ورود

View Full Version : اشکال در نمایش query یا form های ساخته شده در Access در vb.net

محبوبه محزون زاده
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 14:54 عصر
سلام
من یه دیتابیس تو Access دارم و می خوام یه query بسازم که یه عدد یا اسم رو از ورودی (یه منو مثل یه windows form) بگیره و تو بانک جستجو کنه.سپس نتایج رو توی crystal report نمایش بده.اما هر کار میکنم هر سط رو توی crystalreport توی یه صفحه نمایش می ده.
لطفا راهنماییم کنید.

omidghadiri
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 17:55 عصر
سلام
من یه دیتابیس تو Access دارم و می خوام یه query بسازم که یه عدد یا اسم رو از ورودی (یه منو مثل یه windows form) بگیره و تو بانک جستجو کنه.سپس نتایج رو توی crystal report نمایش بده.اما هر کار میکنم هر سط رو توی crystalreport توی یه صفحه نمایش می ده.
لطفا راهنماییم کنید.

شما گزارشتون رو درست طراحی کردید و در واقع شما گزارشتون رو در Detail قراردادید؟

محبوبه محزون زاده
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 00:32 صبح
بله
گزارش رو گام به گام از روی یه فایل آموزشی درست کردم وبه دیتابیس ارتباط دادم،اما فقط وقتی همه داده ها رو بخواد نشون بده درست کار می کنه و همه رو توی یه صفحه نشون میده.

لطفا اگه میشه یه نمونه مثال رو که بتونم یه query از بانک بسازم و در VB.net نشون بدم یا بتونم توی VB.net یه جستجو پارامتری از بانکم بسازم ودر CrystalReport نشون بدم رو اگه زحمتتون نیس قرار بدید.
با سپاس

sara.f
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 00:36 صبح
سلام
الآن مشکل شما چیه؟ یعنی وقتی یک Query جستجو می نویسید و اجراش می کنید، نتایج را به درستی در کریستال نشون میده؟ تنها مشکلتون اینه که هر رکورد را در یک صفجه جداگانه نشون میده؟

omidghadiri
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 09:05 صبح
بله
گزارش رو گام به گام از روی یه فایل آموزشی درست کردم وبه دیتابیس ارتباط دادم،اما فقط وقتی همه داده ها رو بخواد نشون بده درست کار می کنه و همه رو توی یه صفحه نشون میده.

لطفا اگه میشه یه نمونه مثال رو که بتونم یه query از بانک بسازم و در VB.net نشون بدم یا بتونم توی VB.net یه جستجو پارامتری از بانکم بسازم ودر CrystalReport نشون بدم رو اگه زحمتتون نیس قرار بدید.
با سپاس

شما طریقه سرچتون رو با شئ دیتاست نوشتید یا با recordset ؟
چنانچه امکانش هست کدتون رو بزارید تا اشکالاتش برطرف بشه

محبوبه محزون زاده
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 23:13 عصر
من یه دیتاست دارم که یه جدول داره
یه فرم درست کردم که روی اون یه crystalreport viewer قراردادم و وتوی کرستال ریپورتی که طراحی کردم بعضی از فیلدهای دیتاست رو قراردادم.
حالا سئوال من اینه که چطور میتونم یه عدد یا یه اسم رو از ورودی بگیرم و توی بانک اطلاعاتی جستجو کنم (یه جستجوی پارامتری)ونتیجه اون رو فقط توی یه صفحه نمایش بدم نه اینکه هر رکورد رو توی یه صفحه؟