View Full Version : جستجوي رشته
eli_zamani
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 12:48 عصر
سلام
من مي خواهم در crystal report براي پارامترها هروقت قسمتي از رشته را وارد كنم تمامي رشته هايي كه شامل اين رشته مي شوند را هم به من نشان دهدلطفا به من تابعي معرفي بكنيد كه بتوانم جستجوي رشته را انجام بدهم:کف:
sara.f
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 13:35 عصر
سلام
من مي خواهم در crystal report براي پارامترها هروقت قسمتي از رشته را وارد كنم تمامي رشته هايي كه شامل اين رشته مي شوند را هم به من نشان دهدلطفا به من تابعي معرفي بكنيد كه بتوانم جستجوي رشته را انجام بدهم:کف:
سلام.
یه دستور SQL چاره این کاره.
بانکتون SQL هست دیگه.
s.khoshfekran
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 22:05 عصر
شما میتونی اطلاعات رو dataSet بریزی و با اون کار منی!!
eli_zamani
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 12:19 عصر
سلام
مرسي از توجه شما
اما بانك من با access هست و ميخواهم د ر كريستال ريپورت شرط گزارش را وارد كنم و نياز به تابعي دارم كه براي جستجوي رشته كمكم كنه
مشكل ديگه اي كه دارم تاريخ ميلادي به شمسي
من تابع CRUFL_PersianDate.dll را به دات نت اضافه كرد ولي به ليست توابع كريستال ريپورت اضافه نشد نميدونم چه كار كنم.لطف كنيد كمكم كنيد.:ناراحت::افسرده:
sara.f
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 15:35 عصر
من تا حالا با بانک Access نکردم .
در مورد سوال دومتون یعنی تاریخ شمسی، جستجو کنید، چون خیلی در موردش صحبت شده.
برای هر سوال جستجو کنید، اگر به نتیجه ای نرسیدید، آن سوال را در تاپیک جداگانه ای مطرح کنید .
پیروز باشی.
kiakia
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 11:40 صبح
سلام
too shoma mibayest yek text box roo formetoon bezarin ke user matne morede nazaresh ro type kone , sepas ba zadane kelide tayid bayad ba yeki az property haye crystal report ba name "RecordSelectionFormula" va ""GroupSelectionFormula kar konin yani ye filter roo gozareshetoon emal mishe
age soali dashtin ba man begin :لبخند:
mn_zandy63
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 22:05 عصر
سلام
too shoma mibayest yek text box roo formetoon bezarin ke user matne morede nazaresh ro type kone , sepas ba zadane kelide tayid bayad ba yeki az property haye crystal report ba name "RecordSelectionFormula" va ""GroupSelectionFormula kar konin yani ye filter roo gozareshetoon emal mishe
age soali dashtin ba man begin :لبخند:
سلام دوست من،
لطفا فارسی بنویسید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.