ورود

View Full Version : نحوه تشخیص خطوط PCM.

Parham.D
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 11:46 صبح
سلام.
خطوط PCM نمی‏توانند از سرویس اینترنت DSL استفاده کنند. برای اینکه تشخیص بدهید خط شما PCMهست یک روش ساده وجود دارد. اگر در زمان online بودن با سیستم Dialup سرعت نشان داده شده در System Try بین 28.8 تا 32 بود، خط شما PCM هست و اگر سرعت بالا تر از 32 بود یک خط نرمان دارید.

این روش را مسئول شرکت ارائه خدمات DSL به من گفت.

mehdi.mousavi
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 12:02 عصر
سلام. خطوط PCM نمی‏توانند از سرویس اینترنت DSL استفاده کنند. برای اینکه تشخیص بدهید خط شما PCMهست یک روش ساده وجود دارد. اگر در زمان online بودن با سیستم Dialup سرعت نشان داده شده در System Try بین 28.8 تا 32 بود، خط شما PCM هست و اگر سرعت بالا تر از 32 بود یک خط نرمان دارید. این روش را مسئول شرکت ارائه خدمات DSL به من گفت.

سلام.
حتما ایشون سر به سرتون گذاشته، چون این حرف اونقدر غیر فنی هستش که خدا میدونه... Connection Speed به پارامترهای زیادی ربط پیدا میکنه، که Legacy Loop یا PCM Loop بودن تجهیزات مخابراتی، کم اهمیت ترین اونهاست.

تنها بعنوان یک مثال نقض، اونموقعی که همه خطوط Legacy Loop بودن و این PCM های ... رو هنوز مخابرات کشف نکرده بود، رو برخی از خطوط Connection Speed به بیش از 9.6 نمیرسید در صورتیکه مودم ها 56Kbps رو پشتیبانی میکردن و Constellation Pattern اونها، اجازه برقراری این سرعت رو میداد...

متاسفانه راهی وجود نداره که بشه PCM بودن یا نبودن یک خط رو تشخیص داد، مگر اینکه به MDF مرکز مخابراتی مراجعه کنید و با 1001 جور التماس و ... پی به PCM بودن یا نبودن خط ببرید. پاسخ به این سوال در واقعیت فقط 30 ثانیه طول میکشه، البته به شرطیکه مسئول MDF حاضر به پاسخگویی باشه.

موفق باشید.

ali_kolahdoozan
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 12:30 عصر
سلام.
خطوط PCM نمی‏توانند از سرویس اینترنت DSL استفاده کنند. برای اینکه تشخیص بدهید خط شما PCMهست یک روش ساده وجود دارد. اگر در زمان online بودن با سیستم Dialup سرعت نشان داده شده در System Try بین 28.8 تا 32 بود، خط شما PCM هست و اگر سرعت بالا تر از 32 بود یک خط نرمان دارید.

این روش را مسئول شرکت ارائه خدمات DSL به من گفت.

حرف بی اساسی است

m_s_zamani
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 22:33 عصر
سلام
معمولا تو مجتمع و ساختمان های آپارتمانی جلوی در ورودی و جایی که مخابرات خطوط تلفن رو تحویل داده دستگاه PCM که یه باکس تقریبا 20*40 هست دیده میشه اما تو منازل ویلایی و جاهایی که خطوط تلفنی از طریق باکسهای مخابراتی خاصی توزیع شده کمی تشخیصش سخته....

ztx4
شنبه 11 اردیبهشت 1389, 23:15 عصر
این روش هیچ مبنای فنی ای نداره.
یک روش من معرفی کنم.
اگر MDF مورد نظر جواب گو نبود،یک سر برید دفتر یک ISP که DSL می ده.ازشون بخوایید بررسی کنند ببینند که خط مورد نظر چه وضعیتی داره.
معمولا 5در کمتر از دقیقه به جواب می رسید.