PDA

View Full Version : سوال

dada_vahid
جمعه 17 اردیبهشت 1389, 12:50 عصر
به نام خدا

دوستان خسته نباشید من چند تا سوال داشتم
یک کلاینتی که Ip رو از سرور 1 گرفته بعد از اینکه 50%تاریخ lease ip خودش رو از دست میده یک بسته ارسال میکنه که دوباره اونو ریست کنه و اگر سرور1 در جوابشو نداد صبر میکنه تا 87% برسه و اگر دوباره سرور1 جواب کلاینت رو نداد میره هر سروری که جوابشو بده و در همون زیر شبکه هست تقاضای ip میکنه درسته؟؟؟؟ اگه درسته چند تا سوال داشتم

1 - اگه دوباره سرور 1 فعال شد چه کار میکنه ؟؟؟؟
2 - فرض میگیریم که ip اولی مربوط میشه به بخش خرید و فروش و ip دومی مربوط میشه به بخش حسابداری که نیاز به اینترنت نداره اینجا کلاینت باید چه کار کنه؟؟؟
3 -با سطح دسترسی رو چه جور کنار میاد؟؟

tdkhakpur
جمعه 17 اردیبهشت 1389, 13:23 عصر
یک کلاینتی که Ip رو از سرور 1 گرفته
این مطلب شما یعنی چی - IP محل یک دستگاه را نشان میده قرار نیست که سرور به کلاینت IP بدهد.

اگر سرور1 در جوابشو نداد صبر میکنه تا 87% برسه و اگر دوباره سرور1 جواب کلاینت رو نداد میره هر سروری که جوابشو بده و در همون زیر شبکه هست تقاضای ip میکنه درسته؟؟؟؟
این بستگی به نرم افزار و نحوه طراحی اون دارد که چه کارهایی ر انجام دهد و به سرور چه ارتباطی دارد؟

اگه درسته چند تا سوال داشتم
اگر منظور شما همین مطالب بالا باشد - نه درست نیست

manvaputra
جمعه 17 اردیبهشت 1389, 18:04 عصر
این مطلب شما یعنی چی - IP محل یک دستگاه را نشان میده قرار نیست که سرور به کلاینت IP بدهد.

دوست عزیز فکر می کنم منظور این دوستمون ساختار DHCP هست که توی اون کلاینت ها آیپی خودشون رو از سرور DHCP دریافت می کنن.

و اما در جواب این دوستمون باید بگم این بر می گرده به سیاست تنظیمات سرورهای DHCP باید دید ادمینی که این کارو کرده چه شرایطی رو در نظر گرفته.

dada_vahid
جمعه 17 اردیبهشت 1389, 18:58 عصر
با سلام
درسته
خوب فرض می کنیم ما یک مدیر شبکه بی تجربه و خنگ مثل من داره این کار رو انجام میده و همه چیز به صورت پیش فرض تعریف شده
برای من سوال اولی خیلی مهمه که بدونم کلاینت با سرور 1 کنار میاد یا نه