View Full Version : سی دی های آموزشی ایزایران
o0o_hib_o0o
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 20:15 عصر
سلام
بچه ها نظرتون درباره سی دی های آموزشی ایزاران برای آموزش VB چطوره؟ :reading:
اگه کسی مرجع بهتر می شناسه سی دی یا کتاب به من اطلاع بده :sunglass: خیلی ممنون می شم :sorry:
hadi2345
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 21:06 عصر
من که تا حالا استفاده نکردم . میشه بفرمایید چند سی دی هست؟ توضیح بیشتری بفرمایید.
(البته من به یادگیری از طریف سی دی اعتقادی ندارم).
mehrzad007
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 23:45 عصر
سعی نکن برنامه نویسی رو با سی دی شروع کنی . توی سی دی همیشه فضای کمی در اختیار سازنده قرار داره / کلا سی دی بیشتر به درد اشنایی اولیه در مورد نرم افزار می خوره که اونم توی برنامه نویسی نه تنها مفید نیست بلکه مضره . اگه هیچی از برنامه نویسی بلد نیستی سعی کن بری کلاس . دوم هم برو کلاس و سوم برو کتاب بخون اما اگه یه چیزایی از برنامه نویسی بلدی برو کتاب بخون و بعد برو کتاب های زبون اصلی رو بخون . ( چقده تایپ کردم آفرین به خودم :confy2: )
niloufar
پنج شنبه 05 خرداد 1384, 09:51 صبح
به نظر منم CD به درد یادگیری به درد بخور نمیخوره
بابک زواری
پنج شنبه 05 خرداد 1384, 09:58 صبح
سی دی های آموزشی چیزای خوبی هستند که تولید کنی و پول دربیاری و گرنه خودشون در اکثر موارد (نه همه موارد ) زیاد خوب نیستند
sadegi
پنج شنبه 05 خرداد 1384, 11:39 صبح
دوست عزیز به نظر من هم اگه آشنایی با vb داری میتونی از کتاب استفاده کنی (cd رو ول کن)
اگه انگلیسیت خوبه یه کتاب از microsoft هست که مرجع خیلی خوب و کاملیه (1000صفحه یا بیشتر) .
ولی اگه کتاب فارسی میخوای متاسفانه هیچ کدوم از کتاب ها کامل نیستن(در حد متوسط به پایین)
در مورد کلاس هم اگه خواستی بری سعی کن به یه موسسه معتبر مراجعه کنی( نه مثل من که پولم رو دور ریختم و آخرشم هیچی یاد نگرفتم :sad2: )
shayan resalati
شنبه 07 خرداد 1384, 16:14 عصر
من فکر میکنم کتاب و یا همین سایت از همه بهتره :موفق:
zapata-es
شنبه 07 خرداد 1384, 17:07 عصر
سلام
آقا منم خودم مبتدی هستم ولی شدیدا حرف بچه ها رو تایید میکنم
کتاب بگیر بخون بعدشم بیا توی این جور سایتها که از کتاب خوندن هم بهتره و بعدشم تند تند پروژه های جور واجور انجام بده تا راه بیوفتتی . آخریش از همه مهمتره :wink:
موفق بیده باشی :mrgreen:
بابک زواری
شنبه 07 خرداد 1384, 22:58 عصر
بعدشم تند تند پروژه های جور واجور انجام بده تا راه بیوفتتی
به نظر من یک پروژه رو تا آخر انجام بدی بهتره یکی از مسائل و مشکلاتی که ما داریم این هست که پروژه های زخمی و نیمه کاره زیاده.
تموم کردن یک پروژه و به اتمام رسوندن اون خیلی مهمه.
o0o_hib_o0o
دوشنبه 09 خرداد 1384, 00:21 صبح
اتفاقا من کتاب گرفتم به دردم نمی خوره ولی سی دی خیلی خوبه.......بعد کلاس ها هم دیگه کیفیتش پایین اومده همه چیز پولی شده :mad:
hadi2345
دوشنبه 09 خرداد 1384, 06:14 صبح
چرا فکر میکنی cd خیلی خوبه ؟ شاید برای شروع کار و آشنایی با محیط خوب باشه ولی بعد از مدتی نیاز
به یک کتاب جامع رو کاملا احساس میکنی . یه مثال میزنم : فرض کن یک برنامه بزرگ میخوای بنویسی و به
یک مشکل بر میخوری . حالا ببین کدوم یکی بهتره رفتن به اون بخش مربوطه تو کتاب یا گشتن cd
و در ضمن cd ها کامل نیستن . و برنامه نویسی هم یک موضوع کاملا جداست . مثل نرم افزارهای دیگه نیست. ممکنه شما تو یک پروژه به مشکل خاصی بر بخوری که تا اون موقع به ذهنتم نرسیده بود ...
و اون موقع نیاز به کتاب یا msdn و یا اینترنت رو کاملا احساس خواهی کرد .
موفق باشید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.