PDA

View Full Version : سوال: استفاده از Userو Password دیتابیس SQL؟

علیرضا حسن زاده
شنبه 11 اردیبهشت 1389, 15:56 عصر
دوستان من یه SQL2005 رو ویندوز 2003 دارم الان مجبور شدم برای کاربرام امکانی بدم که بتونن فایل هایی رو هم از سرور دانلود کنن آیا راهی وجود داره که کاربرا با همون یوزر پسورد هایی که براشون تو SQL تعریف شده به FTP (البته به FTP به نظرم رسید اگه راه بهتری وجو داره بفرمایید؟ اینم در نظر داشته باشید که کلاینت ها از طریق یه برنامه VB با دیتابیس ارتباط دارن؟) هم دسترسی داشته باشن (یعنی دوباره یوزر پسورد تعریف نکنم از همونا استفاده بشه)؟

nima_8m
شنبه 11 اردیبهشت 1389, 22:13 عصر
عکسش امکان داره یعنی شما با نام کاربری ویندوز به دیتابیس دسترسی داشته باشی اما با کاربرهای دیتابیس نمیتونی به امکانات سیستم عامل دسترسی داشته باشی

علیرضا حسن زاده
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 16:43 عصر
عکسش امکان داره یعنی شما با نام کاربری ویندوز به دیتابیس دسترسی داشته باشی اما با کاربرهای دیتابیس نمیتونی به امکانات سیستم عامل دسترسی داشته باشی
پس برای اینکه 300 کاربر بتونن با نام کاربری و پسورد به یه سرور FTP دسترسی داشته بشن چجوریه؟ یعنی باید 300 تا کاربر ایجاد کنم؟:عصبانی++:

nima_8m
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 23:17 عصر
خیر یه کاربر تعریف میشه همه با اون یه دونه وارد میشن

علیرضا حسن زاده
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 07:33 صبح
ولی من یه سرور FTP دیدم که واسه هر کاربر یه یوزر و پسورد داشت در ضمن اگه با یه یوزر و پسورد باشه که از لحاظ امنیت درست نیست

ghabbasi
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 18:15 عصر
سلام دوست عزیز
بهترین راهی که به نظر من رسید استفاده از اکتیو دایرکتوری ویندوز هست که از نام کاربری و کلمه عبوری که تو اکتیو دایرکتوری تعریف می‌کنی می‌تونی تو بیشتر نرم افزارهایی که با شبکه مایکروسافت کار می‌کنن استفاده کنی و همه نام کاربری و کلمه عبورهاتو فقط تو اکتیو دایرکتوری داشته باشی

nima_8m
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 23:58 عصر
ولی من یه سرور FTP دیدم که واسه هر کاربر یه یوزر و پسورد داشت در ضمن اگه با یه یوزر و پسورد باشه که از لحاظ امنیت درست نیست
از نظر امنیتی مشکلی پیش نمیاد اگه از OU و GROUP های کاربری مناسبی استفاده کنی شما میتونی هرچند کاربر که بخوای تعریف کنی گروه های انتخابی باید درست باشند مثلا گروه اپراتور که یک سیاست امنیتی برای تمام اعضای گروه تعریف میکنی.در همان ابتدای تعریف دیتا بیس سوالی از شما پرسیده میشه که میخواید یوزر و پسورد برای بانک انتخاب کنید یا از نام و کاربری ویندوز استفاده میکنید