ورود

View Full Version : مبتدی: یه منبع برای Visual Fox 9

حسین شهریاری
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 21:57 عصر
سلام خدمت فاکسپرو نویسان عزیز!

من 2 واحد درسی ویژوال فاکسپروی 9 دارم و نه استاد درست و حسابی داریم و نه منبع درستی توی اینترنت گیرم اومد.حالا خواهشمندم یه فایل آموزشی(PDF یا ..)برای من اینجا قرار بدین یا لینکشا برام قرار بدین.

ممنون

shamim_41
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 22:43 عصر
خدا را شکر مثل اینکه دوباره بعد از سالها فاکس پرو داره تو دانشگاه تدریس میشه اما دوست عزیز متاسفانه منابع اطلاعاتی فاکس وجود ندارد و یا اگر هم هست خیلی کم می باشد تنها مرجع کامل فکر کنم سایت خوب برنامه نویس باشه جا داره دوباره از همه اساتید این سایت تشکر کنم شاید باور نکنی ولی من هنوز نتونستم یک کتابی که دوستان قبلا تو سایت معرفی کردن رو پیدا کنم تقریبا گذرم به بیشتر شهرهای کشور نیز افتاده ولی نداشتند به هر حال اگه منبعی پیدا کردی و یا فایل پی دی اف لطفا ما رو هم بی نصیب نزار .

binyaz2003
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 09:18 صبح
سلام خدمت فاکسپرو نویسان عزیز!

من 2 واحد درسی ویژوال فاکسپروی 9 دارم و نه استاد درست و حسابی داریم و نه منبع درستی توی اینترنت گیرم اومد.حالا خواهشمندم یه فایل آموزشی(PDF یا ..)برای من اینجا قرار بدین یا لینکشا برام قرار بدین.

ممنون

خيلي خيلي جاي تعجب داره براي من .کدوم دانشگاه هستين؟
کتاب فارسي موجود نيست اما انگليسي زياده.عناوينشون رو ميتونيد در آدرس
http://www.hentzenwerke.com/
ببينيد و بعد جستجو کنيد براي دانلود کتابها که در همين بخش هم لينک چندين کتاب رو دوستان قرار داده اند.
چند مقاله فارسي هم در وبسايت بينياز (http://www.binyazprograms.com/indexfa.php?page=articles) وجود دارد که ميتوانيد مطالعه کنيد

ashkan_gorg
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 11:59 صبح
واقعاویژوال داره تودانشگاه تدریس میشه؟چه رشته ای ؟کدوم دانشگاه؟

حسین شهریاری
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 17:51 عصر
البته بنده خودم دلفی کار هستم و از حدود 15 سال سابقه چیزی حدود 10 سال را دلفی کار کردم و با هیچ کدام از زبانها مشکلی نداشتم و با روش مقایسه اونا را هم تا سطوح متوسط به بالا یاد گرفته و کار میکردم ولی متاسفانه ویژوال فاکس دیگه زیادی مقید به نسخه تحت داس هست و از انعطاف پذیری پایینی برخوردار هستش.ولی به نظر بنده به عنوان یک برنامه نویس تمام زبانها با هم یکی هستند و اون برنامه نویس هست که باید ببیند در پروژه جاری به چه چیزهایی نیاز هست.البته اونایی که میگن فاکسپرو دیگه مرده باید بیاد داشته باشند که پدران یا اساتید اونا تا چند سال پیش داشتند از داخل همون محیط فاکسپرو نون میخوردند!

binyaz2003
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 22:42 عصر
شما با ساختن يک پروژه کاملا ويژوال عمل ميکنيد و مشکلي در مقايسه با ساير زبانها نبايد داشته باشيد.البته اين نظر شخصي هست.
جداي از همه اين موارد شما جواب سئوال من رو نداديد؟
چه رشته اي؟چه مقطعي؟چه دانشگاهي؟نام استاد؟
لطفا پاسخ بديد.براي من مهمه که بدونم.

حسین شهریاری
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 11:25 صبح
دانشگاه مالک اشتر تهران واحد علمي کاربردي!
مقطع کارداني - درس مباحث ويژه!
البته نام استاد را شرمنده نميتونم بگم!!!!!!ديگه!!
البته ايشون چيز ديگه اي بلد نيست درس بده!!

علی اکبر
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 20:47 عصر
عجب ایشان چیز دیگه بلد نیست!!!!!!!!!!!
روز معلم مبارک