ورود

View Full Version : سوال: administrator غیر فعال است وفقط با directory services restore mode بالا می آید

eram_rayaneh
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 18:01 عصر
:خجالت: سلام خواهش میکنم درصورت امکان زودترکمکم کنید:
درتنظیمات policy ویندوزسرور2003دستکاری شده و حالا برای log on شدن پیغام داده میشود administrator غیر فعال است وبعداز برداشتن پسورد با boot hiren فقط با directory services restore mode بالا می آید که متاسفانه تمام گزینه های active directury غیر فعال است - آیا راهی بجز نصب مجدد ویندوز برای فعال سازی administrator & user است - ممنون میشوم اگر میدانید سریعتر پاسخ دهید % :تشویق:

nima_8m
سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 23:41 عصر
این دستور رو تو run بزن ببین کار میکنه تا بتونی admin و فعال کنی یا یه یوز از گروه admin اضافه کنی
control userpasswords2
از سیستمم restor چی میتونی استفاده کنی یا نه؟

eram_rayaneh
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 08:34 صبح
نه متاسفانه جواب نداد

persiankeo
دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 09:22 صبح
یه پیشنهاد که اگه خودم بودم شاید این کارو نمیکردم. (والا دیگه ! لااقل میزاشتم به عنوان آخرین راه )
اینکه : از ویندوزت بکاپ بگیر . کامل از هی چی به نظرت میرسه , system state و DHCP و ...
حتی برای اینکه خیالت از نظر بکاپ گیری راحت باشه از درایو ویندوزت با برنامه ی مثل Norton gust یه Image بگیر (البته به صورت Full نه معمولی) . بعد AD رو غیر فعال کن و یوزرت رو ایجاد کن بعد دوباره ری استور ...
بازم در این مورد مشورت بگیر ...

Qermezkon
دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 11:38 صبح
از نرم افزار ElcomSoft System Recovery استفاده كن سه سوته پسورد هر كاربري رو عوض مي كنه به سيستم عامل هم صدمه نمي زنه