بزرگ ساخته شده توسط این نرم افزار ارائه نمی دهد. چون این موتور بسیار کند عمل می کند و اگر هم صحنه ای باشد مربوط به محیط های درونی کوچک است.
]ورهای ثابت موتور این نرم افزار بد نیست امّا بصورت متقابلی اثری در مدل ها ندارد و یا من باید بگویم این وحشتناک است. تمام مدل ها و رنگ کف زمین درخشان می شود. به طور اساسی فناوری استفاده شده در موتور این نرم افزار فوق العاده قدیمی است. نورهای متحرک به خوبی بر روی مدل ها و اشیا کار می کنند امّا شما محدود به 8 نور هستید.
یکی از مزایای 3D Game Studio راحتی در استفاده است. این درست است که خیلی سریع و راحت اجرا می شود. شما می توانید برای تجربه در تلاش برای ساخت محیطهای با جزئیات محصولات بهتری را بگیرید.
بگذارید واضح تر بگویم با دیگر موتورها نظیر Torque Unreal و... به راحتی می توانید منظره ها و چشم اندازهای وسیعی را بدون هیچ سر و صدا و مشکلی بسازید.
من Game Studio را پیدا کردم. شما مقدار زیادی از وقتتان را صرف تنظیم میزان بافت و براقیت مدل ها می کنید. تا یک نمای درست و شایسته را بگیرید. این باعث می شود که مدت زمان توسعه کند شود و تلاش شما برای ساختن مراحل زیبا سخت تر و سخت تر شود.
بیشتر استفاده راحت در Game Studio که همه می گویند همان Sample های آن است که به توسعه و پیشرفت شما نمی تواند کمکی بکند. در موتور Torque و با استفاده از lighting pack آن من می توانم ترکیبی از مراحل indoor و outdoor را فقط ظرف چند ساعت بسازم. و مراحل من بهتر از تمام چیزهایی است که کاربران Game Studio تاکنون ساخته اند. هنوز هم می خواهید روزها با این حریف بجنگید و نمی خواهید به یک نمای بهتر دست پیدا کنید.
خوب تری دی گیم هم یه موتوری مثل بقیه موتورهاست یه سری عیب داره یه سری مزیت.

sarakh
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 10:08 صبح
برای ساخت بازی کامپیوتری باید چه شرایطی داشته باشیم؟به چی باید مسلط باشیم؟

sarakh
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 10:10 صبح
ساخت بازی کامپیوتری برام جالبه؟راهنماییم کنین.

LORD AELX
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 11:18 صبح

تاپیک آموزشی رو دنبال کنید.... از اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=219054) ... :چشمک:

REZAsys
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 13:04 عصر
شما اول باید موتورت رو انتخاب کنی ، اگر خیلی بازی سازی دوست داری سوالات رو اینجا بپرس:
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=93