PDA

View Full Version : مشکل در اتصال به اس کیو ال



javad_r_85
شنبه 11 اردیبهشت 1389, 22:26 عصر
من زمانی که یک شی اتصال با کانکشن استرینگ در میکنم وقتی از متد اپن استفاده میکنم با این استثنا برخود میکنم لطفا راهنمایی کنید.sqlExeception was unhandled

s.Jabbari
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 00:25 صبح
كدي رو كه نوشتي ميتوني بذاري

mohammad.cs85
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 14:47 عصر
سلام دوستان..
من میخوام با جاوا به SQL 2005وصل شم چه کار کنم؟
کد شو بذارین لطفا...
از توی ویندوز هم تنظیمات داره؟

MMR_1234
شنبه 04 فروردین 1397, 13:43 عصر
با سلام و تبریک سال نو
منم در حال جاضر با این مشکل روبرو شدم کد نوشته شده


namespace UseDataBase
{
public partial class Form1 : Form
{
SqlConnection My_Cn = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=Student;Integrated Security=True");
public Form1()
{
InitializeComponent();
}
private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
txtName.Focus();
My_Cn.Open();
}
private void btnDelete_Click(object sender, EventArgs e)
{
mtbMablagh.Text = "";
rbBed.Checked = false;
rbBest.Checked = false;
txtFamily.Text = "";
txtName.Text = "";
txtName.Select();
}
private void btnAdd_Click(object sender, EventArgs e)
{
if (rbBed.Checked)
{
SqlCommand My_cm = new SqlCommand("Insret Into Person(code_Person,Name,Family,Bed) Values('" + Int32.Parse(txtCode.Text) + "','" + txtName.Text + "','" + txtFamily.Text + "','" +Int32.Parse(mtbMablagh.Text) + "'", My_Cn);
My_cm.ExecuteNonQuery();
}
else
{
SqlCommand My_cm = new SqlCommand("Insret Into Person(code_Person,Name,Family,Best) Values('" + Int32.Parse(txtCode.Text) + "','" + txtName.Text + "','" + txtFamily.Text + "','" +Int32.Parse(mtbMablagh.Text) + "'", My_Cn);
My_cm.ExecuteNonQuery();
}
}
}
}
خطای ایجاد شده
147833

mr.sirwan
شنبه 04 فروردین 1397, 15:36 عصر
توی کوئریتون کلمه insert رو اشتباه نوشتین

MMR_1234
شنبه 04 فروردین 1397, 18:21 عصر
147834ممنون خودم دیدم و اون رو اصلاح کردم ولی هنوز همون خطا رو میده

mr.sirwan
شنبه 04 فروردین 1397, 18:29 عصر
مقدار 200000 رو برای چه فیلدی وارد کردی ببین اونجا مشکل داره

MMR_1234
شنبه 04 فروردین 1397, 19:39 عصر
مقدار 200000 رو برای txtCode منظور کردم نوع اون از Int32 هست

MMR_1234
شنبه 04 فروردین 1397, 19:44 عصر
مقدار اون رو به 5000 تغییر دادم بازم ایراد میگیره

147835

Mahmoud Zaad
شنبه 04 فروردین 1397, 20:27 عصر
سلام
برای فیلدهای عددی نیازی به استفاده ی سینگل کوتیشن ' نیست. ضمنا این نحوه کد نویسی علاوه بر خوانا نبودن، اینجور مشکلات رو هم به دنبال داره. بهتره از پارامترها استفاده کنید.

MMR_1234
یک شنبه 05 فروردین 1397, 03:08 صبح
ممنون دوست عزیز
من تازه شروع کردم و دارم مطابق آموزش پیش میرم
اگر ممکنه روش بهتر رو بهم بگین تا از اون روش شروع کنم

MMR_1234
یک شنبه 05 فروردین 1397, 03:17 صبح
راستی بخش Code_Person من هم از نوع عددی هست و برای اون هم همینکار رو انجام دادم
یعنی باید به این صورت بنویسم


SqlCommand My_cm = new SqlCommand("Insert Into Person(code_Person,Name,Family,Bed) Values(" + Int32.Parse(txtCode.Text) + ",'" + txtName.Text + "','" + txtFamily.Text + "'," +Int32.Parse(mtbMablagh.Text) + "", My_Cn);

MMR_1234
یک شنبه 05 فروردین 1397, 04:03 صبح
با سلام به همه دوستان
و تشکر از لطف شما
اشکال من در انتهای Values بود که پرانتز رو نبسته بودم
به هر حال ممنون
در ضمن اکه آقای Mahmuod Zaad روش بهتری رو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه که
بتونم از روش بهتر یاد بگیرم

Mahmoud Zaad
یک شنبه 05 فروردین 1397, 11:01 صبح
فقط بخش کامند و مقدار دهی پارامترها به شکل زیر تغییر بدید:
SqlCommand My_cm=new SqlCommand("insert into Person (code_Person, Name, Family, Bed) Values(@code_Person, @Name, @Family, @Bed)", My_Cn);
My_cm.Parameters.AddWithValue("@code_Person", txtCode.Text);
My_cm.Parameters.AddWithValue("@Name", txtName.Text);
My_cm.Parameters.AddWithValue("@Family", txtFamily.Text);
My_cm.Parameters.AddWithValue("@Bed", mtbMablagh.Text);

rouhparvarmehdi
چهارشنبه 08 فروردین 1397, 20:13 عصر
سلام دوستان
من میخوام یک برنامه با سی شارپ بنویسم و بانک آن sql هستش ، خواستم ببینم چیکار کنم که بانک به صورت اتوماتیک به sql اصافه شود ، یعنی کاربر پس از نصب برنامه بتواند با برنامه کار کند و مشکلی در اتصال به بانک نباشد.؟