ورود

View Full Version : سوال: quality of service in wireless sensor network

nazanin_nazanin
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 18:29 عصر
يعني كسي نميدونه QOS چي هست ؟اگه كسي اطلاعاتي داره هر چند كم خواهشن كمك كنه!!!!!!! منظورم بررسي كيفيت سرويس هايي هست كه در شبكه هاي بي سيم حسگر وجود داره اگه موضوع واسه كسي گنگ هست من بيشتر توضيح بدم ولي خدايي اگه كمكي بر مياد بي نصيبم نذارين

Pooria121
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 19:04 عصر
کلا Wireless Sensor Network ها مباحث نسبتا جدیدی هستند، که هنوز فیلد تحقیقی گسترده ای دارند و همچنین در اکثر کتابهای نوشته شده، برای خیلی از مبانی، اثبات وجود ندارد، و ذکر شده که در مرحله تحقیق است.
همانطوری که میدونید، QOS در مورد Resource Reservation Control هست نه quality و کیفیت سرویس. فلسفه WSN ها کم مصرف بودن مقدار انرژی یا همان برقه، زیرا در جایی پیداه سازی میشوند که source انرژی کم یاب است، به عنوان مثال؛ مناتق مرزی. در نتیجه، برنامه هایی که برای آنها نوشته میشود و همچنین OS باید بصورت خیلی Optimal کار کند تا این مصرف رو به حد اقل برسانه، همچنین، چون ارسال و دریافت اطلاعات از طریق Wireless انجام میشود، Frequency کارکرد بصورت دقیق باید انتخاب شود انرژی زیاد و بدون نیاز مصرف نکند.

سوال شما خیلی کلی بود، سعی کردم یک جواب کلی بدم، ولی اگر دقیق تر بیان کنید، سعی میکنم، جوابی دقیقتر بیان کنم.

manvaputra
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 00:35 صبح
خوب دوست عزیز چه کمکی در این باره می خوای ؟