PDA

View Full Version : سوال: سوال يا خبر ..نمي دونم ! ماكروسافت اجازه دانلود از سايتش را فقط به ويندوز هاي اورژينال مي دهد .

Afshin160
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 09:55 صبح
سلام ...

نمي دونم اين اتفاق از كي افتاده ... ولي گويا ماكروسافت اجازه دانلود بيشتر فايلها و dll ها شو به ويندوز هاي اورجينال ميده . يعني وقتي مي خواهي مثلا" فايلي مانند IMAPI2.dll را دانلود كني اول سيستم عامل شما چك مي كنه در صورتي كه سيستم شما اصل نباشد اجازه دانلود را نمي دهد و شما با پيامهايي مثل Sorry, the Copyright/Trademark owner has requested to filter these results
را مي بينيد .

واي شايد براي من يا بعضي از دوستان كه حق كپي رايت را رعايت نمي كنيم يه فاجعه باشه ....
البته من تا الان ويندوز XP اورژينال نديدم . شما رو كه نمي دونم .....!!!

آيا دوستان هم با اين مورد روبرو شده اند ؟
اگر اين رويه جديد ماكروسافت باشه احتمالا" تو ديگر محصولاتش هم چنين كاري خواهد كرد .

حامد مصافی
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 10:06 صبح
يك سايت نمي تواند به سريال ويندوز دسترسي يابد! پس گمان نمي كنم چنين مسئله اي حقيقت داشته باشد.

Felony
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 10:24 صبح
يك سايت نمي تواند به سريال ويندوز دسترسي يابد! پس گمان نمي كنم چنين مسئله اي حقيقت داشته باشد.

حقیقت داره و خیلی وقت هم هست که اجرایی شده ، نیازی نیست که سایت به سریال شما دسترسی پیدا کنه ، برای دانلود این فایل ها از سایت مایکروسافت ابتدا باید یک برنامه 1,5 مگابایتی به نام GenuineCheck رو دانلود کنید ، کار این برنامه دریافت سریال ویندوز شما و مقایسه اون با اطلاعات سرور هست ، اگر تائید شد اجازه دانلود از طرف برنامه صادر میشود ، در غیر اینصورت هم که ... Sorry رو میبینید .

مهدی کرامتی
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 10:33 صبح
پیام مربوط به فیلتر شدن نتایج جستجو که شما نقل قول کردید ربطی به اصل بودن ویندوز نداره، بلکه سازنده اون نرم افزار یا Extension خاص میتونه از توزیع کننده درخواست کنه فایل های محصول فقط در اختیار کاربرانی از مناطق خاص (مثلا اروپا، یا کشور خاصی) قرار بگیره و دیگران نتوانند به اون دسترسی داشته باشند.
این روال در دیگر شرکت ها مانند اپل خیلی وقته که اجرا میشه. مثلا اگر شما اولین بار با یک IP از انگلیس خودتون رو در iTunes رجیستر کنید شما رو بعنوان یک کاربر انگلیسی میشناسه و اجازه دریافت خیلی از برنامه ها و محصولاتی که خاص آمریکا و خارج از انگلیس ساخته شده اند رو به شما نمیده.

سلام ...

نمي دونم اين اتفاق از كي افتاده ... ولي گويا ماكروسافت اجازه دانلود بيشتر فايلها و dll ها شو به ويندوز هاي اورجينال ميده . يعني وقتي مي خواهي مثلا" فايلي مانند IMAPI2.dll را دانلود كني اول سيستم عامل شما چك مي كنه در صورتي كه سيستم شما اصل نباشد اجازه دانلود را نمي دهد و شما با پيامهايي مثل Sorry, the Copyright/Trademark owner has requested to filter these results
را مي بينيد .

واي شايد براي من يا بعضي از دوستان كه حق كپي رايت را رعايت نمي كنيم يه فاجعه باشه ....
البته من تا الان ويندوز XP اورژينال نديدم . شما رو كه نمي دونم .....!!!

آيا دوستان هم با اين مورد روبرو شده اند ؟
اگر اين رويه جديد ماكروسافت باشه احتمالا" تو ديگر محصولاتش هم چنين كاري خواهد كرد .

Afshin160
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 11:49 صبح
DelphiAssistant (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=1206)
پیام مربوط به فیلتر شدن نتایج جستجو که شما نقل قول کردید ربطی به اصل بودن ویندوز نداره، بلکه سازنده اون نرم افزار یا Extension خاص میتونه از توزیع کننده درخواست کنه فایل های محصول فقط در اختیار کاربرانی از مناطق خاص (مثلا اروپا، یا کشور خاصی) قرار بگیره و دیگران نتوانند به اون دسترسی داشته باشند.

مرسي....
البته فكر كنم اشتباه منظورم را رساندم چون قبلا" تو سايت خود ماكروسافت با اين Genuine Windows Validation صفحه روبرو شدم كه ترجمه لفظي آن اعتبار سنجي درستي ويندوز ميشود . اين نتيجه گيري را كردم .
خوب حالا چه كار بايد كرد .؟ ؟

Felony
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 12:03 عصر
مرسي....
خوب حالا چه كار بايد كرد .؟ ؟

من پیغام خطا رو کامل نخوندم و با توجه به گفته های آقای کرامتی دوباره متن خطا دریافتی شما رو خوندم ، آقای کرامتی درست گفتن ، این خطا مربوط به تحریم دسترسی هست ، شما میتونی با یک VPN فایل مورد نظرت رو دریافت کنی ، ولی همونطور که گفتیم خیلی از فایل ها رو باید با لایسنس اصلی دریافت کنید که مراحلش رو در پست قبلیم ذکر کردم .

حتی ممکنه بعد از باز کردن لینک درخواستی به وسیله VPN تازه از شما بخواد تا صحت لایسنس ویندوزتون رو به وسیله GenuineCheck احراز کنید .

Afshin160
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 12:16 عصر
بله دقيقا" منظور من همين بود .
من هم چون اول از طريق خود سايت ماكروسافت با پيامهايي مبني برGenuine Windows Validation روبرو شدم اين گونه استنباط كردم كه اين پيغام هم به همين علت است .

اين موضوع از اونجا ناشي شد كه من از هر راهي اقدام به دانلود فايل IMAPI2.DLL كردم به نتيجه نرسيدم .

JaguarXF
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 18:48 عصر
اين موضوع از اونجا ناشي شد كه من از هر راهي اقدام به دانلود فايل IMAPI2.DLL كردم به نتيجه نرسيدم .

خود ویندوز که دارتش.
لینکی که میخوای ازش بگیری و نمیتونی بگیری رو بذار تا بذاریمش واست!

Felony
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 18:51 عصر
خود ویندوز که دارتش.
لینکی که میخوای ازش بگیری و نمیتونی بگیری رو بذار تا بذاریمش واست!

? Warez activity

JaguarXF
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 18:52 عصر
? Warez activity

dude !
DLL ویندوزه !
سایتش هم ماکروسافته!
Warez خودشه که ویندوزش اورجینال نیست! لول!

Felony
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 18:59 عصر
dude !
DLL ویندوزه !
سایتش هم ماکروسافته!
Warez خودشه که ویندوزش اورجینال نیست! لول!

در هر صورت به شما اجازه دانلود نمیده ، نمیدونم شاید هم جزء فعالیت های Warez محسوب نشه ، فقط خواستم یاداوری کرده باشم که بعدا اخطار نگیرید .

یا حق .