PDA

View Full Version : پوشه ی پکیج ها کجاست؟

صابر طهماسبی
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 18:58 عصر
سلام
من برنامه رو با Runtime packages کامپایل کردم حالا می خوام برنامه رو بدم کسی باید پکیج ها رو همراهش بدم اما نمی دونم پکیج ها کجا هستند؟!
فرض کنید میخوام با NSIS براش فایل نصب کننده بسازم باید پکیج ها رو همراهش اضفه کم
من از دلفی 2009 استفاده می کنم

tdkhakpur
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 20:59 عصر
خب برنامه را داخل جایی که پکیج نصب نشده اجرا کن یک به یک فایلها را از شما خواهد خواست اسمشان را یادداشت کنید و به همراه فایل ضمیمه کنید

vcldeveloper
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 22:56 عصر
Packageهای استاندارد دلفی در پوشه System32 شما نگهداری میشند، باید از اونجا آنها را کپی کنید. ولی محل Package مربوط به کامپوننت هایی که نصب کردید، میتونه با توجه به تنظیمات Package متفاوت باشه. بطور پیش فرض Package کامپوننت هایی که نصب می کنید در پوشه BPL دلفی هست، که در مسیر زیر در دلفی 2010 به طور پیش فرض هست:
C:\Users\Public\Documents\RAD Studio\7.0\Bpl

صابر طهماسبی
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 22:58 عصر
مشکل من اینه که اصلا نمیدونم پکیج ها کجا هستند که کنار برنامه کپی کنم
مثلا پکیج vcl کجاست

tdkhakpur
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 19:23 عصر
مشکل من اینه که اصلا نمیدونم پکیج ها کجا هستند که کنار برنامه کپی کنم
مثلا پکیج vcl کجاست

مطئئننا همه پکیجها داخل سیستم شما هست شما در پی راهی باشید که اسم پکیجهائی را که مورد نیاز برنامه تان هست را پیدا کنید بعد از آن با یک جستجوی فایل میتوانید آنها را داخل هاردتان پیدا کنید.
آسانترین و ساده ترین ره اجرای برناه EXE داخل سیستمی هست که دلفی درش نصب نشده باشد.البته راههای پیچیده و علمی هم برای این کار وجود دارد.

vcldeveloper
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 22:52 عصر
البته راههای پیچیده و علمی هم برای این کار وجود دارد.
چرا راه های پیچیده؟!! شما برنامه ات را با Runtime Package کامپایل کن، بعدش از منوی Project گزینه Information for Project رو انتخاب کن، خودش لیست Packageهای استفاده شده در برنامه را بهت میده.

این Packageها اگر Packageهای استاندارد دلفی باشند، توی پوشه System32 هستند، و اگر مربوط به کامپوننت هایی که نصب کردید باشند، یا در پوشه BPL دلفی هستند، یا در همونجایی که کامپوننت مورد نظر را نصب کردید.

tdkhakpur
جمعه 17 اردیبهشت 1389, 00:31 صبح
چرا راه های پیچیده؟!! شما برنامه ات را با Runtime Package کامپایل کن، بعدش از منوی Project گزینه Information for Project رو انتخاب کن، خودش لیست Packageهای استفاده شده در برنامه را بهت میده.

زیاد با IDE کار نمی کنم ولی این گزینه را پیدا نمی کنم در ضمن اگر منظورتان همان ادیتی هست که زیر runtiem package قرار گرفته داخل آن همه package ها را لیست شده نه اونایی را که باید به همراه برنامه باید لیست بشود.

صابر طهماسبی
جمعه 17 اردیبهشت 1389, 05:21 صبح
سلام
از توجه همگی کمال تشکر را دارم
آقا ما آخرش نفهمیدیم اونا همه ی پکیج ها هستن یا فقط پکیج هایی که در برنامه استفاده شدن؟:گیج:

vcldeveloper
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 14:45 عصر
زیاد با IDE کار نمی کنم ولی این گزینه را پیدا نمی کنم در ضمن اگر منظورتان همان ادیتی هست که زیر runtiem package قرار گرفته داخل آن همه package ها را لیست شده نه اونایی را که باید به همراه برنامه باید لیست بشود.
آدرس دقیق گزینه مربوطه را نوشتم: منوی Project، گزینه Information for Project. این گزینه ربطی به اون Editایی که شما گفتید و در آدرس Project | Options | Packages | Build with runtime packages قرار داره، نداره.

آقا ما آخرش نفهمیدیم اونا همه ی پکیج ها هستن یا فقط پکیج هایی که در برنامه استفاده شدن؟
Packageهایی که در برنامه تان استفاده شدند، و باید با برنامه به سیستم مقصد منتقل کنید.

صابر طهماسبی
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 17:36 عصر
ممنون آقای کشاورز
حل شد
فقط یه نکته جالب این که وقتی به صورت runtime کامپایل می کنم فقط حجمش کم میشه ولی در قسمت اطلاعات پروژه Packages used نوشته (none) اگه با غیر runtime هم کامپایل کنم همون none نوشته فقط حجمش زیاده!:متعجب:
:متفکر:

vcldeveloper
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 17:54 عصر
فقط یه نکته جالب این که وقتی به صورت runtime کامپایل می کنم فقط حجمش کم میشه ولی در قسمت اطلاعات پروژه Packages used نوشته (none) اگه با غیر runtime هم کامپایل کنم همون none نوشته فقط حجمش زیاده!
باید Build کنید، تا بهتون جواب درست بده، نه Compile.