View Full Version : سوال: رزولوشن موقع طراحي
program123
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 11:27 صبح
سلام
موقع طراحي با asp.net رزولوشن كامپيوتر را روي چند تنظيم كنم؟ و چرا با mozila ,
internet explorer مكان فرم را مختلف ميبينيم؟
mehdi.mousavi
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 11:58 صبح
سلام موقع طراحي با ASP.NET رزولوشن كامپيوتر را روي چند تنظيم كنم؟ و چرا با mozila , internet explorer مكان فرم را مختلف ميبينيم؟
سلام.
Resolution کامپیوتر یا صفحه HTML رو؟ من Resolution صفحه مانیتور رو روی حداکثر چیزی که سخت افزارم پشتیبانی میکنه، قرار میدم. اما برای صفحه HTML ام، عموما 1024x768 رو بصورت پیش فرض در نظر میگیرم. البته این کاملا بستگی داره به نوع طراحی شما و کاری که می خواهید انجام بدید.
در HTML ما 3 نوع Layout داریم (بطور کلی):
Fixed Width
Liquid
Elastic
احتمالا شما قصد دارید Layout صفحه رو طبق روش اول، یعنی Fixed Width طراحی کنید که چنین سوالی کرده اید. اگر از روش دوم استفاده کنید، محتویات صفحه HTML بر اساس سایز مرورگر بازدیدکننده تنظیم میشه و دیگه نیازی نیست نگران ابعاد صفحه باشید. البته پر واضحه که طراحی Liquid Layout بسیار دشوارتر از Fixed Width هستش.
اما روش سوم چیه؟ روش سوم هم همون روش اول هستش، با این تفاوت که شما عرض فحه رو توسط مقادیر em تعریف می کنید. در حقیقت سایز صفحه بر اساس سایز فونت مرورگر تعیین میشه. اگر فونت بزرگ بشه، سایز صفحه نیز متعاقبل بزرگ میشه و اگر کوچک بشه، سایز صفحه نیز از این کوچک شدن پیروی میکنه.
در مورد نمایش مشاهده متفاوت صفحه در IE و FF نیز باید به CSS هایی که برای صفحه ساخته اید، رجوع کنید. برای شروع، من کتاب CSS: The missing manual رو پیشنهاد میدم. توی این کتاب با تمام آن چیزی که برای طراحی یه CSS خوب نیاز دارید، آشنا خواهید شد.
موفق باشید.
alireza_s_84
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 12:24 عصر
سلام
موقع طراحي با ASP.NET رزولوشن كامپيوتر را روي چند تنظيم كنم؟ و چرا با mozila ,
internet explorer مكان فرم را مختلف ميبينيم؟
سلام برای طراحی مستقل از مرور گر اینجا رو یک نگاهی بنداز:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=217788
program123
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 11:07 صبح
من با asp.net كار ميكنم .louyot در style ها شامل اين گزينه ها نميشود.
mehdi.mousavi
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 11:31 صبح
من با ASP.NET كار ميكنم .louyot در style ها شامل اين گزينه ها نميشود.
سلام.
من در مورد تکنولوژی Server Side شما یا IDE مورد استفاده اتون مطلبی نگفتم. مطالبی که گفتم صرفا در مورد طراحی صفحات HTML و استفاده از CSS بوده... حالا ممکنه شما از ASP.NET برای ارائه صفحات استفاده کنید، فرد دیگه ای از Java و نفر بعدی از PHP. در هر سه حالت، طراحی HTML/CSS شما تفاوتی نمیکنه...
Layout هایی که اسم بردم، به این معنی نبود که Option ای برای اینکار در Visual Studio (یا دیگر نرم افزار ها) وجود داره که میتونید به کمک اون Option صفحه رو بدین شکل طراحی کنید. خیر. اونها اسم شیوه هایی بود که میشه صفحات وب رو بر اون اساس طراحی کرد.
لطفا برای آشنایی بیشتر با CSS ها، به کتابی که در پست قبل اشاره کردم رجوع کنید.
پاورقی: هیچوقت خودتون رو محدود به تواناییهای یک IDE نکنید (بطور مثال، Visual Studio). متاسفانه Visual Studio به درد طراحی صفحات HTML نمیخوره... جاش، می تونید از Frontpage یا SharePoint Designer استفاده کنید. اما اونجا هم خودتون رو محدود به Template هایی که داره نکنید. ممکنه Template مورد نظر شما توی SharePoint Designer بطور پیشفرض وجود نداشته باشه، اما این به این معنی نیستش که شما نمیتونید صفحه خودتون رو به سبک دیگه ای طراحی کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.