ورود

View Full Version : نوشتن آنتی ویروس

badnam_051
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 01:16 صبح
سلام دوستان عزیز راستش من چند وقتیه که میخوام یه برنامه ضد یه ویروس بنویسم ولی زیاد جاوا بلد نیستم اینجا داداشی هست کمک کنه بنویسم یه برنامه کوچیکه ببینید من میخوام انتی این رو بنویسم راستش من فقط یه عملگر تقسیم و جمع و تفریق با جاوا کار کردم با نت بینز اگه کسی کمکم کنه :ناراحت:اینو بنویسم کمک بزرگی بهم کرده .

vcldeveloper
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 18:59 عصر
انتظار دارید چه کمکی دریافت کنید؟ برنامه های جاوا خودشان در داخل یک محیط ایزوله شده (ماشین مجازی جاوا) اجرا میشند. چطور انتظار دارید که یک برنامه ایزوله شده جاوا سایر Processها را به عنوان یک آنتی ویروس کنترل کنه؟!

Mask
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 19:42 عصر
با سلام
دوست عزیز سوالتون یخورده حرف داره(البته به نظر من)
یه سر به لینک زیر بزن، کمکت میکنه...
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=116901

persianshadow
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 20:51 عصر
شما می‌تونید با جاوا آنتی ویروس بنویسید و صرفآ مشکل sandbox بودن جاوا مطرح نیست.ولی خب اینکار

حتی اگه به عنوان یک پروژه درسی هم باشه بی معنی هست چون که جاوا API محدودی برای کنترل

پروسس‌های سیستم داره.و در این حالت شما نیاز پیدا می‌کنید که کدهای خودتون رو در یک زبان دیگه

بنویسید و بعد با JNI وارد جاوا کنید.که شبیه به لقمه رو دور سر چرخوندن هست.بنابراین زبان‌های نظیر

C++ همواره در این زمینه‌ها قدرت بیشتری دارند.

mazdadoost
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 22:06 عصر
شما نهایتا بتونید با امکانات درونی جاوا یک ویروس اسکنر بنویسید .
روشی برای نوشتن گارد ویروس با جاوا سراغ ندارم/

badnam_051
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 23:12 عصر
ممنونم از همه شما ولی من ادرس سایتم رو گذاشته بودم که میخوام یه کد بنویسم که این ویروس سند تو ال رو پاک کنه ولی پست منو ویرایش و لینک سایت من رو پاک کردن .من اینجا نحوه از بین بردن ویروس رو مینویسم و میخوام این رو تبدیل به انتی کنم:

برای از بین بردن این ویروس کافیست Alt+Ctrl+Delete را گرفته و سپس طبق شکل زیر دو پروسه در حال اجرا که من انها رو علامت گذاری کردم رو پیدا کنید ( معمولا اسم یک فایل عدد 5

یا 6 رقمی هست و یکی عدد و حرف قاطی )

http://ehsan-empire.persiangig.com/image/anti%20send%20to%20all.png

حالا سیستم رو restart کنید و موقع بالا آمدن ویندوز کلید f8 را نگه دارید و

گزینه safe mode رو انتخاب کنید تا ویندوز در حالت safe mode بالا بیاد ( در حالت safe

mode برنامه های نصب شده و فایل هایی که در start up سیستم هستند بالا نمیان و

این ویروسها از اون دسته اند که در start up قرار میگیرند )

حالا برید به آدرس زیر

C:WINDOWSsystem32 (http://www.sysn3t.com/)

اون دوتا فایلی که اسمشون رو یاداشت کرده بودید تو این پوشه هستند .

پیداشون کنید و راحت پاکشون کنید .

حالا سیستم رو restart کنید بزارید ویندوز اصلی بالا بیاد .
تبریک میگم سیستم شما از شر این ویروس خلاص شد ولی حواستون باشه دیگه اینجور لینک هارو باز نکنید.

vcldeveloper
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 23:25 عصر
من اینجا نحوه از بین بردن ویروس رو مینویسم و میخوام این رو تبدیل به انتی کنم
در ویندوز...
با استفاده از توابع CreateToolhelp32Snapshot و Process32First و Process32Next لیست Processهای در حال اجرا را به دست میارید.
Processهای مورد نظرتان را پیدا می کنید.
آنها را با استفاده از OpenProcess باز می کنید.
سپس با استفاده از TerminateProcess آنها را وادار به بسته شدن می کنید.

فایل های EXE مربوطه را از پوشه Systen32 با استفاده از تابع DeleteFile حذف می کنید.

شاخه های رجیستری مثل Windows\CurrentVrersion\Run و Windows\CurrentVrersion\RunOnce، و پوشه Startup کاربران را بررسی می کنید، تا لینکی به این فایل ها نداشته باشند. اگر داشتند، آنها را حذف می کنید.

vbnovin
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 17:05 عصر
در ویندوز...
با استفاده از توابع CreateToolhelp32Snapshot و Process32First و Process32Next لیست Processهای در حال اجرا را به دست میارید.
Processهای مورد نظرتان را پیدا می کنید.
آنها را با استفاده از OpenProcess باز می کنید.
سپس با استفاده از TerminateProcess آنها را وادار به بسته شدن می کنید.

فایل های EXE مربوطه را از پوشه Systen32 با استفاده از تابع DeleteFile حذف می کنید.

شاخه های رجیستری مثل Windows\CurrentVrersion\Run و Windows\CurrentVrersion\RunOnce، و پوشه Startup کاربران را بررسی می کنید، تا لینکی به این فایل ها نداشته باشند. اگر داشتند، آنها را حذف می کنید.

برای اینکار ویزال بیبسک هم سورس اماده داره هم سورس کد آماده هم گذاشته اگر خواستید و آشنایی به ویژال بیبسک دارید در اختیارتان میگذارم ...
البته خسته نباشید این روش ساده را با کمک دستور در حذف رجیستری امکان پذیر می کنه