ورود

View Full Version : شمارش خودکار رکوردها

sasabalan
جمعه 10 اردیبهشت 1389, 21:48 عصر
میخواهم یک فیلد auto number برای شمارش رکوردها در گزارش کریستال ریپورت داشته باشم چگونه آنرا ایجاد کنم

daniyal_1363
شنبه 11 اردیبهشت 1389, 20:55 عصر
میخواهم یک فیلد outonumber برای شمارش رکوردها در گزارش کریستال ریپورت داشته باشم چگونه آنرا ایجاد کنم

یه راه ساده اینکه از اول تا آخر جدول رو توی یه حلقه While بزاری و شمارنده که تعدادش رو بشماری

Dim re As Recordset, i As Double
i = 1
Do While Not re.EOF
i = i + 1
re.MoveNext
Loop

sohrab o
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 15:14 عصر
از این دستور sql استفاده کن
Syntax
ROW_NUMBER ( ) OVER ( [ <partition_by_clause> ] <order_by_clause> )
البته فکر کنم در sql 2005 بتونی چو در نسخه های پایین تر وجود نداره

roya2002132
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 14:31 عصر
از پنجره Field Explorer در محیط Crystal Repore
گزینه Special Fields/Record Number را به قسمت Details فرم گزارش زیر برچسب ردیف اضافه کنید.

torshizi
یک شنبه 09 خرداد 1389, 11:54 صبح
این دستورات را اجرا کنید cod نام یک فیلد است در بانک مثل نام و کل این دستورات را در قسمت جنرال datareportبنویسید (این دستورات با dataenvironment به بانک متصل شده است)Dim WithEvents myf As StdDataFormatDim RECORDNUM As LongPrivate Sub DataReport_Initialize() RECORDNUM = 0 Set myf = New StdDataFormat Set tel.Sections(&quot;section1&quot;).Controls(&quot;TEXT7&quot;).DataFor mat = myf DataEnvironment1.rsCommand14.Sort = &quot;cod&quot; If DataEnvironment1.rsCommand14.State = 1 Then(باز کردن بانک فرضی) DataEnvironment1.rsCommand14.Close End If DataEnvironment1.rsCommand14.OpenEnd SubPrivate Sub myf_Format(ByVal DataValue As StdFormat.StdDataValue) RECORDNUM = RECORDNUM + 1 DataValue = RECORDNUMEnd Sub