ورود

View Full Version : جمع فاکتور در پایان هر صفحه

hamidreza
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 18:29 عصر
با سلام

من می خواهم در پایان هر صفحه جمع یک فیلد را(جمع کل مبلغ برای هر رکورد) را نمایش دهم در کوئیک ریپورت

لطفا راهنمایی بفرمائید. از چه باندی استفاده کنم و چه طوری؟

mehdimdp
شنبه 08 خرداد 1389, 13:39 عصر
فکر کنم روش زیر جواب سئوال شما باشه:
در page footer یک شیء QRExpr بگذارید.
در قسمت expression این شیء دوبار کلیک کنید.
در این قسمت می تونید فیلدها رو انتخاب کنید و انواع عملیات ها(sum,avg,...) رو روی هرفیلد دلخواه انجام دهید.

holyspirit
یک شنبه 09 خرداد 1389, 10:15 صبح
در page footer یک شیء QRExpr بگذارید.
فرمایش شما کاملاً درسته :تشویق: حالا اگه بیایم گزارش ما نیمه های صفحه دوم و یا یا بیشتر (3و4و5و...)تموم شد تو این حالت جمع فیلدها رو همون ته صفحه چاپ می کنه (تو حسابداری لازمه هر جا که گزارشمون تموم شد بلافاصله زیر گزارش جمع فیلدها رو نشون بده نه با یه فاصله و ته صفحه) در این مورد هم اگه بنده رو راهنمائی بفرمائید بسیار سپاسگزار میشم چون بنده هم همین مشکل رو دارم :گریه::گریه::گریه:

mehdimdp
یک شنبه 09 خرداد 1389, 21:02 عصر
روی quick report دوبار کلیک کنید و در پنجزه ی ظاهر شده تیک print last page footer رو بردارید.
و برای اینکه جمع کل در آخرین صفحه چاپ شود از همان شیء qrexpr در قسمت summary استفاده کنید.

hamidreza
پنج شنبه 24 تیر 1389, 10:00 صبح
با سلام

دوست گرامی در این روش در صفحه اول درست جواب می ده اما در صفحه دوم مقدار را با صفحه اول جمع می کنه و نمایش میده بهمین ترتیب در صفحات بعدی نیز مجموع صفحات را نشان می دهد در حالی که من جمع هر صفحه را در پائین صفحه می خواهم لطفا راهنمایی بفرمائید

MOJTABAATEFEH
پنج شنبه 24 تیر 1389, 11:41 صبح
با سلام

دوست گرامی در این روش در صفحه اول درست جواب می ده اما در صفحه دوم مقدار را با صفحه اول جمع می کنه و نمایش میده بهمین ترتیب در صفحات بعدی نیز مجموع صفحات را نشان می دهد در حالی که من جمع هر صفحه را در پائین صفحه می خواهم لطفا راهنمایی بفرمائید

دوست عزیز چرا از فست استفاده نمی کنی امکانات زیادی هم بهت می ده؟

hamidreza
چهارشنبه 30 تیر 1389, 16:34 عصر
چشم

ایندفعه که گزارش گیری همه برنامه را با کوئیک ریپورت انجام دادم دفعه بعدی با fast

لطفاسریعتر راهنمایی بفرمائید

ho.yasreby
جمعه 08 بهمن 1389, 11:03 صبح
چرا روشی برای rave بیان نکردید ؟ ( احتیاج مبرم)