ورود

View Full Version : یک پیشنهاد

ارحام
شنبه 07 خرداد 1384, 12:36 عصر
سلام علیکم
بنده تنها چند دقیقه است که با این سایت آشنا شده ام(!) و دقیقاً نمی دانم که پیشنهادم را باید کجا مطرح کنم اما شاید اینجا بهترین جا برای این کار باشد!

من اخیراً کلاسی با نام TMFI مخفف Mathematical-Function Interpreter تحت دلفی طراحی کرده ام که اجمالاً دارای Feature های زیر می باشد:

1- امکان دریافت توابع پیچیده ریاضی و سیستم هوشمند برای بررسی اینکه آیا تابع وارد شده معتبر است یا خیر.
2- سیستم هوشمند برای ساده کردن تابع ورودی! (این قابلیت برنامه برای کسانی که برای اولین بار با برنامه کار می کنند، بسیار شگفت انگیز است).
3- امکان محاسبه مقدار تابع در یک نقطه ورودی.
4- بررسی اینکه آیا مقدار ورودی عضو دامنه تابع است یا خیر
5- سیستم هوشمند برای تهیه تابع مشتق از تابع ورودی! که نتیجتاً برای یک تابع می توان تابع مشتق مرتبه n ام آن را نیز بدست آورد.
6- امکان در نظر نگرفتن متغیر x برای تابع. یکی از کاربردهای این قابلیت ساخت کامپوننت هایی است که بتوان در آن ها یک مقدار عددی را به صورت یک عبارت ریاضی (مثل cos(p/6)+2^8) دریافت نمود.
7- این کلاس کاملاً بهینه سازی شده است به طوری که سایز فایل dcu. یونیت شامل آن تنها 31KB است.
8- ...

اگر مایلید که حق کپی و تکثیر این نرم افزار به شما واگذار شود، با بنده تماس بگیرید. در ضمن لطفاً مبلغ پیشنهادی تان را نیز ذکر بفرمایید (با توجه به اینکه فایل pas. یا dcu. کدام یک را می خواهید؟)

با تشکر
ارحام عموی فومنی

Delphi-Clinic
شنبه 07 خرداد 1384, 17:01 عصر
سلام

خوش آمدی دوست من. :)

ا- پیشنهاد شما بهتره تو بخش آگهی ها مطرح بشه.

2- به نظر من مشخصات کامل ابزاری که زحمت نوشتنش رو کشیدی بنویس.

3- به خودت بستگی داره که بخوای با سورس بفروشی یا بدون سورس.

4- قیمت گذاری هم با خودته. چون فقط خودت می دونی که چقدر هزینه کردی و چقدر وقت صرف کردی. :)

ارحام
شنبه 07 خرداد 1384, 18:03 عصر
از خوش آمدگویی شما و راهنمایی تان ممنونم

بنده می خواهم این نرم افزار رو با قیمت توافقی بفروشم.