ورود

View Full Version : ارسال پارامتر

majidsoft
جمعه 17 اردیبهشت 1389, 17:57 عصر
با سلام خدمت دوستان
من در استیمول ریپورت برای ارسال پارامتر وقتی از دیتابیس اکسس استفاده می کنم بدون هیچ مشکلی کار می کند ولی وقتی از sql استفاده می کنم یک ایراد مطابق این شکل می گیرد یعنی برای ارسال پارامتر برای sql باید جور دیگه ای عمل کرد وقتی که در پارامتر مثلا می نویسم
select * from information where code=8244 بدون مشکل اجرا می شه
ولی وقتی می نویسم select *from information where code=@code ایراد می گیره
با تشکر

iman_22a
جمعه 17 اردیبهشت 1389, 21:19 عصر
باید توی همون پنجره که کوئری رو ایجاد می کنید یک پارامتر جدید به نام code ایجاد کنید (@ اول پارامتر توی تعریف پارامتر لازم نیست آورده بشه)

موفق باشید

majidsoft
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 00:58 صبح
با تشکر از شما دوست عزیز
شما اینکار را با اکسسس انجام دادی من هم گفتم که با اکسس مشکلی ندارد ولی توی sql این ایراد را می گیرد همونطور که فرمودید @ رو هم برداشتم ولی فرقی نکرد اگه ممکنه اینکار را با sql انجام دهید همونطور که گفتم وقتی به جای @code مقدار را می گذارم درست است ولی به محض درست کردن پارامتر ایراد می گیرد
با تشکر

iman_22a
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 19:49 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز
شما اینکار را با اکسسس انجام دادی من هم گفتم که با اکسس مشکلی ندارد ولی توی sql این ایراد را می گیرد همونطور که فرمودید @ رو هم برداشتم ولی فرقی نکرد اگه ممکنه اینکار را با sql انجام دهید همونطور که گفتم وقتی به جای @code مقدار را می گذارم درست است ولی به محض درست کردن پارامتر ایراد می گیرد
با تشکر

توی این تصویر یه کانکشن بهSql Server ایجاد کردم و باهاش یه کوئری ساختم (همونطور که تو شکل مشخصه) . چند جا هست که کوئری ساخته شده را به شکل های مختلف تست می کنه توی این حالتی که تصویر نشون میده ایرادی نی گیره اما توی حالتهای دیگه اروری شبیه ارور شما میده .

majidsoft
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 23:55 عصر
این کد رو هم تست کردم جواب نداد من یک نمونه را براتون می ذارم اگه می شه تستش کن

majidsoft
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 16:22 عصر
سلام بالاخره خودم حلش کردم اگه کسی خواست بگه تا براش بذارم

asoooo
یک شنبه 25 دی 1390, 13:35 عصر
سلام
منم با این مشکل بر خوردم. لطفا اگه میشه راهنمایی کنید