ورود

View Full Version : من دوتا قطعه کد ازadodcوsqlرو متوجه نمیشم ممنون میشم اگر کمکم کنید....

vafa68
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 11:04 صبح
من دوتا قطعه کد ازadodcرو متوجه نمیشم ممنون میشم اگر کمکم کنید....
ای دو خط رو هرکی میدونه به من توضیح بده...
:عصبانی++::افسرده:
Adodc2.RecordSource = "SELECT * FROM Factor_Detail INNER JOIN Servise ON Factor_Detail.Factor_ID = Servise.Factor_ID WHERE Servise.Moshtarak_ID=" & Moshtarak_ID
Adodc2.Refresh

Adodc3.RecordSource = "SELECT Sum(Sum_Price)AS SS,Count(Factor_ID)AS TT FROM Servise WHERE Moshtarak_ID=" & Moshtarak_ID
Adodc3.Refresh

a_mohammadi_m
یک شنبه 02 خرداد 1389, 07:30 صبح
با سلام
دستور اول مربوط به دريافت اطلاعات از دو جدول با اطلاعات وابسته به همه ، يعني در جدول اول اطلاعاتي وجود داره كه به ركوردهايي در جدول دوم مربوط هستند
دستور Join كارش همينه مثلا اطلاعات سربرگ فاكتور مانند نام مشتري و تاريخ و ... با اطلاعات سطرهاي فاكتور مثل نام جنس و تعداد و في و مبلغ و .... اينها با چيزي مثل شماره فاكتور يا شماره مشتري به هم مربوط ميشن كه در مثال شما با فيد Moshtarak_ID به هم ربط دارند

a_mohammadi_m
یک شنبه 02 خرداد 1389, 07:34 صبح
دستور بعدي هم ظاهرا براي يك Moshtarak_ID خاص ( يك مشتري معين ) مجموع و تعداد تمامي فاكتورهاي صادر شده رو محاسبه كرده و در اختيار Adodc3 قرار ميده
مثلا در مواقعي كه ميخواهيم بدونيم فلان مشتري چقدر با ما حساب و كتاب داره ( بدهكاره و يا ... )
دستور Sum مجومع كليه فيلدهاي مورد نظر و دستور Count تعداد اونها رو بدست مياره
اينها از توابع مشهور دستورات SQL هستند
توصيه ميكنم جهت اطلاع بيشتر حتما يك كتاب در مورد SQL بخونيد ( كتاب SQL Server نه ها )