ورود

View Full Version : یک راهکار مناسب جهت بدست آوردن شماره سریال منحصر بفرد

دنیای دلفی
شنبه 07 خرداد 1384, 22:32 عصر
دوستان دلفی کار و برنامه نویس سلام

من مدتهاست به دنبال یک راهکار مناسب برای بدست آوردن یک شماره سریال منحصر بفرد از سیستم برای قفل نرم افزاری هستم .
روشهای مختلفی را بررسی و تست کرده ام مانند (CPU ) و غیره از توابع API استفاده کرده ام ولی به نتیجه قانع کننده ای نرسیده ام .

تا بلاخره ابزار مناسب این کار را پیدا کرده ام نام این ابزار MachineID Library SDK است
که می تواند شماره سریال مادربورد - مانیتور - هارد دیسک - و کارت گرافیکی را بیرون بیاورد و بسیار توانمند می باشد . بر روی همه نوع ویندوزی کار می کند و من روی سیستمهای مختلف تست کرده ام و هیچ مشکلی ندارد .

سایت این DLL ==>
http://ionworx.com/machineid.html میباشد .

قیمت این ابزار تقریبا 50 یورو می باشد اگر دوستان تمایل به خرید این ابزار دارند می تواند پیام بگذارند . مثلا 10 نفر بشویم نفری 5000 تومان بگذارم و آقای کرامتی زحمت خرید را برای ما انجام دهد .

اگر کسی تمایل دارد این کار را انجام دهیم اعلام کند .

:wink: :oops:

مهدی کرامتی
شنبه 07 خرداد 1384, 23:28 عصر
شماره سریال مادربورد - مانیتور - هارد دیسک - و کارت گرافیکی
من تستش کردم. چیز جالبی نیست.

چون وقتی کاربر مانیتور، کارت گرافیک و یا ... رو عوض کنه کد شناسه سیستم اش عوض میشه و ... بقیه اش رو خودتون حدس بزنید.

دنیای دلفی
یک شنبه 08 خرداد 1384, 09:01 صبح
چون وقتی کاربر مانیتور، کارت گرافیک و یا ... رو عوض کنه کد شناسه سیستم اش عوض میشه و ... بقیه اش رو خودتون حدس بزنید.

آقای کرامتی
ظاهرا این نسخه دمو است که شماره سریالها را با هم ترکیب می کند . ولی نسخه اصلی می تواند به انتخاب کاربر یکی از شماره سریالها را در اختیار قرار دهد .
:flower:

مهدی کرامتی
یک شنبه 08 خرداد 1384, 10:27 صبح
خیر، نسخه Trial از نظر کارکرد فرقی با نسخه کامل ندارد.

در ضمن، من خودم میتونم یکی بهتر از اون رو بنویسم.

Delphi Skyline
یک شنبه 08 خرداد 1384, 10:54 صبح
خیر، نسخه Trial از نظر کارکرد فرقی با نسخه کامل ندارد.
درسته . تنها تفاوت تریال با فول محدودیت زمانی است .

در ضمن، من خودم میتونم یکی بهتر از اون رو بنویسم.
تا آقای کرامتی هست برای چی بریم 50 یورو بدیم .

دنیای دلفی
یک شنبه 08 خرداد 1384, 14:07 عصر
جناب آقای کرامتی

در تاپیکهای مختلف شما گفتید که یک راهکار مناسب برای بدست آوردن شماره سریال واقعی HDD وجود ندارد که بتواند روی تمامی HDD ها کار کند .

آیا جدیدا روشی را برای این کار پیدا کرده اید .
:flower:

دنیای دلفی
یک شنبه 08 خرداد 1384, 14:28 عصر
یک سایت دیگه هم هست که یک Active X را برای بدست آوردن شماره سریال مخصوص VB می ده که خیلی جالبه نظرتون درباره این چیه میشه معادل دلفی شو پیدا کرد
http://www.vadino.ru/windows/development-tools/debugging/hdd_firmware_serial_number_source_code.html

:strange: :تشویق: :flower:

دنیای دلفی
یک شنبه 08 خرداد 1384, 14:28 عصر
:تشویق:

Delphi Skyline
یک شنبه 08 خرداد 1384, 19:10 عصر
یک سایت دیگه هم هست که یک Active X را برای بدست آوردن شماره سریال مخصوص VB می ده
من فکر می کردم ActiveX ها از تکنولوژی Com پیروی می کنه . :D
فکر نمی کنید ActiveX ها را می شه در تمامی Programming Platform ها فراخوانی کرد ؟ :mrgreen:

دنیای دلفی
یک شنبه 08 خرداد 1384, 19:28 عصر
خیر - ظاهرا خود سایت گفته فقط مربوط به VB است و Delphi را پشتیبانی نمی کند .
:mrgreen: