ورود

View Full Version : راههای ایجاد شبکه بین چند ساختمان

Mrs.Net
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 15:48 عصر
چند ساختمان در یک شهر وجود دارند با فواصل زیاد و کم
میخوام این ساختمانها به یک شبکه متصل شوند
در ایران چه راههایی وجود دارد ؟

Mask
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 18:02 عصر
بهترین روش وایرلس و سپس فیبر نوری.

Mrs.Net
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 18:39 عصر
برای وایرلس که مسافت خیلی بیشتر از رنج وایرلس هست
برای فیبر نوری هم که تاسیسات میخواد که هزینه بالا میره و تازه ساختمان تو شهر هست!
راه کاربردی بگین که تو ایران هم بشه پیاده کرد
مثلا یه شبکه هایی هست که مخابرات ارائه میده! ( با DSL ) اونا چیه؟

moh_mov
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 21:19 عصر
سلام....
ببین شما باید از آنتن های وایرلس دور برد که km ساپورت می کنن استفاده کنی....
مثلا با نانو که محصول یه شرکت می تونی .....
وآنتن ها....گرون هم در نمیاد...مثلا آنتی 200 تا 300 ....بعد تو ساختمون هم شبکه کنی.....
اینجوری می تونی...
یه خیلی عوامل وابستست.....مخابرات باید بپرسی...ولی اگه خودت می خوای راه بندازی مجور می خواد(اینجا بخوای آب هم بخوری مجوز می خواد!)بعدش باید حجم تبادل اطلاعاتت رو بگی....چقدر پول داری و....

mohsensaghafi
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 23:38 عصر
سلام دوست عزیز.
فکر کنم که مشکلتون با اجاره خط لیز لاین از مخابرات حل بشه. در واقع خط لیز لاین یه خط تلفن هست که بصورت دائمی بین دو نقطه، ارتباط دائم بوجود می آره.

moh_mov
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 05:58 صبح
سلام دوست عزیز.
فکر کنم که مشکلتون با اجاره خط لیز لاین از مخابرات حل بشه. در واقع خط لیز لاین یه خط تلفن هست که بصورت دائمی بین دو نقطه، ارتباط دائم بوجود می آره.

همش بستگی به حجم اطلاعاتشون داره....پولشونو و.....

Mrs.Net
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 11:57 صبح
فرض کنیم که یک سیستم اداری هست شامل پرونده ها که از طرف کلاینتها تغییر میکنه و یا مشاهده میشه . تعداد کلاینتها تقریبا بین 80-100 عدد هست. سرعت تا حد قابل قبول کافی هست و سرعت بالا ملاک نیست.
حتی المقدور تجهیزات شبکه برای کلاینتها باید ارزان باشد. (فکر کنم DSL خوب باشه!)
کلاینتها درسطح شهر پراکنده هستند.

شرایط به ترتیب الویت : اتصال تمام وقت کلاینتها به سرور(درهرزمان درخواست یا ارسال اطلاعات) -هزینه پایین برای کلاینتها - سرعت قابل قبول برای ارسال متن و عکس کم حجم

لطفا برای هر پیشنهادی درمورد هزینه ها و محدودیت تعداد کلاینتها و سایر موارد توضیح بدهید.
ممنون

mohsensaghafi
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 14:38 عصر
سلام دوست عزیز.
با این تفاسیری که گفتید، لیزلاین بدرد کارتون نمی خوره اما شاید بشه از طریق اینترنت این کار رو کرد. واسه امنیت هم می تونی از مثلا VPN استفاده کنی یا Encryption یا چیز های دیگه.

m_s_zamani
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 22:53 عصر
سلام دوست عزیز.
با این تفاسیری که گفتید، لیزلاین بدرد کارتون نمی خوره اما شاید بشه از طریق اینترنت این کار رو کرد. واسه امنیت هم می تونی از مثلا VPN استفاده کنی یا Encryption یا چیز های دیگه.

با سلام
گفته های این دوستمون درسته و کم هزینه ترین و بهترین شرایط هست و خطوط ADSL جدیدا شرایط و کیفیت بهتری دارن البته اضافه میکنم ببینید برنامتون قابلیت کار با شبکه با این ساختار رو داره؟
اگه تحت وب باشه مشکلی نیست اما برنامه اپلیکشن باشه کلی تغییرات در برنامه نیازه... حتما با شرکت یا برنامه نویس برنامتون مشورت کنید

Mrs.Net
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 23:55 عصر
سلام دوست عزیز.

با سلام
گفته های این دوستمون درسته و کم هزینه ترین و بهترین شرایط هست و خطوط ADSL جدیدا شرایط و کیفیت بهتری دارن البته اضافه میکنم ببینید برنامتون قابلیت کار با شبکه با این ساختار رو داره؟
اگه تحت وب باشه مشکلی نیست اما برنامه اپلیکشن باشه کلی تغییرات در برنامه نیازه... حتما با شرکت یا برنامه نویس برنامتون مشورت کنید
لطفا توجه کنید که من مشاوره حرفه ای میخوام وگرنه این مطالب ابتدایی هستند.
استفاده از اینترنت و خطوط DSL دومقوله جدا هستند.
نکته اول اینکه اینترنت درایران بدلیل نیازداشتن به اشتراک اینترنت و سرعت و پهنای باند محدود به صرفه نیست.
برنامه web service هست و مشکلی با کارکردن با IP و پروتکل TCP-IP ندارد.
منتظر هستم اطلاعات تجربی درمورد DSL یا سرویس های دیگر مخابرات p2p بنویسید.

cybercoder
شنبه 11 اردیبهشت 1389, 10:49 صبح
همین Nano Station/ Power Station از همشون ارزون تر در میاد

Mrs.Net
شنبه 11 اردیبهشت 1389, 12:14 عصر
همین Nano Station/ Power Station از همشون ارزون تر در میاد
میشه بیشتر توضیح بدین
مجوز میخواد یا نه؟ هزینه و برد

mohsensaghafi
شنبه 11 اردیبهشت 1389, 12:54 عصر
لطفا توجه کنید که من مشاوره حرفه ای میخوام وگرنه این مطالب ابتدایی هستند.
استفاده از اینترنت و خطوط DSL دومقوله جدا هستند.

منتظر هستم اطلاعات تجربی درمورد DSL یا سرویس های دیگر مخابرات p2p بنویسید.

اولا دوست عزیز، ابتدایی بودن موارد هیچ ربطی به کاربردی بودن اونا نداره.
دوما همه ما می دونیم که اینترنت و DSL دو مقوله جداست اما کاری که شما می خوای بکنی اینه که دو تا ساختمان رو به هم متصل کنی که هر دوتاش این کار رو برات می کنه.
سوما اگه در مورد سرویس های مخابرات سوال داری یه زحمت بکش قدم رنجه کن یه سر برو مخابرات، اطلاعات کامل دستگیرت می شه.

cybercoder
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 10:44 صبح
سوما اگه در مورد سرویس های مخابرات سوال داری یه زحمت بکش قدم رنجه کن یه سر برو مخابرات، اطلاعات کامل دستگیرت می شه.
شما هم یه زحمت بکش برو رو سایت مخابرات ببین یک لاین PTMP رو چقدر مخابرات در ماه میگیره.
به نظر خودت 2 تا ساختمان ارزشش رو داره ؟

مجوز میخواد یا نه؟ هزینه و برد
در فرکانس های 5.8 یا 2.4 با آنتن های غیر از سکتور و امنی خیر.

mohsensaghafi
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 13:38 عصر
شما هم یه زحمت بکش برو رو سایت مخابرات ببین یک لاین PTMP رو چقدر مخابرات در ماه میگیره.
به نظر خودت 2 تا ساختمان ارزشش رو داره ؟
اینکه ارزشش رو داره یا نه به کارت بستگی داره.
انیوی، صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

saeed_com
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 00:24 صبح
سلام خسته نباشید من میوام بین 2تا کامپیوتر که با فاصله 270 متری از هم قرار دارند شبکه ایجاد کنم یه شبکه ساده!بهترین راه چیه؟170متری که گفتم همش درخته!!!تقریبا تو مایه ها جنگل میشه گفت؟اگه لطف کنید واسم کامل توضیح بدید

saeed_com
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 00:26 صبح
واقعا معذرت میخوام بابت اشتباه های تایپیم.فاصله 270 متر