PDA

View Full Version : مبتدی: تفاوت میان Web site و web Application

Ehsan Programmer
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 13:04 عصر
سلام
میتونید تفاوت میان Web site و web Application/ رو بگید

Amir 2010a
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 13:59 عصر
این دو اصطلاح در برنامه نویسی وب با ویژوال استودیو وجود دارد
یک WebSite چیزی نسیت جزء گروهی از فایل ها و فولدرها در داخل یک فولدر مشخص!!!
خوب این یک تعریف بسیار ساده است به عبارت دیگر (لری گفتم)
فایل پروژه ای در آن وجود ندارد بلکه همه آبجکت های مورد نیاز مانند متن ، تصویر و فایل ها درون یک فولدر مشخص قرار دارد
Website در زمان اجرا کامپایل میگردد و فایل اسمبلی برای آن ایجاد نمیگردد وشما پوشه bin در فولدر خود نخواهید یافت یعنی اینکه وجود ندارد
فواید WebSite
1- نیاری به دایرکتوری مجازی یا Vritual Dirctory و یا فایل پروژه نیست
2- برای پیاده سازی و یا به اشتراک گذاری کافی است پوشه اصلی را کپی ویا Share کنید

Web Application اصطلاح قدیمی تر وب پروجکت تا پیش از ارائه نسخه ویژوال استودیو 2005 است وقتی مایکروسافت Web Application رو معرفی کرد این حقیقت که برنامه نویسان همان سلوشن و پروژه رو بیشتر میپسندند رو در نظر نگرفت
در ویزوال استودیو 2005 مایکروسافت Web Application رو به عنوان یک add on معرفی کرد
در وِیژوال استودیو 2008 بازم همون Project Type رو براش در نظر گرفت
در مورد 2010 هنوز من نصب نکردم ببینم چی به سرش اومده:قهقهه:
در وب سایت همه سورس کدهای برنامه درون یک فایل اسمبلی کامپایل شده اند که این فایل اسمبلی در پوشه bin قرار دارد
همچنین به آسانی میتوانید هر فایل رو از پروژه خود Exclode کنید
ارتقاء به نسخه های جدیدتر ویژوال استودیو مشکلتر (همون Migrate خودمون) و به اشتراک گذاری آن مشکلتر است

و نتیجه اینکه دو مورد فوق رو زیاد جدی نگیرید هر کدوم موافق و مخالف خودشو داره شما ببینید کدوم برای پروژه تون مناسب تر است

ERIKA
جمعه 21 مرداد 1390, 22:14 عصر
سلام
وقتی ویژوال استادیو 2010 را باز میکنیم برای ایجاد یک سایت هم می توان Web site و هم web Application را انتخاب کرد ،از مطالب گفته شده من متوجه تفاوت انها نشدم بالاخره کدو باید انتخاب کرد؟
اگر کسی می دونه دقیق تر بیان کند.

hjran abdpor
شنبه 22 مرداد 1390, 00:52 صبح
قبلا در مورد این بحث زیاد شده :
http://barnamenevis.org/showthread.php?t=129926

من خودم بیشتر با Website انتخاب میکنم .

ahmad-hagh
شنبه 22 مرداد 1390, 01:19 صبح
حس توضیح دادن نیست
من یه چندین صفحه ای از Apress در مورد تفاوت این دو خوندم و شخصا Web Application رو انتخاب میکنم
البته حق با دوستمونه و باس ببینی کدوم به گارت میاد
اگه میخوای یه سایت معمولی بسازی جفتش یکیه