PDA

View Full Version : ویژوال c یا ویژوال ++c؟

saman2
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 20:05 عصر
با سلام به همگی و سایت دوست داشتنی برنامه نویس.(چون اولین پست من بود، لازم دیدم سلام کنم).
یک سوال داشتم: من میخوام برنامه نویسی ویژوال C رو شروع کنم، حالا تردید دارم ویژوال c رو کار کنم یا ویژوال ++c رو؟ اصلا چه تفاوتی بین ایندو وجود داره؟
با تشکر

حسین فلاحی
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 19:12 عصر
یک سوال داشتم: من میخوام برنامه نویسی ویژوال C رو شروع کنم، حالا تردید دارم ویژوال c رو کار کنم یا ویژوال ++c رو؟ اصلا چه تفاوتی بین ایندو وجود داره؟
با تشکر

بالاخره تصمیم گرفتین که C رو کار کنین یا همچنان دچار تردید دارین؟! جمله تون دچار تناقض هست.
در هر حال

زمانی که شرکت بل توی سال 1970 زبان C رو ایجاد کرد، زبان کاملی به نظر می رسید و به سرعت برنامه نویس های حرفه ای به سمتش کشیده شدن. خب اون یه زبان ساخت یافته بود و زمانی که برنامه نویسی شیء گرا رونق پیدا کرد دیگه اون زبان ناقص به نظر می رسید. پس دوباره شرکت بل در سال 1980 دست به کار شد و زبان ++C رو طراحی کرد. زبان سی پلاس پلاس که ترکیبی از دو زبان C و simula بود قابلیت شیء گرایی رو هم داشت.

زبان ++C قابلیت شی گرایی رو هم داره اما سی نه. با این حساب تصمیم با خودتونه و بستگی به اون زمینه ای داره که می خواین توش کار کنین.

xman_1365_x
شنبه 06 شهریور 1389, 07:11 صبح
البته شما با c هم مي تونين شي گرايي كار كنيد
بريد تحقيق كنيد اما كلا براي شي گرايي نوشته نشده و حتما با cpp كار كنيد چون تكامل يافته شده تر c هست البته نمي دونم براي چه كاري مي خواين اما c# پيشرفته تر هست براي شي گرايي
و بايد بگم كه Microsoft Visual Studio شما مي توني هم c و هم cpp و c# بنويسي هم
.net و...
موفق باشي