View Full Version : سوال: اتصال به اینترنت در ماشین مجازی
-Azure-
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 12:17 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
من رو سیستم خودم (ویندوزم سون هست) نرم افزار virtualbox رو نصب کردم و دو ماشین مجازی با سیستم عامل های server 2003 و XP ایجاد کردم و دو تا رو با هم شبکه کردم
Adapter هر دو تا ماشین روی Bridged adapter هست حالا می خوام تو سرور به اینترنت adsl سیستم واقعی خودم متصل بشم
میشه راهنماییم کنید
nima_8m
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 22:21 عصر
همانطور که گفتی سیستم عاملها از طریق بریج به هم وصل میشن اینترنت هم استثنا نیست و اگه سیستم اصلی به اینترنت وصل بشه سیستم های مجازی هم وصل میشن
r00tkit
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 22:37 عصر
باید نوع شبکه رو NAT انتخواب کنی
Network Address Translation (NAT) is the simplest way of accessing an external network from a virtual machine. Usually, it does not require any configuration on the host network and guest system. For this reason, it is the default networking mode in VirtualBox.
-Azure-
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 23:28 عصر
همانطور که گفتی سیستم عاملها از طریق بریج به هم وصل میشن اینترنت هم استثنا نیست و اگه سیستم اصلی به اینترنت وصل بشه سیستم های مجازی هم وصل میشن
ممنون
من تو سرور یه کانکشن درست کردم ولی نشد کانکشن سیستم واقعی ما که برای اتصال به اینترنت استفاده می کنم Bridge Mode هست
باید نوع شبکه رو NAT انتخواب کنی
Network Address Translation (NAT) is the simplest way of accessing an external network from a virtual machine. Usually, it does not require any configuration on the host network and guest system. For this reason, it is the default networking mode in VirtualBox.
ممنون
ولی این جوری شبکه بین سرور و pc مجازی ام از بین می ره
من می خوام شبکه بین pc با سرورم قطع نشه
که در نهایت بتونم این اتصال اینترنت رو هم بین اون pc و سرور مجازی ام هم share کنم
persiankeo
دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 08:54 صبح
من هم NAT رو پیشنهاد میکنم . اگر شبکه ی شما با NAT از بین میره مشکل از انتخاب گزینه ی NAT نیست . مشکل از جای دیگست . که باید بررسی کنید .
زمانی که NAT میکنید . IP دستی میدید یا اتوماتیک روی ونیدوزای مجازیتون ؟ (دستی بدید!)
-Azure-
دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 13:06 عصر
من هم NAT رو پیشنهاد میکنم . اگر شبکه ی شما با NAT از بین میره مشکل از انتخاب گزینه ی NAT نیست . مشکل از جای دیگست . که باید بررسی کنید .
زمانی که NAT میکنید . IP دستی میدید یا اتوماتیک روی ونیدوزای مجازیتون ؟ (دستی بدید!)
من مشکلم اینه چطور ip بدم
خود virtualbox یک کارت شبکه تو سیستم واقعی ایجاد کرده به نام VirtualBox Host-Only Network
تو سرور مجازی هم من دو تا کارت شبکه دارم یکی Bridged هست برای خود شبکه ام یکی هم نوعش NAT هست که برای اتصال به اینترنت می خوام ازش استفاده کنم
میشه دقیقا مقداردهی ip و gateway رو برام بگید
مودم adsl ام هم به کارت شبکه واقعی وصل و نوع کانکشن هم Bridge Mode هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.