View Full Version : سوال: بخش تبلیغات چی شد؟
Apache66
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 20:48 عصر
:متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر:
Apache66
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 20:24 عصر
کسی نمی خواد جواب ما رو بده؟
Behrouz_Rad
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 20:33 عصر
بخش تبلیغات به دلیل انحراف از مسیر اهداف ایجادش، از بخش های سایت حذف شده.
موفق باشید.
Apache66
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 20:43 عصر
بخش تبلیغات به دلیل انحراف از مسیر اهداف ایجادش، از بخش های سایت حذف شده.
موفق باشید.
مگه نظارت نمیشه روی این بخش؟؟؟
یعنی اینکه پست ها بعد از تایید مدیر نمایش داده بشوند
خب با اینکار که انحرافی پیش نمیاد
ما محصولات و احیاناً برنامه نویس احتیاج داشتیم کجا باید تاپیک بزنیم؟
بخش گفتگوی آزاد هم که قانون گذاشتید نمیشه
vcldeveloper
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 00:10 صبح
کسی نمی خواد جواب ما رو بده؟
بخش تبلیغات فعلا از دسترس عموم کاربران خارج شده، تا بعدا با یک ساختار جدید مجددا در سایت احیاء بشه. مثلا یکی از مشکلات اون بخش این بود که قانونا محدودیتی برای کاربران تازه وارد در ارسال تبلیغات وجود نداشت، و عملا اکثر تبلیغات آن بخش مربوط به کاربران تازه وارد بود. در حالی که ما این بخش را با هدف حمایت از کاربران فعال سایت ایجاد کرده بودیم.
ان شاء الله به زودی اون تالار هم بازگشایی میشه.
armiin
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 01:15 صبح
دستتون درد نکنه ولی به قول خودتون اکثر تاپیک هارو کاربرای تازه وارد میزدن چون فقط میخواستن برنامه نویس مدنظرشونو پیدا کنن و با خود سایت کاری نداشتن که برای تازه کارایی مثل من جای خوبی برای شروع بود وگرنه برنامه نویسای حرفه ای و شرکتایی که دنبال برنامه نویس با تجربه میگردن که تو اینترنت تبلیغ نمیکنن !
خود منم میخواستم از 1 ماه دیگه که سرم خلوت شد بهشون رزومه بدم :ناراحت: با این کار خیلیا سر در گم میشن برای کار پیدا کردن !
من بارها دیدم مدیرا گفتن دلیل برتری افراد تو این سایت ستاره هاشون نیست , حالا جدای این که تشکرها و مفید ارزیابی کردن پاسخ ها از دید همه برای کاربرای با امتیازای بیشتر فرق داره , شامل یکسری خدمات خاص هم میشن ! مثلا چرا یه کاربر زیر 20 پست به دیگر کاربرها نمیتونه پیغام خصوصی بده ؟ حتی اگه چند سال هم عضو باشه !
ببخشید که تاپیک به حاشیه بردم در کل نسبت به فرق گذاشتن بین کاربراتون انتقاد داشتم
موفق باشید !
vcldeveloper
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 02:17 صبح
ه قول خودتون اکثر تاپیک هارو کاربرای تازه وارد میزدن چون فقط میخواستن برنامه نویس مدنظرشونو پیدا کنن و با خود سایت کاری نداشتن که برای تازه کارایی مثل من جای خوبی برای شروع بود وگرنه برنامه نویسای حرفه ای و شرکتایی که دنبال برنامه نویس با تجربه میگردن که تو اینترنت تبلیغ نمیکنن !
ببینید، منظور از کاربران تازه وار یا فعال، لزوما از نظر علمی نیست. چه بسا یک کاربری تازه وارد سایت شده باشه، و از نظر علمی و تجربه از همه ما هم بهتر باشه. منظور اینه که کاربر چقدر در سایت فعالیت مفید کرده. فعالیت مفید هم صرفا پاسخ به سوالات نیست، بلکه پرسیدن سوالات فنی مناسب هم خودش فعالیت مفید علمی هست. اقداماتی مثل ارسال گزارش درباره پست های خلاف قوانین سایت هم فعالیت مفید برای سایت هستند، چون به نظم سایت کمک می کنند. پس لزومی نداره که کاربری حتما در اوج معلومات فنی باشه، تا بشه کاربر فعال سایت.
مثلا چرا یه کاربر زیر 20 پست به دیگر کاربرها نمیتونه پیغام خصوصی بده ؟ حتی اگه چند سال هم عضو باشه !
ارسال SPAM. این محدودیت باعث میشه تا کاربران از IDهای قدیمی بلااستفاده، یا IDهای جدیدی که بلافاصله می سازند، برای ارسال SPAM (بخصوص از نوع تبلیغاتی) به سایر کاربران سایت استفاده نکنند.
armiin
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 02:31 صبح
حرفتونو قبول دارم ,ولی کارهای دیگه ای هم برای این بخش میشه کرد , مثلا برای فرستادن تاپیک اول مدیر بخش تایید کنه تاپیکو بعد نمایش داده بشه (البته با توجه به صحبت های اون دوستمون که بالاتر گفت مثل این که این قابلیت وجود داشته - به هر حال بنده اطلاعی ندارم ولی ایده ی خوبیه )
در کل اگر این کارو کنید برای خیلی ها مشکل ایجاد میشه و 100% تاپیک های این بخش به طور چشم گیری کاهش پیدا میکنه !
از توجهتونم ممنون , فکر نمی کردم انقدر زود جواب بدین :چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.