View Full Version : Select کردن Grid
Morteza Manafpour
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 23:02 عصر
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من مدتهاست به دنبال راهحلی برای Select کردن در Gridها بودم و بارها در این سایت به بچههای این سایت در این مورد زحمت دادهام و دیدم ما نتونستیم یه مثال خوب یا یه Activx خوب گیر بیاریم به ناچار خودم دست به کار شدم و یه با یه سری کد این امکان رو به شکل جالبی درآوردم و حالا میخوام اینو به شکل یه Activx در بیارم فقط با یه سری مشکلات روبرو هستم که اصلیترین مشکلش اینه که بعد از Sort کردن دیگه نمیتونم به رکوردست مورد نظر دسترسی پیدا کنم .
این برنامه با استفاده از DataEnvironment به بانک اطلاعاتی Biblio.mdb در مسیر C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\BIBLIO.MDB تنظیم شده اگه در مسیر دیگهای قرار داره اول تنظیم کنید بعد باهاش کار کنید.
ولی اگه دوستان کمک کنند ما توانایی یه چنین Activx رو داریم که اولا مال خودمون باشه و ثانیا هر وقت خواستیم امکاناتشو اضافه کنیم.
پیشاپیش از همه دوستان متشکرم
hadi2345
پنج شنبه 05 خرداد 1384, 05:09 صبح
آقا مرتضی ممنون .
ولی ای کاش با DE کار نمیکردی . چون اکثرا از ADO استفاده میکنند.
با تشکر. :flower:
بابک زواری
پنج شنبه 05 خرداد 1384, 10:06 صبح
چند وقت پیش من یک گرید با سورسش گذاشتم که این کارها رو انجام میده ببین گیرش میاری یا نه
در این صورت یک تاپیک بزنم با سورسش که دوستان روش کار کنن
hadi2345
پنج شنبه 05 خرداد 1384, 10:51 صبح
جناب آقای بابک زواری با سلام و خسته نباشید من یه تاپیک با موضوع vsflexgrid ایجاد کردم که تو اون تاپیک از دوستانی که مسیر download مجانی و register شده اونو میدونستن تقاضای کمک کرده بودم . ولی نمیدونم چرا تاپیک قفل شده و جالب اینجا بود که خیلی سریع قفل شد . یعنی تا من تاپیک و ایجاد کردم قفل شد .
و جالبتر اینکه دلیل قفل تاپیک هم نوشته نشده . (شاید هم به خاطر این بوده که من به جای download نوشتم "نصب")
:گیج:
Morteza Manafpour
پنج شنبه 05 خرداد 1384, 23:18 عصر
چند وقت پیش من یک گرید با سورسش گذاشتم که این کارها رو انجام میده ببین گیرش میاری یا نه
در این صورت یک تاپیک بزنم با سورسش که دوستان روش کار کنن
اقای زواری این گریدی که شما میگین در حد و اندازهای نیست که من با این MSHFlexGrid کردم
نمیدونم این برنامه منو نگاه کردین یا نه ولی اگه نگاهی بهش بندازین متوجه کارهای فوقالعاده اون میشین ::نوشتن::
Morteza Manafpour
شنبه 07 خرداد 1384, 00:04 صبح
دوستان کمک کنید تا یه GRid درست حسابی درست کنیم و یه Activx خودمونی داشته باشیم :sunglass:
hadi2345
شنبه 07 خرداد 1384, 06:03 صبح
آقای مناف پور با سلام مجدد .
برنامه شما و grid شما خیلی خوبه ولی تا حالا از vsflexgrid استفاده کرده اید؟
niloufar
شنبه 07 خرداد 1384, 13:22 عصر
حضرات مدیران، من یه پست تو این تاپیک داشتم. میشه بفرمایید چرا حذف شده؟ (نه چت بود و نه دعوا و نه کرک)
(از این یارو :mad: ها هم نمیذارم)
shayan resalati
شنبه 07 خرداد 1384, 15:55 عصر
شاید پست نشده به هر حال الان شما یه پست دارین :mrgreen:
zapata-es
شنبه 07 خرداد 1384, 17:01 عصر
:D
با سلام خدمت اساتید
منم سعی میکنم از حرفاتون یه چیزایی بفهمم. :mrgreen:
خوش باشید و سلامت :موفق:
Morteza Manafpour
شنبه 07 خرداد 1384, 23:00 عصر
آقای مناف پور با سلام مجدد .
برنامه شما و grid شما خیلی خوبه ولی تا حالا از vsflexgrid استفاده کرده اید؟
اتفاقا این کارهارو من قبلا رو VsFlexGrid7 انجام دادم ولی به یه سری مشکلات برخورد کردم که MSHFlexGrid این مشکلات رو نداشت حالا شاید VSFlexGrid8 اگه انشاالله بتونیم کرک شدش رو گیر بیاریم مشکلاتمون رو حل کنه ::نوشتن::
hadi2345
شنبه 07 خرداد 1384, 23:05 عصر
اگه انشاالله بتونیم کرک شدش رو گیر بیاریم مشکلاتمون رو حل کنه
من گیرش آوردم . ولی هنوز تستش نکردم . چون باید demo version اونو دانلود کنم .
Morteza Manafpour
سه شنبه 10 خرداد 1384, 10:41 صبح
دوستان این فایل اولی رو بگیرید و عینا کدهاش رو به VSFlexGrid8 انتقال بدین و ببینید چی میشه
و فقط FillStyle رو به مدار 1 تنظیم کنید و نظر بدید
niloufar
سه شنبه 10 خرداد 1384, 11:39 صبح
سلام
دوستان این فایل اولی رو بگیرید و عینا کدهاش رو به VSFlexGrid8 انتقال بدین و ببینید چی میشه
و فقط FillStyle رو به مدار 1 تنظیم کنید و نظر بدید
ای بابا آقا مرتضی! خود VS همه این کارها را خودش انجام میده، چرا همه این کد ها رو به او انتقال بدیم و ببینیم چی میشه؟
البته این جای آفرین گویی داره که شما با این MSH اتیغه (آخ ببخشید، یادم نبود که شما چقدر به این کنترل علاقه دارید) اینهمه کار را انجام داده اید ولی بالاخره وقتی یه چیز آماده اونم بدون خطا و کسر سرعت وجود داره، چرا آدم اینهمه زحمت بکشه و آخر هم بدون مشکل نباشه ...
Morteza Manafpour
چهارشنبه 11 خرداد 1384, 00:00 صبح
حالا تا چند روز صبر کنید تا من با این VS راه بیافتم ببینید چه کارهایی دارم باهاش انجام میدم.
اگه تموم شد یه نمونشو اینجا قرار میدم
niloufar
چهارشنبه 11 خرداد 1384, 16:33 عصر
سلام
حالا تا چند روز صبر کنید تا من با این VS راه بیافتم ببینید چه کارهایی دارم باهاش انجام میدم.
خدا را شکر! این آقا مرتضی که داره با VS کار میکنه، دیگه معلومه که این VS حرف نداره :sunglass:
شاپرک
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:33 صبح
همه منتظرن !!!!!!!!! پس چی شد ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.