ورود

View Full Version : معرفی کاربر در شیکه

sahar_hobab
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 14:31 عصر
سلام
می خواستم ببینم چطوری می شه یه کاربر جدید در شبکه ایجاد کرد:افسرده:
منظور از پروفایل چیه و چطوری می شه کاربرو محدود کرد که چه کاری بکنه و چه کاری نکنه؟
شبکه من دومینه از user بقیه می تونم وارد شم ولی نمی دونم چطوری می شه از یوزر خودم وارد شم یعنی چطوری ایجاد کنم؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید:لبخندساده:

nima_8m
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 23:23 عصر
خیلی سادست شما به اکتیو دایرکتوری مراجعه میکینی اونجا گزینه new user را انتخاب میکنی
اگه بخوای یوزری رو محدود کنی باید از group policy استفاده کنی

sahar_hobab
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 07:41 صبح
اکتیو دایرکتوری کجاست؟ هر چی سرچ می کنم نیست.:ناراحت:
من تازه کارم
اصلا نمی دونم

elahe akbarypoor
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 16:03 عصر
کنسول active directory توی domain controller هست ، یعنی برو به start توی administrative tools گزینه active directory users and computers رو انتخاب می کنی تا کنسول باز شه بعد می تونی توش کاربر تعریف کنی . برای محدود کردن کاربرها هم باید توی run menu بزنی gpedit.msc و محدودیت هایی رو که می خوای روی کاربرات اعمال کنی.

nima_8m
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 00:06 صبح
سلام
دوست عزیز اگه تازه کاری توی همین سایت کتابهای خوبی میتونی پیدا کنی تا یه شناخت کلی از شبکه پیدا کنی شما اول باید بدونی که شبکه شما دومین هست یا ورک گروپ چون تعریف کاربر در این دو شبکه متفاوت هستش توصیه میکنم مطالعه در باره شبکه های کامپیوتری داشته باشی موفق باشی

sahar_hobab
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 09:34 صبح
سلام
مرسی از راهنماییت :بوس:
خیلی خوب بود :تشویق:
اما نمی دونم چطوری میشه واسه یوزر های دیگه محدودیت ایجاد کرد مثلا کار کات کردنو نتونن انجام بدن
در ضمن می تونی بگی واسه شبکه کردن روی سرور چه برنامه هایی باید نصب بشه .تو دومین

nima_8m
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 23:54 عصر
سلام
مرسی از راهنماییت :بوس:
خیلی خوب بود :تشویق:
اما نمی دونم چطوری میشه واسه یوزر های دیگه محدودیت ایجاد کرد مثلا کار کات کردنو نتونن انجام بدن
در ضمن می تونی بگی واسه شبکه کردن روی سرور چه برنامه هایی باید نصب بشه .تو دومین
نگفتی شبکت چیه ؟
اگه دومین باشه با استفاده از group policy میتونی هر محدودیتی که بخوای اعمال کنی
واسه شبکه کردن احتیاج به برنامه خاصی نداری باید سرویسهای مورد نیازت و فعال کنی

sahar_hobab
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 07:34 صبح
شبکمون دومینه ولی نمی دونم چطوری می شه از group policyاستفاده کرد.:خجالت:
راستی اگه واسه شبکه کردن هیچ برنامه خاصی نمی خواد پس اکتیو دایرکتوری توی سرور
چطوری نصب می شه؟؟؟؟؟

nima_8m
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 00:12 صبح
با سلام
به این مسیر برو start سپس administrative tools گزینه active directory users and computers
در این قسمت روی نام دومین راست کلیک کن سپس تب group policy رو انتخاب کن در پنجره باز شده دکمه edit رو بزن حالا تعداد زیادی سیاست امنیتی هست که منتظر فرمان شماست در ضمن به چند مورد توجه کن اگه در این مسیری که گفتم سیاستی اعمال کنی به تمام یوزرها تاثیر میزاره اگه بخوای سیاست رو به گروه خاصی اعمال کنی باید ou بسازی و یوزرها رو دسته بندی کنی مثلا مدیران-کاربران-مالی و .... بعد از اعمال تغییرات group policy رو باید آپ دیت کنی تا تغییرات اعمال بشه در ویندوز 2003 سرور دستور gpupdate /force گروپ پالیسی رو به روز میکنه موفق باشید.

sahar_hobab
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 07:29 صبح
مرسی اما اگه بخوام همه اینا رو اصولی یاد بگیرم و تمیز بفهمم چی کار باید بکنم
آیا سایتی یا کتابی است که بخونم و یاد بگیرم
آخه من که تو هر سایتی می رم تا دومین کردنش هست این چیزا نیست